Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@mukesina som sama, poobede idem na stretko so slovenkami do mesta takze bude sranda 😉
vies, tu sa vinko povazuje za normalnu sucast vacsich jedal a mne sa to paci 🙂 tu sa nikdy nepije alkohol len tak sam osebe ako u nas, vzdy pocas jedla, je to sucast jedla. a ani sa nepije tvrde, teda aspon ja som sa tu este nestretla s takymi co by ho pili. a este musim povedat, ze sa nepije vela, nenalieva sa do nemoty, je to na vychutnavanie 😉 u vas je to ine?
@orchis má to aspoň jednu výhodu, nemusím variť 😉 inak my mame tiež kamošku vo Fr. blízko Lyonu a o tom vínku nám to tiež rozprávala..aj ona má priateľa francúza, minule boli na SK, super chlapík, on nám aj rozprával o francúzskom víne a šampanskom...vie aj zopár slovíčok po slovensky a jedným z nich je aj slivovica 😀
@katie1 ano 9 by mala dojst tha hnusna mrcha hadam, ze nedojde 😀 testovat by som chcela z niekedy v piatok.no citim sa asi ak okeby pred mrchou 😠 .oli ama stale prsia, vcera ma uz nbolelo podbrusko len obcas pichlo, ale dnes zase ma boli ale teraz skor krize . mam zase biely hlien. tak ja neviem a ty?
dakujeem 😉
@esmemia
@orchis hodim sem aj kolajnicky, len mame pocitac v oprave, tak niekedy v priebehu tyzdna, v praci sa mi neda.
ale musim priznat, ze to bolo riadne prekvapko, uplne som tomu prestala venovat pozornost, len som behala po vysetreniach, tak som ani nejak extra nesledovala tieto veci, mrcha meskala par dni, no som skor myslela, ze zo stresu, zo zvedavosti som spravila test a je to tu, sa mi nechcelo ani verit tomu 😀

@katie1 tak presne kvoli tomu ani ja si tym hlavu nezatazujem, ved do toho piateho tyzdna uz budem vediet ze som tehotna a potom vylucim nejake veci zo svojej stravy ale aj to len minimum 😉