Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@orchis akurat som chcela napisat ze aj ta moja nalada by uplne zodpovedala nejakej prichadzajucej pekne silnej mrche lebo som na draka... ale moze to byt aj tym ze som pol roka davala dole nejake kila a teraz som z nich tretinu dala naspet za 6 dni takze ma to mozno tiez podvedome zere aj ked si to nepripustam.. :D:D ... teda urcite ma to zere... ved som si kazdy den vravela ze cica nezer :D:D.. ako mi segra vzdy vravieva ale segra tam nebola a babka samozrejme nakupila sladkosti po aleluja a ona sa akosi vzdy trafi do mojho vkusu :D:D... no co o 10 dni svadba snad sa do tych segrinych siat zo stuzkovej napracem :D:D... ale povodne som mala v plane sa do nich trepat na tesnotku ale to uz sme sa do nich mali (mohli) trepat aspon dvaja 😠
@oskvarka no neda sa povedat ze by som hadzala flintu do zita len som realista 😉 nebolo by odomna mudre ak by som si namyslala, ze by som mohla byt v tom, jednoducho citim ze nie som. neviem ako je to mozne ale fakt to citim. neboj, nie som z toho vobec smutna 😉 ved skusime dalsi cyklus 😉 ved su to len dva mesiace skusania 🙂
@orchis ten istz problem, tioey po ovu radsej menej cvicim, keby nahodou.zacala som aj priberat, neviem cim to je , pri manzelovi som 3 mesiace a citim sa ako gulka , neviem preco, pritom cvicim.mzslim brusko mi nieako rastie, vela ani nepapam, akurat od vcera vela, mam pred mrchou tak sa ani necudujem.ale mam take divne chute, vzdy by som nieco len jedla 😀
@marcovka1 Ovulačné testy zisťujú zvýšené množstvo LH hormónu (luteinizačný hormón) v moči a slúžia na predpoveď ovulácie. LH hormón stimuluje uvoľnenie vajíčka z vaječníkov a niekoľko hodín pred ovuláciou sa vylučuje do moču.
Pri pozitívnom výsledku ovulačného testu nastane ovulácia v priebehu 24 - 48 hodín. Obdobie približne dvoch dní pred a jednoho dňa po ovulácii je najvhodnejším časom na pohlavný styk, pokiaľ si prajete otehotnieť (tzv. plodné dni).
no tak baby nič z toho testu, aj keď viem že som si ho robila skoro- 5 dní po snažilkovaní ale keď tá mrcha bola taká slabá že som si musela, no nič, začala som brať Femigard tak dúfam, že mi to aspoň nejako upraví ten moj cyklus
uf to je hrozne tento mesiac ja som tak na nervi ze sa ani na pracu nesustredim... ale netestujem do nedele... ja som sa vlastne este nikdy netestovala a mam podozrenie ze jak raz zacnem tak sa stanem na tom zavisla :D.. este ze mam doma len dva testiky..... @orchis ty uz mas testiki v zasobe ci radsej nie aby ta nepokusali...
... inak na mna to zase zacina ist boli ma hlava som unavena a citim sa zle... moje vsugerovane priznaky sa zase zacinaju ozyvat... uz nech je nedela prosiiiim... lebo som este aj na MK zavisla... 😠
@orchis Jasné, že počkáme a vydržíme 🙂 Čo iné nám ostáva, nie? Ale keby sa dal posunúť čas aspoň o pár dní, nenadávala by som 🙂
@dajaja to nieje mozne ale priznaky mozu byt :D... heh aj ja som ich tento mesiac mala 2 krat takze netusim kedy som ju mala... (teoreticky by sa to mohlo stat ak by bola z dalsieho ciklu nejako neprirodzene posunuta alebo nieco take nejake baby tu pisali ze otehotneli napr den pred mrchov ale to mali podla mna posunutu tak tu ovulku stale ze ju mali v divny den ciklu.. urcite nie 2 krat za ciklus......)
@oskvarka no ja mam 7 testikov z toho iba jeden 25-kovy a ostatne 10kove 😀 ja som uz testovala minuly mesiac a jeden teraz v pondelok, teda ak si dobre pamatam 😀 ale vzdy to zostalo snehobiele 😠 je to taky divny pocit, ze ja tam tie // ciarky nikdy mat nebudem a asi aj preto po negativnych testoch nie som az taka prekvapena 🙂 kamaratka je tehotna tak normalne by som jej jeden dala ocikat len aby som uz konecne videla aj nazivo tie dve ciarky 😀
baby u nas je poriadna fujavica, je to az strasidelne 😕 asi ani nos vecer z domu nevystrcim 😎
Ahojte baby môžem sa pridať? občas nakuknem do vašej debaty 🙂 Tiež sa pokúšame o druhú ratolesť asi od mája. Neviete či náhodou môže byť negatívny test (desiatkovy) keď meškajú? Teraz mi už meškajú 10 deň a neviem či sa oplatí testovať ešte raz alebo len čakať kedy príde.

@mukesina 😀 tak toto vsetko moze byt kludne aj tehotenstvo 😀 kedy si robis testik??????? 🙂