icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
4. nov 2011

@yasmin0001 no asi mas pravdu, na to srdiecko bude si skoro alebo ta babo prekvapi 😉 uz si tie testy radsej nerob aby ta to nahodou zbytocne neznervoznovalo 😉 ved coskoro malicke uvidis na vlastne oci 🙂 no mne sa asi predlzil cyklus takze cakam aspon do nedele, ale nemam ziadne priznaky naopak citim sa super 😀 llen ma prsia pobolievaju ale to casto pred mrchou.
tak este mi to miestocko zohrievaj prosim 🙂 aspon do nedele 😉 tak v pondelok sa pojdem mrknut aj k vam nech viem ako si dopadla u lekara 🙂

orchis
4. nov 2011

@asemilka ja som si chcela objednat z amazonu a zrazu pozeram, ze su 10miu, 20miu a 40miu a boli to ovulacne testy. tusim, ze clearblue je 40miu, ale nie som si tym ista. asi si kupim 20miu ale este pockam kym sa mi spusti mrcha 😉

orchis
4. nov 2011

@monika2712 no ak dojde mrcha tak skusim tie ovulacne, ale kupim si ich na amazone ako som kupovala aj tehotenske, je to omnoho lacnejsie 😉

orchis
4. nov 2011

@asemilka ved to robia len pre tvoje vlastne dobro 😉 ved mazel vie ako rada skladas puzzle a takto mas zase co robit 😀

alena191
4. nov 2011

test negatívny, 38 DC - kedy si myslíte že je najvyšší čas na vyvolávačku?

orchis
5. nov 2011

@alena191 no ja by som isla k lekarovi po tyzdni meskania, ale to zavisi aj od toho ci si mala predtym cyklus pravidelny alebo ti uz aj predtym mrcha zvykla meskat

katie1
5. nov 2011

@alena191 ja som pocula, ze dva tyzdne po vymeskani.

mukesina
5. nov 2011

Ahojte kocky ako sa mate?ja strasne :(((((( , strasne ma pobolieva podbrusko, az taka pichlava bolest :((((
@orchis ahoj moja, dufam, ze ste nedorazila mrska 🙂
@alena191no j aby som uz aj zavitala ku gynge.

anastacia242
5. nov 2011

@asemilka tak im to daj poskladať 😀 😀

ktore
5. nov 2011

babenky ake mate teplotky?

orchis
5. nov 2011

@mukesina no zda sa mi, ze sa uz rozbieha 😉 ved to nevadi, zatial je to len druhy mesiac 😉 onedlho zaciname tretie kolo 😅
takze teba picha v podbrusku a mrcha nikde? 🙂 ty mas termin 9.11? neviem ci sa dobre pamatam

mukesina
5. nov 2011

@orchis ano dobre sipamatas, termin 9. a tie bolesti no nie su stale ale pridu obcas, ale su intenzivnejsie ako som niekedy mala , skor take pichanie a obcas taky tlak.nehcem byt hnusna ale rovno nad posvou ma tie bolesti :( tiez asi uz prichadza tha hnusna mrcha.juj tak to jeskoda ☹ , no my skusame uz pol roka :( .

orchis
5. nov 2011

@mukesina ale taaak, ved mrcha este nedosla a u teba sa aspon nieco deje 😉 z toho este moze byt aj tehu nie len mrcha 😎 a okrem toho ak by to bolo na mrchu nie su tie bolesti prilis skore? ved mas este 5 dni do jej predpokladaneho prichodu a bolesti mas od vcera!!! 😕 takze to fakt moze byt aj nieco ine 😉

mukesina
5. nov 2011

@orchis no bolesti uz ma asi 3 den :( , a take nafuknute pdbrusko :(, no ja som zvedava, asi sa prestanem sledovat a cakat uz len na mrchu. a ty uz cistis , ze uz ide mrcha?

