Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@rysauka aj ja som este na materskej. najhorsie, ze uz sa ma kazdy pyta, kedy zacnem robit. zatial len tak vyhybavo odpovedam, nechcem im vesat na nos, ze sa uz snazime o druhe a chcem 2 materske za sebou.. tiez sa uz teraz hnevam, ze sme nezacali so snazenim skorej, ale na druhej strane viem, ze sa skor ani nedalo. prveho som rodila sekciou a tam sa odporuca pockat tie 2 roky. okrem toho sme mali len nedavno svadbu a nechcela som byt nevesta s rannymi nevolnostami 🙂
@mukesina ani nie, ten vaječnik ma pobolieva aj chrbat, ale to je skôr z tej ovulky a prsia už ani neriešim lebo tie ma pobolievaju cely cyklus mam taky pocit🙂 to už úraduje fantázia... ale ako píšeš nechajme sa prekvapiť 🙂 tak ako baby vyšie písali i tak to príde vtedy keď to budeme najmenej čakať 😀
@rysauka sme sa zhodli s
@mukesina že sa neoplati pred dátumom mrchy, tak otestujem až 10, teda keby meškala ..
@mukesina si vobec neni blba, to sme vsetky take tu 🙂 clovek sa viac sleduje, to je normalne si myslim, a tie priznaky sú tiež také že by mohlo aj nemuselo.. vydržme a budúcitýždeň uvidíme 🙂 ale to čakanie..
@asemilka hmmm, príznaky boli a dnes uz som dostala-resp. uz špiním, ako si skor..no co už .........
😠 😠 😠 😠 😠 ...takže pokračujeme....
caute 🙂 vy ste toho zase popisali... 🙂 idem vas citat pomaly
no my uz zaciname mat plodne dniky tak to bude sexi vikend 😉
ahojte babizne.) na budúci týždeň majú prísť plodné dni, manžel má ránky, tak sa tešíme 😵 držte palce aj na nohách, nech priletí bocián
@mukesina ahojky, vobec nie si blbá, to sme tu asi všetky také 🙂 ja mám dostať mrchu zajtra tak som silno zvedavá....
@terezka1631 dakujem ti 🙂, tak hadam ze ju nedostanes 🙂 ako sa citis?
@orchis Dakujem, no s tym datumom je to tak, ze kazda tehu kalkulacka mi ho vypocitala inak a este k tomu som mavala aj nepravidelnu MS, takze presne to nebude, tak som si vybrala takyto pekny... 😅
V pondelok pojdem uplne prvykrat k lekarovi, dufam, ze mi spravi aj sono, no tomu srdiecku velku nadej nedavam. Bojim sa, ze je skoro, ale dufam, ze aspon vak tam bude 😵 😵 😵
Test som si robila este aj dnes, ciarka hned nabehla a robila som si aj digitalny test a ten ukazal, ze som take 2-3 tyzdne po oplodneni. Zda sa mi to ale malo, malo by som byt viac tehu, ale vela vela pijem a chodim vela vela cikat, tak to HCG je dost zriedene si myslim.
Zajtra budes robit testik? Nooo dobre, ze si si to u nas v julovkach ocihala, ohrievam ti tam miesto 😀
@mukesina cítim sa už týžden tak čudne, pobolievalo ma brucho, mala som taký hnusný hrudkový výtok ale ja už neviem či si to nenamýšlam tie pocity ako každý mesiac....snažíme sa už vyše pol roka a velmi by som si želala aby sa to do vianoc podarilo.... 🙂
@orchis ja som mala rapiclear ale netusim ze ci su rozne citlivosti...?? mali aj tak iba tieto v lekarni a potom este ten mikroskop na sliny, ale na tom som pocula dost divne nazory, ze sa tym vraj neda velmi dobre riadit.
@yasmin0001 pozeram, ze mas krasny datumik porodu 🙂 vtedy je moj manzelik narodeny 🙂, tak prajem vela stastia, ale hlavne blahozelam k malej fazulke 🙂
@terezka1631 budem držať palčeky a verím, že dostanete vianočný darček 🙂
@terezka1631 ved to ani ja uz neverim priznakom a pocitom, tiez sa snazime uz pol roka a zatial neuspesne :( .hadam, ze do vianoc sa nam to podari.ked nie tak ked prideme domov na svk tak pojdem hned ku gynge nech mi ona povie ako som na tom, nech mi da nieake lieky na podporu plodnosti. tiez ma pobolieva podbrusko ako pred MS, prsia ma bolia, ale lave viac, aj svrbia ma , pred dvoma dnami som mala taky vytok tak neviem ze co to je. musim, len cakat do 9.
@linibini s tým bocianom mám skúsenosť :D my sme boli na víkend v Tatrách, tam sme sa snažili a mala som takého tušáka, že sa vydarilo a keď sme sa vracali domov, tak sme sa zastavili napapať v jednej reštike, kde mali na komíne spravené hniezdo a mali tam rodinku umelých bociánov ... sa mi páčili a tak som si ich vyfotila o 3 týždne na to som už vedela, že som tehu a manžel mi povedal, že to vďaka tej bocianej rodinke :D aj keď bola len umelá
babenky ja chcem uz ovu teraz a nie v stredu...jojojojojoj budemmmm plakat
porazi ma...mam poskladane puzzle, cakaju na zlepenie a co spravi moj manzel s lizou, nasou mackou... rozkopu ich... ☹chce sa mi plakat ☹ ☹

@mukesina nevadí, november to istí 🙂 a možno sa zadarilo ani otom nevieš.. takže popri alechemilke tak? baby ne inom fore tu na MKpisali že na hlieniky je dobré aj semiačka alebo olej z nich , skúšali ste to niekto ?