icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

linibini
6. nov 2011

baby, vy ste dnes varili o dušu.) ja som pre zmenu zabudla zapnúť trúbu- až keď som išla pozrieť kurátko, že ho podlejem, tak som to zistila.... Predtým som ešte rozbila pohár, no ešte že je už večer, tak snáď ešte niečo nezdemolujem.

mukesina
6. nov 2011

baby mam na Vas otazocku 🙂 beriete nieake vitaminy ?ja ziadne 😒 , pretoze ked som sa tu pytala mamiciek tak oni tu nic neberu, predtym ako chcu otehotniet.uz nech sme na SR, ze si nakupim 😀

dajaja
6. nov 2011

@mukesina dakujem, budeme robit, co bude v nasich silach 😀 😀

mukesina
6. nov 2011

@linibini tak to si mala pekny den 🙂

ktore
6. nov 2011

@monika2712
@orchis caute baby.mam 11 dc a zacinam pocitovat bolesti a pichanie.som zvedava ci mi teplotka daco ukaze a kedy.zatial 36.2

linibini
6. nov 2011

@mukesina no úžasný.)) ale črepy vraj prinášajú šťastie 😉

martinka15
6. nov 2011

@mukesina
@asemilka
Ďakujeeem 🙂

ktore
6. nov 2011

@esmemia ahojko.mam nejake bolesti uz.snad sa zacina ovu.som zvedava.

mukesina
6. nov 2011

@linibini prinasaju 🙂 tak nech prinesu malu fazulku 🙂

linibini
6. nov 2011

@mukesina mohli by.) fazulkáča 😵

mukesina
6. nov 2011

@linibini a ako si na tom?ktory DC si?

linibini
6. nov 2011

@mukesina mojko, dnes je 11 deň po, tak sa pekne snažíme.) a teším sa, že manžel má ránky🙂

monika2712
6. nov 2011

@ktore no ahoj, mne prave nejak zvodnatel hlien a obavam sa aby som tu ovu nakoniec nepremeskala.. ze ci nahodou nepride skorej. toto iste som mala aj minuly mesiac, ze uz v pondelok bol strasne vodnaty som sa bala ze ovu do dvoch dni urcite bude a nakoniec prisla o 4.. tak teraz neviem co robit.. planujeme snazit sa az v utorok tak dufam, ze to nebude neskoro... asi si predsa len kupit tie blbe ovu testy zajtra pre istotu a zacnem zajtra testovat.. v utorok gynda hadam povie ze kao to je..

mukesina
6. nov 2011

@linibini tak tak pekne snazit sa treba 🙂 , na mna asi nieco lezie ☹ , ja do mrchy mam este 3 dni

linibini
6. nov 2011

to že reklamy na vianoce dávajú už od septembra ako tak zvládam, ale dnes som videla reklamu na "veselú veľkú noc" , som si myslela, že zle vidím, keď v telke skackali zajaci so šibákmi a maľovaný vajcami na zelenej tráve... nie baby, nič som si nešupla, toto som vážne dnes videla...

monika2712
6. nov 2011

@mukesina urcite kyselinu listovu.. ja beriem aj cecko so zinkom ako prevenciu pred ochorenim, a nejake omega tri mastne kyseliny..

linibini
6. nov 2011

@mukesina keby radšej neprišla.) nechcem byť sprostá, ale radšej by mohol na teba liezť manželík ako kýchačka, hm?

monika2712
6. nov 2011

@ktore inak ja teplota takto.. nechapem. hore dole furt
http://www.fertilityfriend.com/home/38444b

mukesina
6. nov 2011

@monika2712 dakujem, a je to velka vada ked to teraz neberiem? a kyselinu aku znacku>lebo moja sesterka bravala nieaku za 20 eciek

linibini
6. nov 2011

@monika2712 ahojky, aj ja si dávam kyselinu listovú a tiež vitamíny calibrum activin

mukesina
6. nov 2011

@linibini ved toto, len manzelik je teraz vzdy v praci :( a ani nieako chut nemam ked ma boli podbrusko ☹ . dufam, z enic nelezie, ved je tu teplo, tak preco by malo ☹

monika2712
6. nov 2011

@mukesina to je jedno, ale mala by si ju brat pred planovanim otehotnenim, odporuca sa to.. a je to kvoli roznym ochoreniam plodu, razstep a neviem co vsetko.. hlavne ide zima, takze zeleniny bude malo, takze urcite si nejaku kup.. najdrahsia neznamena najlepsia.. vela bab berie femibion, pozri na nete, ja tomu velmi neverim, su na to rozne ohlasy, takze beriem len klasicku .. pokukaj po lekarnach ze ake maju..

ludka77
6. nov 2011

ja beriem acidofolan 50ks ani nie 5€.

asemilka
6. nov 2011

@mukesina ja beriem len kyselinu listovu. teda ak na nu nezabudnem 😀

dajaja
6. nov 2011

@linibini pozor na to, aby v tom calibre nebol vitamin A, lebo ten je v tehu skodlivy

katie1
6. nov 2011

ja beriem tiez Acidofolan.

monika2712
6. nov 2011

No ja vlastne tiez teraz beriem Acidoflan..

asemilka
6. nov 2011

@linibini a na aky produkt bola ta reklama? 🙂

marcovka1
6. nov 2011

@orchis ja ked som ostala tehu tak vobec nic ziaden priznak a to mi meskali 2 tyzne a ja uz myslela na najhorsie ze co sa zase stalo ze meska,ale tehu ma vobec nenapadlo 😀

marcovka1
6. nov 2011

@ludka77 to su tiez vitaminy ?lebo to nepoznam...ja som brala kyselinu listovu 🙂