Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 tie bolesti by nemali byt ked sa vajko uvolnuje?
@mukesina ja mam 30DC 15.11., takze v to rano testujem 🙂
@orchis ja som ten biely vytok, co si Ty mala vo stvrtok, mala 13DC... Tak asi to bolo ono, ci? Neviem, tiez si necham poradit 🙂 U Teba pocitam, ze ten stvrtok bola ovulka, lebo by to bolo vazne skoro na uniezdovanie (ak by sme predpokladali, ze ovulka bola v utorok). No je to desne tieto vsetky mozne priznaky a vytoky, ked sa clovek sleduje, ale to sa neda az tak uplne nesledovat ked sa snazime o babatko, vsakze 🙂
@orchis no ja ti neviem, mna bolelo dva dni pred tym .. tak netusim ako to je.
@katie1 datum porodu ti budu ratat od dna, kedy si posledny krat dostala menzes. Tu na Slovensku moc neberu do uvahy, aky mas dlhy cyklus, ovulaciu predpokladaju na 14DC.. To je aspon moja skusenost. Nevedela som tu ziadneho gynekologa presvedcit, nech mi posunie termin porodu o tyzden, lebo mam dlhsi 35 dnovy cyklus. 😠 V Anglicku mi termin urcili podla prveho ultrazvuku, cca v 13. tt. a presne sa trafili do mojich vypoctov 🙂
@katie1 ved prave aspon tu ovulku by som sa rada odsledovala ale nie je to jednoduche ked hlien a bolesti su v uplne rozne dni, tak ktory si vybrat 😨
na 17DC sme sa snazilkovali, ale ked prisli tie bolesti tak som veru nemala chut na zadnu poistku 😒 no ak to znamena, ze ovulujem vtedy ked mam tie bolesti tak sa nabuduce budem musiet prekonat 😉
@monika2712 asi si kupim ovu testy a vyskusam ich buduci cyklus, snad potom v tom budem mat jasno 😉
@orchis aj ja som tento cyklus mala dost silne bolesti cez ovulaciu. Aj sme nieco zacali riesit, ale kedze mi to nebolo 2 krat prijemne, tak som to vzdala.. Dufala som, ze bude stacit keksik, co sme mali 2 dni pred ovulkou, ale bohuzial nestacil. Asi sa aj ja tentokrat budem musiet premoct 😒
@mukesina verim, ze aj ten moj sa postupne napravi, len to chce cas 😉 ja si myslim, ze otehotniem v case kedy by som radsej nie 😕 chcela som to stihnut do konca tohto cyklu aby som buduci rok stihala sa zucastnit dvoch svadieb na sk, v auguste a zaciatkom septembra. ak otehotniem v nasledujucich troch mesiacoch tak ziadna svadba 😖 a to sa bude zenit moj brat a bratanec 😒 tak normalne by som sa aj stavila, ze to bude prave v priebehu nasledujucich troch mesiacov 😀
baby kedy sa vlastne pije anasovy dzus??pred ovulkov 😕 uz som s toho jelen 😀
caute baby, dobre ze pisete o tych bolestiach, lebo tento cyklus aj ja mam pocit ze ma pobolievaju vajecniky (najma jeden) intenzivnejšie, ale čo je divne teraz mam takébolesti už 2x za mesiac a to mam 22 DC 😲
@marcovka1 ja zijem na juhu francuzska takze cesta dlha 😒 a fakt by som nieco take nerada vymeskala lebo sme si vsetci velmi blizky 🙂 ale nechcem prestat so snazilkovanim, ved ktovie kedy sa nakoniec zadari...ak by som otehotnela a nemohla na svadbu oni by to urcite pochopili len mne by to bolo trosku luto 😒

@mukesina tentokrat to boli take divne bolesti, neboli to take menstruacne tlaky bola to bolest podbruska, ktora vystrelovala az do vajecnikov, ked som vstala zo stolicky musela som chvilu pockat kym som sa narovnala, tak ma to bolelo. niekedy som mala pocit, ze sa mi podbrusko tlaci von 😀
a este v nedelu som mala zase trosku krvi na toaletaku
no a potom nech sa v tom clovek vyzna 😀
to je len moj druhy cyklus s bolestami, ale bolesti v minulom cykle boli uplne odlisne, boli to typicke menstruacne tlaky.