Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
tak a ma zacali pobolievat prsia ako pred mrchou, no konecne aspon nieco 😀
Diky baby tak vyskúšam ešte zajtra testnúť
@orchis no dufam, ze sa mi teda to vajko vykotula aj buduci mesiac.. 🙂 zatial skusame len 2 mesiace, ale uz sa mi to zda vecnost. pri prvom sa nam zadarilo hned. len sme si povedali, ze uz skusime a za 2 tyzdne som uz drzala v ruke pozitiny testik 🙂 az teraz som si uvedomila, ake sme mali stastie..
@mukesina a si si ista, ze ta to nebude tahat spat? 😉 mne sa to uz stalo, ja som prisla do fr a po roku odisla spat na sk kvoli doktoratu, po roku som doktorat zanechala a vratila som sa do fr, no po 6 mesiacoch som zase kvoli praci odisla, ale tentokrat som sa vratila hned po mesiaci 😀 a zhruba od jula som rozhodnuta tu zostat az teraz som sa skludila, teda trvalo mi to 3 roky 😉 no vzdy ked som odisla na sk hned mi bolo smutno za fr. tak som sa zmietala medzi dvomi krajinami. ale uz mam v tom konecne jasno 😉 mne vo fr chybala vzdy len moja praca, s rodicmi si volam takmer kazdy den, mam to zadarmo 🙂
@orchis no manzelovi tu konci praca niekedy v septembri na dlasi rok a potom nevie kde ho oapt zaradi zamestnavatel :( . ja by som tu ostala, lenon ze mam ist domv, ze sa tu budem nudit.hladam si pracu na sk ,ale zatial neuspesne,VS ukoncena a ked poslem ziadost do prace tak spatna vazba nemate prax tak sorry, ide ma roztrhat., ale som mu povedala, ze ked nenajdem pracu tak idem s nim naspat, co sama doma?to mam jedno ci sa nudim tu alebo doma. tak uvidim ako to vsetko dopadne.
@dajaja tak tomu sa veru hovori stastie!!! 🙂 my sa tiez snazima 2 mesiace a ak to nevyjde ani na buduci tak asi uz zacnem rozmyslat nad pricinami 😕 no nie je to divne ked su obaja zdravi, miluju sa pocas ovulacie plus aj kade-tade okolo ovulacie 😀 a predsa sa nezadari 😕 viem, ze pricin moze byt vela, ale aj tak za nejake tri mesiace by sa to uz mohlo byt tehu 😕
baby, zbezne pozeram, ze stale nesnivam sama... 🙂 ja sa stale zamyslam nad tym, ako to zenu dokaze opantat, take male babo a tuzba po nom....pred par mesiacmi som to vobec neriesila a teraz mi stale po rozumem beha babo 😵 😵 😵
inak nejak nemam stastie na ten grepovy dzus, furt cosi vybavujemea neni ani ked ho kupit.. 🙄
@orchis btw, pocitovo to zdielam, ze je to cudne, ale po troch mesiacoch podla mna este nemusi byt panika. vela podla mna urobi psychika, ked clovek "tlaci na pilu". vela parov otehotnelo ked po dlhom snazeni upadli do akejsi "apatie" 😅 aspon z mojho okolia...tak ale.....pri takom napatom tuzobnom ocakavani sa tazko pada do role flegmatika...teda aspon mne 😀 😀 😀
caute dievcata 🙂 co tu mame noveho? posledne dni na vas velmi nemam cas... v robote sa toho kopi... hladna som strasne... tak si idem dat papu, ale vy piste 😉
Dievcata, zeny....mne sa akosi prestava chciet cakat.... vsade okolo je to same babatko a ja tusim zacinam badat prvky zavislosti na MK...to vsetko su znaky, ze zas dorazilo to strasne "chcenie"..... aaaaaa... uz nech je pondelok a praxujeme na tom nasom kurze..potrebujem si hlavu zamestnant niecim inym, pozitivnym 😠