orchis
5. nov 2011

@mukesina mna jedine malinko pobolievaju prsia pred mrchou a od dnes mam aj viacej vytoku, ja nemavam pms bolesti pred prichodom mrchy, ja mam tie bolesti az ked mrcha je uz v plnom prude 😉 nikdy som nemala vela priznakov na mrchu. to ze kedy ju mam dostat viem len podla kalendara 😀

mukesina
5. nov 2011

@orchis jaaaaaj, tak to mas dobre, ze az ked pride mrcha.ja ke dpride mrcha tak prvy den len lezim v klbku, lebo mam take bolesti ze az :( , ale tie bolesti mam asi len 4 mesiace, predtym som ani nevedela kedy pride mrcha.asi aj preto, ze som zmenila prostredie.

orchis
5. nov 2011

@orchis a este som sa prekvapila, ze ani brusko nemam vobec nafuknute, pekne ploche na to, ze mam pred mrchou 😀 ale aj tie priznaky na mrchu nie su stale rovnake a tak si ich velmi nevsimam 😉

orchis
5. nov 2011

@mukesina nemas tie 4 mesiace viacej toho stresu? lebo myslim, ze podnebie asi taketo veci velmi neovplyvnuje 😎 ale stres ten vie narobit sarapatu

mukesina
5. nov 2011

@orchis no praveze by som to nepripisovala sresu, pretoze som s manzelom, takze stres asi nie.ja som praveze terz moooc kludna.nemam byt preco v strese.nepracujem, len sa staram o manzela ako zienak domaca 🙂. no uvidime necham sa prekvapit co to bude.aj ked som dost netrpezliva :( ,a le teraz je to este skoro robit, som len 27DC

orchis
5. nov 2011

@mukesina no zase som to poslala sebe 😀

mukesina
5. nov 2011

@orchis no ja zase pred mrchou ma stale nafuknute brucho a teraz je tomu opat .

orchis
5. nov 2011

@mukesina no vies ja som v podobnej situacii, teraz som uz celkom ok aj ked niekedy mam svoje depresivne chvilky a to vsetko kvoli tomu, ze som si tu nevedela najst pracu aku som chcela. ja ten stres velmi nevnimam ale som schopna z neho ochoriet. takze niekedy aj ked si myslim, ze to zvladam tak mi moje telo da na vedomie, ze je to len sebeklam 😉 ale to bol len moj pripad 😉

mukesina
5. nov 2011

@orchis ale aspon mas nieaku, ja zatila ziadnu 🙂 , hladam aj na SVK, ale nesupesne :( asi najlepsie je ked budem tehotna 🙂

orchis
5. nov 2011

@mukesina ved prave, ze nemam ziadnu 😨 zatial sa zdokonalujem vo franine a potom cca od januara si idem hladat pracu, najradsej v labaku ale si nerobim velke nadeje. ved prave kvoli tomu, ze som si tu nevedela najst pracu (lebo moja franina bola mizerna) tak som na rok odisla spat na sk, ale chcem zit tu a tak sa s tym vsetkym musim popasovat 😉

orchis
5. nov 2011

@mukesina nech rozmyslam ako rozmyslam tie tvoje pms priznaky sa mi zdaju byt strasne skore 😕 kolko si DPO?

mukesina
5. nov 2011

@orchis 12 DPO by som mala byt.

mukesina
5. nov 2011

@orchis jaaaaj tak som to zle pochopila, tak sme dve. no aj moja spanielcina nie je dobra, ale pomaly sa ucim, tu po anglicky malo kto hovori :( . pracu si hladam aj na svk, tka uvidime, kedy sa nieco pritrafi, najlepsie je na tom to, z eposles zivotopis a oni ti odpovedia, je nam luto, ale nemate prax.a kde ju mam ziskat?ked ziaden zamestnavatel ta nezoberie katastrofa.

rysauka
5. nov 2011

no baby mne už asi načisto šibe, snívalo sa mi že som doma porodila dcéru, no koniec, keď sa mi už aj o tom sníva 😀

orchis
5. nov 2011

@mukesina 12DPO a 3 dni mas bolesti podbruska 😕 no moja, ja by som uz na tvojom mieste kombinovala a kombinovala... 😀 podla mna si tehotna a hotovo, co tu budem zahmlievat 😀

orchis
5. nov 2011

@rysauka predtucha? 😉 takze tehotna este nie si ale uz aspon vies, ze najblizsie ked budes rodit tak nestihnes dojst do nemocnice 😉 😀