icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ktore
7. nov 2011

@orchis zvedave sme na testik...

ktore
7. nov 2011

neboj sa toho hlienu.aj ja ma taky vodnaty ale nie taký tahavý.teplota je stale dolu.kup si ten test pre istotu.inak ja sa uz neriadim ani podla hlienu.

ktore
7. nov 2011

@monika2712 aku mas teplotku?nezaregistrovala som a nemam tolko casu hladat predosle stranky.

katie1
7. nov 2011

@ivuss01 ja som HAK vysadila v juni kvoli planovanej operacii hrcky v prsniku, ktoru som mala 30.9. Pocas mojho pobytu v nemocnici som bola akurat v strede cyklu (bola som tam 5 dni), cize snazit sme sa zacali sice od oktobra, ale az od 18DC a nic z toho nebolo, dostala som MS.
Takze toto je vlastne prvy cyklus, ktory sa snazime od zaciatku cyklu az do konca 🙂 Tak som zvedava...

esmemia
7. nov 2011

@majenko vitaj moja
@ktore no ja mam 36,6 som zvedava ko bude pokracovat inak ja sa tento mesiac nechytam ani kupovat ovu testy ani sledovat krcok,jednoducho to necham plavat som zmierena,ze tento mesiac zase nic,tak uvidime kedy pride ovu a ako dopadne tento mesiac cyklus

ktore
7. nov 2011

@monika2712 mne asi riadne ukaze teplota ovu ak bude lebo mam velmi nizke teploty.dufam ze prebehne.uz len dva dni.ale citim ze sa nieco deje,lebo zacinam byt nafuknuta.

katie1
7. nov 2011

@ktore ja sa tiez neriadim podla nicoho, lebo to je psychika vsetko - ja mam vsetky priznaky cely cyklus 😀

ktore
7. nov 2011

@esmemia ani ja nekupujem ovu testy.spolieham sa na teplotu na nic ine.ani hlien a krcok tiez nepozeram.kedy mas mat ovu?

ivuss01
7. nov 2011

@katie1 ahoj, ano, budeme rovnako testovat, ako dlho sa uz snazite? merias si aj bazalnu teplotu?

esmemia
7. nov 2011

@ktore az o 8 dni,tak uvidime,uz to je riadne na psychiku,tak to musim riesit co najmenej

ktore
7. nov 2011

@esmemia idem dnes do banky ale vobec sa mi nechce nic riesit.aj z autom idem daco riesit.och ...nelubim take veci vybavovat.este by si emala byt zmierena s tym ze nebude tento mesiac nic,ale robis spravne ze to beries z takym nadhladom.miuli mesiac sme na to boli az velmi sustredene.teraz to aj beriem tak ze bude co bude.ak stupneteplota tak bude dobre a nech pride den meskania ms a urobim test.ale to zvladnem tazsie.ja som zvedavsia a viem ze urobim uz aspon na 13 den po ovu.ale ak neukaze tak sa uz nebudem tak rozculovat.sklamem sa urcite ale bude to ine ako minuly mesiac.aspon dufam.ktovie ako to budem citit ...xi xi...

katie1
7. nov 2011

@ivuss01 snazime sa prvy cyklus cely, predosly sme zacali naplno az po ovulke (pisala som Ti vyssie). Nie, ja si nic nemeriam a snazim sa ani nezameriavat sa na priznaky.

ktore
7. nov 2011

@katie1 xi xi ano je to tak.vsetko je psychika.aj ja sa tomu zato nevenujem.stacilo.kazda tym prejde a potom to ustupi.pre mna je dvolezita teplota a riadne dve ciari.ale moze byt aj slabsia ciarka...heh...ine nic.ziadne priznaky.inak velmi neverim len dufam ze sa podari...nebudem uz stresovat sak aj to cakanie ten stres moze zablokovat kadeco v tele...