toto uz je aka smola... spravim polovicke prazenicu so syrom.... syr bol zly... tak sme robili druhu prazenicu uz bez syra... ja si idem dat natierku na chlebik... natierka je pokazena... vyhodim... otvorim tuniaka... ten smrdi, ako by tuniak nemal... otvorim pasteku, ta smrdela este viac... tak som to vzdala a chlebik natrela mastou, posolila a dala si k tomu kysle uhorky 😀
@asemilka tomu sa hovori den blbec.. my sme dnes mali mat s drahym pekny vecer.. ze sa mi bude troska venovat.. no a dopadlo to tak, ze zase tahal 12 hodin v prace.. prave je na ceste domov a z pekneho vecera uz nic nebude.. :(
dufam, ze aspon zajtra pride normalne a ze si snad aspon vikend uzijeme.. buduci tyzden ovulka, tak sa len modlim nech zas necakane nataha do noci.. bbla robota.. potom je len unaveny a ja nastvana :(
@katussska24 katiiiiiiiii nestresuj, neblbni a hod sa do kludu a koncentruj sa na kurz!! pekne cakaj na mna.. sme sa dohodli ze budeme spolu kocikovat ci? 😀 😀
@asemilka zeby tie chute nieco znamenali??? 😉 😉 😉 no drzim palcekyyyy nech tie kysle uhorky maju svoje opodstanenie 😉 🙂
@marcovka1
@katussska24 baby ja vobec nestresujem len som sa tak zamyslela nad tym po tom co sme sa tu chvilu rozpravali o ovulacii 😉 ja zatial ani nie som nestastna ked mi dojde mrcha. ja som skor realistka takze ratam so vsetkymi moznostami 😉
😉 😉 čaute babule, dlhšie som tu nebola, akosi som nemala času...čo je tu nové??? a tie tehulky su zatial vsetky v poriadku....úspešné??? 😉 ja už čakam každu chvilu mrchu, len akosi skoro začínam s príznakmi na mrchu...asi 3dni ma boleli križe od pondelka a aj v podbrušku dnes uz nie,ale zacali prsia...tak uvidime cca okolo 8-10.11...by som mala dostať..
Ahojte kockyyy, este si ma pamatate? Ja uz vas velmi nestiham citat, lebo to tu ide pekelnym tempom.
Su tu nejake nove tehule? Ak sa niektorej z vas zadari, tak sa este zmestite do jula a budete s nami v teme.
Veeeeeelmi drzim palce a myslim na Vas. Mne tato tema priniesla stastie hned na prvy krat, tak snad prinesie aj vam. V pondelok ma caka prva navsteva lekara.
@asemilka - ahoj, ako sa mas? Uz ovulkujes?
@monika2712 uvidis.. hadam vam vikend a dalsi tyzden vyjde 🙂 ja mam dnes proste den debil... a manzel sa na mne este zabava 😠 no a potom sme sa kvoli kravine zbytocne posekali.... ☹
@blackswan75 zeby? ale som len 2.den po ovulke.. to je este skoro asi 😀 to bolo skor tym, ze mame zavarane uhorky, cviklu a potom konzervy, co nemozem otvorit, lebo manzel potentoval otvarac 😀 cez vikend sme na nakupe neboli, ze vybrakujeme chladnicku.... na varenie toho mame, ale zase to sa mi dnes nechcelo... dnes sa mi poserie aj to, co sa za normalnych okolnosti neda 😀 a manzela nenapadlo, ze ked je v obchode, aby kupil chleba, tak treba kupit aj nieco na chleba, kedze sme neboli uz dlho na nakupe 😀
@anastacia242 a mozno uz nedostanes 😉
@yasmin0001 ahoj 🙂 ovulka bola podla mna niekedy prveho... cize este mame cas zabrat a potom uz len cakat, ci sa zadarilo 😀 tento mesiac sa namotal manzel... je jesitak... a nejde mu do hlavy, preco sa nam nedari uz treti mesiac 😀 on si totiz myslel, ze to bude hned, ako si zamanie 😀 😀

@mukesina jaaaaj ty si na grand canaria, vsak? 🙂 ake tam mavate pocasie na vianoce?