Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
baby mam na Vas otazocku 🙂 beriete nieake vitaminy ?ja ziadne 😒 , pretoze ked som sa tu pytala mamiciek tak oni tu nic neberu, predtym ako chcu otehotniet.uz nech sme na SR, ze si nakupim 😀
@monika2712
@orchis caute baby.mam 11 dc a zacinam pocitovat bolesti a pichanie.som zvedava ci mi teplotka daco ukaze a kedy.zatial 36.2
@ktore no ahoj, mne prave nejak zvodnatel hlien a obavam sa aby som tu ovu nakoniec nepremeskala.. ze ci nahodou nepride skorej. toto iste som mala aj minuly mesiac, ze uz v pondelok bol strasne vodnaty som sa bala ze ovu do dvoch dni urcite bude a nakoniec prisla o 4.. tak teraz neviem co robit.. planujeme snazit sa az v utorok tak dufam, ze to nebude neskoro... asi si predsa len kupit tie blbe ovu testy zajtra pre istotu a zacnem zajtra testovat.. v utorok gynda hadam povie ze kao to je..
to že reklamy na vianoce dávajú už od septembra ako tak zvládam, ale dnes som videla reklamu na "veselú veľkú noc" , som si myslela, že zle vidím, keď v telke skackali zajaci so šibákmi a maľovaný vajcami na zelenej tráve... nie baby, nič som si nešupla, toto som vážne dnes videla...
@mukesina urcite kyselinu listovu.. ja beriem aj cecko so zinkom ako prevenciu pred ochorenim, a nejake omega tri mastne kyseliny..
@ktore inak ja teplota takto.. nechapem. hore dole furt
http://www.fertilityfriend.com/home/38444b
@monika2712 dakujem, a je to velka vada ked to teraz neberiem? a kyselinu aku znacku>lebo moja sesterka bravala nieaku za 20 eciek
@monika2712 ahojky, aj ja si dávam kyselinu listovú a tiež vitamíny calibrum activin
@mukesina to je jedno, ale mala by si ju brat pred planovanim otehotnenim, odporuca sa to.. a je to kvoli roznym ochoreniam plodu, razstep a neviem co vsetko.. hlavne ide zima, takze zeleniny bude malo, takze urcite si nejaku kup.. najdrahsia neznamena najlepsia.. vela bab berie femibion, pozri na nete, ja tomu velmi neverim, su na to rozne ohlasy, takze beriem len klasicku .. pokukaj po lekarnach ze ake maju..
ja beriem acidofolan 50ks ani nie 5€.
ja beriem tiez Acidofolan.
No ja vlastne tiez teraz beriem Acidoflan..

baby, vy ste dnes varili o dušu.) ja som pre zmenu zabudla zapnúť trúbu- až keď som išla pozrieť kurátko, že ho podlejem, tak som to zistila.... Predtým som ešte rozbila pohár, no ešte že je už večer, tak snáď ešte niečo nezdemolujem.