ktore
7. nov 2011

@katie1 minuly mesiac som ani ja teplotu nemerala ale to si teraz meriam lebo myslim ze by mala ukazat aspon ovu.a budem spokojnejsia.mozno o mesiac ani nebudem merat len v dni ked budem uz dnoch pravdepodobneho ovu.

ktore
7. nov 2011

@monika2712 napr.dnes som mokra...

katie1
7. nov 2011

@ktore a kolkaty si DC?

ivuss01
7. nov 2011

@katie1 ja som si merala teplotu prvy cyklus, ale potom sa mi uz akosi nechcelo...hlavna vec, ze som si tabulky natlacila 😅

ivuss01
7. nov 2011

@ktore ano, velmi vystizne si to popisala..... a ktory DC si? budeme testovat vsetky 3 naraz? 🙂

ivcek
7. nov 2011

@asemilka
Ahoj - az teraz som sa dostala k pc...☹
Mrchu som mala dostat vo stvrtok....a kedze neprisla v piatok som testovala...ale testik bol snehobiely...☹
So mnou si to telo robi co chce - lebo uz od od minuleho tyzdna citim ze pride mrcha a ona stale nikde...☹ tak hadam uz dnes.....

orchis
7. nov 2011

tak baby, testik bol po testovani snad este belsi nez predtym 😀 zase sa moj cyklus so mnou zahrava, dneska 30DC, 12-14DPO!!!a pre zmenu tentokrat sa mi snivalo o tom, ze som mala pozitivny testik 😕 no neviem dokedy ma ta mrcha bude natahovat. dufam, ze ju dostanem najneskor zajtra.

orchis
7. nov 2011

@ivcek vitaj v klube 😉

ivcek
7. nov 2011

@orchis
no pekne...😀 sme sa nastavili na rovnaku vlnu...😀
ale uz som zmierena s tym ze mrcha pride....tak cakam a tesim sa na dalsie snazilkovanie...😀 😀

Nemam teraz prehlad, ale na minuly tyzden nas bolo viacej na testovanie....kocky ako ste na tom?

dajaja
7. nov 2011

@ivcek no zatial ziadne tehu z nasej varky ☹ aspon, co ja viem.. ja konkretne som mrchu dostala o den skorej, dnes som 5DC.
baby, uz by sa patrilo vycapit nejake kolajnice 😀
@orchis @ivcek @mukesina vkladame do vas vsetky nase nadeje 🙂

orchis
7. nov 2011

@dajaja jedine, ze si ich na ten test nakreslim 😀

dajaja
7. nov 2011

@orchis 😀 😀

katie1
7. nov 2011

@orchis skoda... Buduci mesiac to ale uz isto vyjde!

ktore
7. nov 2011

@ivuss01
@katie1 na som 12 dc a ovu by mala byt o dva dni tak som zvedava.

orchis
7. nov 2011

@katie1 no ja som si myslela, ze ma to vobec neberie, ale som sa prekvapila ked sa mi pri testovani zacali triast ruky 😀

katie1
7. nov 2011

@orchis ja si myslim, ze kazda z nas robi testy so zatajenym dychom (kedze sa ucelovo snazime)...

monika2712
7. nov 2011

@ktore ako sa mam riadit teplotou ked neviem aka ma byt do ovu? ja mam teraz 36.8 druhy den, pred tym som mala hore dole 36.6, 36.7. a 36.8.. ako fakt netusim jak sa da podla toho riadit, podla mna podla teploty je jasne az ked je po ovu ze prebehla nie? ja sa mozem jedine hlienom a krckom, ale zas ten hlien je tiez taky klamlivy, lebo uz sa par krat tak tvaril ze ovulkovy ale nebol.. ale dnes ma uz troska pobolieva aj podbrusko, tak to asi dnes pre istotu testnem ovu testom, a keby bol pozitivny tak uz dnes zacneme.. ale myslim si ze to bude len klam, ze ovu predsa len pride az ku koncu tyzdna, ved dnes som len 11dc..