icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
4. nov 2011

@mukesina tentokrat to boli take divne bolesti, neboli to take menstruacne tlaky bola to bolest podbruska, ktora vystrelovala az do vajecnikov, ked som vstala zo stolicky musela som chvilu pockat kym som sa narovnala, tak ma to bolelo. niekedy som mala pocit, ze sa mi podbrusko tlaci von 😀
a este v nedelu som mala zase trosku krvi na toaletaku
no a potom nech sa v tom clovek vyzna 😀
to je len moj druhy cyklus s bolestami, ale bolesti v minulom cykle boli uplne odlisne, boli to typicke menstruacne tlaky.

orchis
4. nov 2011

@mukesina vsetko to bolo minuly tyzden 😉

orchis
4. nov 2011

@monika2712 tie bolesti by nemali byt ked sa vajko uvolnuje?

katie1
4. nov 2011

@mukesina ja mam 30DC 15.11., takze v to rano testujem 🙂
@orchis ja som ten biely vytok, co si Ty mala vo stvrtok, mala 13DC... Tak asi to bolo ono, ci? Neviem, tiez si necham poradit 🙂 U Teba pocitam, ze ten stvrtok bola ovulka, lebo by to bolo vazne skoro na uniezdovanie (ak by sme predpokladali, ze ovulka bola v utorok). No je to desne tieto vsetky mozne priznaky a vytoky, ked sa clovek sleduje, ale to sa neda az tak uplne nesledovat ked sa snazime o babatko, vsakze 🙂

oskvarka
4. nov 2011

@mukesina ja to chapem ze v utorok 17 DC a v stvrtok hned potom 19 DC ci ?
inak ak 10 dpo tak to moze byt uhniezdovanie to je jasne..

mukesina
4. nov 2011

@oskvarka no ved to ze teraz ani ja neviem ci hned po 17dc ten stvrtok alebo az tento co bol. lebo keby predtym stvrtok tak to urcite nebolo uhniezdenie.

oskvarka
4. nov 2011

@orchis neboj moja... bocian prileti v juli ako sa vravi ;) ... isto iste... si na rade... 😝

mukesina
4. nov 2011

@katie1 no tak to skoro rovnako budeme (ne) cakat na mrchu, ja mam 9. to, ze neviem ci orchis tento stvrtok zase mala vytok ci minuly, lebo keby temto tak by to mohlo byt uhniezdenie, ale ked minuly tak urcite nie

orchis
4. nov 2011

@oskvarka
@mukesina
tak tak baby, v utorok 17DC a potom vo stvrtok 19DC 😉
no uhniezdovanie to urcite nebolo len som zmatena z toho, ze kedy je teda ten plodny den 😕

monika2712
4. nov 2011

@orchis no ja ti neviem, mna bolelo dva dni pred tym .. tak netusim ako to je.

mukesina
4. nov 2011

@orchis jaaaaj ja ze teraz to bolo. no aj ja mam posledne 2 cykly strasne bolesti, ktore som nikdy nemala :( , ja verim, ze si v tom. tak potom v nedelu nech sa urobi testik a uvidime 2//

dajaja
4. nov 2011

@katie1 datum porodu ti budu ratat od dna, kedy si posledny krat dostala menzes. Tu na Slovensku moc neberu do uvahy, aky mas dlhy cyklus, ovulaciu predpokladaju na 14DC.. To je aspon moja skusenost. Nevedela som tu ziadneho gynekologa presvedcit, nech mi posunie termin porodu o tyzden, lebo mam dlhsi 35 dnovy cyklus. 😠 V Anglicku mi termin urcili podla prveho ultrazvuku, cca v 13. tt. a presne sa trafili do mojich vypoctov 🙂

mukesina
4. nov 2011

@orchis ale ako pises, e si mala az 17dc tak tym padom by sa ti mal aj cyklus posunut ci?

