icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
5. nov 2011

@orchis no moja keby si mala pravdu 🙂 ale este skoro testovat, lebo este nemeska, som si povedala, ze teraz budem testovat az po meskani, mam este 5 dni :( , no myslim is, ze 12.ale urcite od 10DPO a vyssie. podla mna este na teste by nic nebolo aj keby som bola.

mukesina
5. nov 2011

@rysauka moja nie si sama aj mne obcas sa sniv ao porode a o tom ze mam brusko 🙂

orchis
5. nov 2011

@mukesina aj ja by som sa na tvojom mieste pokusila odolat testovaniu 😉 ale ci by som to dokazala.....to je uz ina otazka 😀 ja som sa uz niekolkokrat testovala minuly mesiac a vzdy to skoncilo snehobielym testom a tak mam z toho taky divny pocit, ze ten moj nikdy neukaze tu druhu ciarku. viem, ze je to hlupost ale tak to citim 😕 pockaj este aspon do utorka a v utorok by ti 10ka urcite ukazala, ale ak odolas do vynechania.....klobuk dole 😉 mas uz nejaky test kupeny?

mukesina
5. nov 2011

@orchis no aj ja som skamana z minuleho mesiaca, preto uz nebudem kupovat test a si ho upbi a tiez snehobiely :( , tu su ako som uz pisala strasne drahe testy.cize kupivat az ked bude meskat.kupeny test este nemam, ked nepride MS do stredy tak si ho pojdem kupit, ale manzelovi nepoviem, lebo doteraz stale so mnou testoval.keby som bola tehu tak ho aspon prekvapim 🙂 . Tu maju len jeden typ testu aj to na nom nepise aka citlivost, preto radsej netesujem. a ty ako>mrch dufam, ze este nedosla a ani nedojde 🙂

orchis
5. nov 2011

@mukesina zatial nedosla 😉
objednaj si z amazonu, ja som si prve kupila v lekarni ale to su ine palky a potom som si nasla na amazone 10-kove 5 testov za 4.99eur, dostala som ich postou za 4 dni 😉 teda teraz sa ti to uz neoplati ale do buducnosti. no ked budes na sk tak u nas zjavne sa daju kupit aj v drogeriach. tu v drogeriach kupim pomaly sexualne pomocky ale zeby medzi ne hodili nejaky trapny preg test.....kdeze, ved to je nebezpecna vecicka 😀 a ja tak nerada pytam tieto veci v lekarni 😕

mukesina
5. nov 2011

@orchis no do buducnosti urcite, dakujem ti velmi pekne. ani ja nerada pytam, take veci v lekarni, lebno kazdy potom na mna pozera ako na hlupu 😀 . no ved citam tu, ze u nas aj v drogerii, tu tiez nie je sanca.

orchis
5. nov 2011

@mukesina no mne ide skor o to, ze uz dvakrat a to v roznych lekarnach som pytala najcitlivejsie testy a vzdy mi dali 25-ky 😠 tak ja neviem ci nevedia co to vobec maju za tovar alebo maju len 25-ky 😨 ale problem je uz teda vyrieseny 😉

mukesina
5. nov 2011

@orchis no tak aj ja ho budem musiet na dalsi mesiac vyriesit 🙂 a objednam si 10 😀 .

mukesina
5. nov 2011

@orchis este jednu otazocku mam 😀 amazon.com ?

orchis
5. nov 2011

@mukesina a mozno ich uz nebudes potrebovat 😉 no nech je uz aspon pondelok. moj drahy dneska pracuje tak som sama doma, no zajtra ma konecne volno urobime si nejaky spolocny program a tak mi aspon jeden den ubehne ako voda bez toho aby som sa zamyslala nad mrchou 😉
ale kde sa nam vytratili ostatne baby 😕 niektore tu neboli uz cele dni 😨

orchis
5. nov 2011

@mukesina no ja som tie svoje objednala z amazon.fr.

mukesina
5. nov 2011

@orchis uz som nasla 🙂 amazon.eu 🙂

mukesina
5. nov 2011

@orchis no aj moj je v praci :( tiez cely den sama :( aj ja pozeram, ze nieako tu uz babenky nechodia 😒 . moj ma volno az v stredu 🙂 , cize mysliet asi budem vzdy nato :(

orchis
5. nov 2011

@mukesina spanielcinu sa ucis sama doma alebo chodis aj na nejaky kurz?

