icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

dajaja
4. nov 2011

@orchis inac ja si myslim, ze som tie najvacsie bolesti mala den pred ovulaciou, lebo potom som este jeden den mala bielkovy hlien..

orchis
4. nov 2011

baby ake ovulacne testy pouzivate? nevedela som, ze aj tie vyrabaju s roznou citlivostou 😕 ake si mam objednat?

zabka88
4. nov 2011

@orchis dík za radu, urobíme čo je v našich silách 🙂 🙂 som z toho celeho mierne schaosena, snažim sa počuvať signály môjho telaa nestačím sa čudovať 😀 😀 😀 už si testovala? ozaj čo s našim klubom tohtotýždňových testovačiek? aké máme "skóre" 🙂

orchis
4. nov 2011

@zabka88 skore: 0 😀

zabka88
4. nov 2011

@dajaja môže byť, ja tiež tak..

dajaja
4. nov 2011

@marcovka1 chvilku som si myslela, ze si prisla s niecim novym 😀 😀 zhodou okolnosti mam kupeny aj ananasovy dzusik, tak ze si dam aj ten pre istotu 😀 😀

marcovka1
4. nov 2011

@orchis jej Francuzko sa mi luby..hm Pariz raz sa tam vyberiem 🙂 to by bola skoda urcite a to je ti blizka rodina aj mne by bolo luto ja som tiez na take veci citliva 🙂

mukesina
4. nov 2011

@orchis neboj stihnes aj otehotniet, aj svadby 🙂, ale ako pises, vtedy otehotnieme ked to najmenej budeme ocakavat a vobec nebudeme to vtedy chciet.

zabka88
4. nov 2011

@orchis a už ste sa potestovali všetky? 😲 ja som čakala na 10 dní po ovulke, čo je dnes, že cez víkend sa testnem ale keď ten vaječník teraz blbne tak možno ešte skúsim vydržať ten týždeň počkam na mrchu.. či, skúsiť i tak?

dajaja
4. nov 2011

@zabka88
@orchis zatial je to bieda. dufam, ze to skore vylepsite 😀

orchis
4. nov 2011

@zabka88 tak ty si 10DPO? tak to by nemohlo byt aj nieco ine? 😉 boli ta len vajecnik alebo aj podbrusko?

dajaja
4. nov 2011

@mukesina
@orchis no aj ja si myslim, ze otehotniem v tu najnevhodnejsiu dobu.. ja som to mala tak super naplanovane. chcela som porodit v juni, 3 mesiace byt doma s oboma drobcami, potom toho starsieho supnut do skolky a tak.. no co uz, to tak byva, ze plany nie vzdy vyjdu ako chceme

mukesina
4. nov 2011

@zabka88 ahoj aj ja som 10 DPO 🙂 keduy (ne)ocakvas mrchu?

zabka88
4. nov 2011

@dajaja no do seba velké nádeje nevkladám .. tento mesiac sme sa snazili skor symbolicky, stresy okolo sviatkov, samé návšetevy.. no ideálne podmienky ani náhodou ☹ ale o to sa viac teším na november 🙂

zabka88
4. nov 2011

@mukesina bohužial skôr čakám - 10 a ty?

zabka88
4. nov 2011

@orchis skôr vaječník a nie je to bodavá bolesť .-(

mukesina
4. nov 2011

@zabka88 ja cakam 9 🙂 takze spolu budeme ocakavat tu hnusnu mrchu :D

mukesina
4. nov 2011

@dajaja to je na tom najhorsie, ze to planujeme.musime to vypustit a neplanovat, viem lahko sa mi to hovori, ale tiez vzdy sa kontrolujem :D aj cakam na MS je to katastrofa.ja tiez , ze by som porodila v juli, manzel je julovy. ale asi nic z toho :( ani praca ani babo

dajaja
4. nov 2011

@zabka88 este nehadz flintu do zita.. ktovie mozno aj symbolicky stacilo 😀 a ked nie, tak si aspon uzijete november. My sme to tiez minuly mesiac moc neprehanali. Uvidime, ci bude viac casu a chuti v novembri. Nam tu beha po byte jedna dvojrocna antikoncepcia, tak je to niekedy tazke najst si chvilku pre seba..

zabka88
4. nov 2011

@mukesina ták sme na to dve🙂 a chystáš sa testnúť pred či až po- keď nepríde? baby, ten grep džús pijete okolo ovulky? to je na hlieniky? 😲

rysauka
4. nov 2011

@dajaja ako pozerám máme skoro rovnako staré detičky môj je o mesiac mladší 🙂

zabka88
4. nov 2011

@mukesina mi z duše hovoríš, neplánoavať hovorí rozum ale kedy som sa ja riadila rozumom... 😉
@dajaja to verím, my bábo zatial nemáme a tiež máme čo robiť aby sme večer stihli aj čosi iné než len sprchu pred spaním.. júúúj, chuť by aj bola len síl akosi pomenej..

dajaja
4. nov 2011

@rysauka no veru su skoro rovnako stari.. uz by sa im zisiel nejaky surodenec 🙂

mukesina
4. nov 2011

@zabka88 nie nechystam, urobila som to minuly mesiac a zbytocne, budem cakat az ked mi to nebude meskat. no nepijem ten grepovy dzus, ale ked pride teraz mrcha tak zacnem 🙂

rysauka
4. nov 2011

@dajaja veď práve 🙂

rysauka
4. nov 2011

keď mne grep nechutí brrrr 😝

zabka88
4. nov 2011

@mukesina oki, tak ani ja nebudem a keď mám náhodou že fakt druhú ovu, tak ešte tú využijeme ako sa dá 🙂 a ten grepový kedy teda piť?

mukesina
4. nov 2011

@zabka88 no baby tu pisali po mrche az po ovulaciu. jasne vyuzi to, my uz nic, lebo manzel robi teraz 12 apride upkne unavenuy domov, rovno lahne a spi.

dajaja
4. nov 2011

@rysauka nechcela by som mat velky vekovy rozdiel medzi detmi. u nas v rodine maju deti 7 rokov po sebe a je to hrozne ako to starsie vychovava mladsie..
a este si na materskej s malym alebo uz pracujes?

rysauka
4. nov 2011

@dajaja aj u nás je to tak, tiež nechcem mať veľký rozdiel, banujem že sme nezačali skúšať skôr,som na materskej a ty?