orchis
4. nov 2011

@katie1 ved prave aspon tu ovulku by som sa rada odsledovala ale nie je to jednoduche ked hlien a bolesti su v uplne rozne dni, tak ktory si vybrat 😨
na 17DC sme sa snazilkovali, ale ked prisli tie bolesti tak som veru nemala chut na zadnu poistku 😒 no ak to znamena, ze ovulujem vtedy ked mam tie bolesti tak sa nabuduce budem musiet prekonat 😉

orchis
4. nov 2011

@mukesina ved prave preto cakam do nedele a mozno az do pondelka. minuly mesiac som ovu mala na 10DC a cyklus 23 dnovi. no chaos 😀

orchis
4. nov 2011

@monika2712 asi si kupim ovu testy a vyskusam ich buduci cyklus, snad potom v tom budem mat jasno 😉

mukesina
4. nov 2011

@orchis no niektore zeny, maju starsne bolesti cez oulku :( , no to je na tom blbe, ked zena ma mooooc rozhadzany cyklus.ja som mala taky pred pol rokom a trval rok. od vtedy mam stale rovnaky.

dajaja
4. nov 2011

@orchis aj ja som tento cyklus mala dost silne bolesti cez ovulaciu. Aj sme nieco zacali riesit, ale kedze mi to nebolo 2 krat prijemne, tak som to vzdala.. Dufala som, ze bude stacit keksik, co sme mali 2 dni pred ovulkou, ale bohuzial nestacil. Asi sa aj ja tentokrat budem musiet premoct 😒

orchis
4. nov 2011

@mukesina verim, ze aj ten moj sa postupne napravi, len to chce cas 😉 ja si myslim, ze otehotniem v case kedy by som radsej nie 😕 chcela som to stihnut do konca tohto cyklu aby som buduci rok stihala sa zucastnit dvoch svadieb na sk, v auguste a zaciatkom septembra. ak otehotniem v nasledujucich troch mesiacoch tak ziadna svadba 😖 a to sa bude zenit moj brat a bratanec 😒 tak normalne by som sa aj stavila, ze to bude prave v priebehu nasledujucich troch mesiacov 😀

marcovka1
4. nov 2011

baby kedy sa vlastne pije anasovy dzus??pred ovulkov 😕 uz som s toho jelen 😀

orchis
4. nov 2011

@dajaja teda ak ratam, ze ovulka bola ked som mala bolesti tak aj my sme keksikovali dva dni predtym 😀 to sme na tom dost rovnako 😀

orchis
4. nov 2011

@marcovka1 nema to byt grepovy? 😕

zabka88
4. nov 2011

caute baby, dobre ze pisete o tych bolestiach, lebo tento cyklus aj ja mam pocit ze ma pobolievaju vajecniky (najma jeden) intenzivnejšie, ale čo je divne teraz mam takébolesti už 2x za mesiac a to mam 22 DC 😲

dajaja
4. nov 2011

@marcovka1 asi myslis grepovy dzus, aspon baby spominali tento.. tiez uz mam kupeny 😀 mal by sa pit do ovulky, je dobry na plodny bielkovy hlien

marcovka1
4. nov 2011

@orchis moja zlata otehotnies ani nebudes vediet kedy 😀 neboj stihas ked ne jul tak urcite august 😉 este budes s babom na svadbe tancit 😀 a kde zijes?

dajaja
4. nov 2011

@orchis no vyzera to tak 🙂 ale 2 dni by mali v pohode stacit, aj ked u mna to nevyslo.. drzim palceky, nech stihnes tie svadby 🙂

orchis
4. nov 2011

@zabka88 no mozno ovulujes druhykrat 😉 asi ten, ktory ta boli viac z toho sa ti pusta vajicko. tak teraz to chce len jedno.....pekne to poistit 😉

marcovka1
4. nov 2011

@orchis hej grepovy ja hlava derava 😀 odkedy som na materskej tak zabudam na vsetko normalne skleroza boze 😎

orchis
4. nov 2011

@marcovka1 ja zijem na juhu francuzska takze cesta dlha 😒 a fakt by som nieco take nerada vymeskala lebo sme si vsetci velmi blizky 🙂 ale nechcem prestat so snazilkovanim, ved ktovie kedy sa nakoniec zadari...ak by som otehotnela a nemohla na svadbu oni by to urcite pochopili len mne by to bolo trosku luto 😒

marcovka1
4. nov 2011

@dajaja dakujem ..ten ananas mi tam nejak nesedel i tak som sa sekla 😀 😀 😀