mukesina
5. nov 2011

@orchis sama doma , stale sa pytam manzela, pozeram tv, ked ideme von tak od kamosov, mne sa lepsie ucit takto, ako keby som mala chodit na nieaky kurz. a ty?

orchis
5. nov 2011

@mukesina ja musim chodit na kurz lebo som sa dozvedela, ze som perfekcionistka 😀 no nemysli si, ze vsetko co robim je tym padom perfektne 😀 skor naopak 😀 ale tak teoreticku stranku zakladov gramatiky mam zvladnutu, viac-menej, problem mam s komunikaciou, ale zlepsuje sa to. s priatelovymi kamaratmi velmi nekomunikujem lebo je mi trapne, ze musia cakat kym zo seba nieco vysukam a hanbim sa za chyby ktore robim. viem, ze je to hlupe, ale to som ja 🙂 no vdaka babe, ktora ma "doucuje" uz sa to zlepsuje, zvysuje mi sebavedomie a tak uz viacej rozpravam po fr 😉

mukesina
5. nov 2011

@orchis no aj ja by som tu chodila len keby vedeli po anglicky 🙂 . preco nekomunikujes? no a co , ked urobis chybu.ved oni su tu od toho aby ta opravili 🙂 , praveze tusu radi ze sa zapajam do debaty a ked nerozumiem, tak sa mi to snazia inak povedat 😀 .na svk sa s manzelom nechystate na Vianoce?

orchis
5. nov 2011

@mukesina mala som tu kamaratku zo slovenska tak sme sa zakecali 😀 nejdeme na sk na Vianoce, priatel nema dovolenku 😒 no pokusime sa napodobnit slovenske vianoce tu vo fr, urcite bude kapustnica 😉 tesim sa ako male dieta 😅

mukesina
5. nov 2011

@orchis ja som nechela ist domov, len manzel, ze Vianoce musia byt doma s rodinou. jasne kapustnica musi byt, nanu sa najviac tesim. dnes sme tu asi len my 😀 , baby vikenduju s polovickami a my same doma tak vikenduje na MK 😀

orchis
5. nov 2011

@mukesina no a zajtra ked ja nebudem mat cas tak tu budete vsetky, to som si ista 😀 idem na mensie nakupy nech mame co papat 😉 tak papa zatial, este vecer tu zaskocim 🙂

mukesina
5. nov 2011

@orchis dobre moja, pekny vecer prajem 🙂

asemilka
6. nov 2011

@orchis ja mam na teste 2o... ked ti to nejako pomoyze 🙂
@orchis a puzzle... no 🙂 to aj on hovoril... ze nemusim kupovat stale nove, ked tieto jedny tak dlho vydrzia 😀
@anastacia242 som manzelovi povedala, ze ma 10 minut na znovu poskladanie 😀 ale este ani teraz nie su hotove 😀

asemilka
6. nov 2011

inac, peknu nedelu prajem 🙂

orchis
6. nov 2011

@asemilka no vitaj 🙂 peknu nedelu aj tebe 😉 nejako to tu vymiera 😖 vcera sma sa tu tiez len dve rozpravali 😀

asemilka
6. nov 2011

@orchis ked vcera tu bolo krasne teple pocasie 🙂 slniecko svietilo 🙂 bola skoda byt doma 🙂

asemilka
6. nov 2011

Správni chlapi majú radi krivky,to len psi sa hrajú s kosťami ! ! ! 😀

orchis
6. nov 2011

@asemilka takze toto bola pravdepodobna pricina 😕 tak je vam odpustene 😀 ty si pred ovu alebo uz po nej?

orchis
6. nov 2011

@asemilka 😀 😀 😀

asemilka
6. nov 2011

@orchis po. prveho som mala ovu test uplne pozitivny 🙂 to som ho robila poobede niekedy. a druheho vecer bol len duch na nom, takze bola niekde medzi tym 🙂

orchis
6. nov 2011

@asemilka no uz si spominam 😎 takze ste sa posnazilkovali a teraz si uz len odratavas 1DPO, 2DPO,3DPO.....vsak? 😅