icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
7. nov 2011

@katie1 tak presne kvoli tomu ani ja si tym hlavu nezatazujem, ved do toho piateho tyzdna uz budem vediet ze som tehotna a potom vylucim nejake veci zo svojej stravy ale aj to len minimum 😉

katie1
7. nov 2011

@mukesina ja beriem acidofolan, ale to je jedno... Vsetko je to listovka...

dajaja
7. nov 2011

@mukesina ja tiez prvy krat pocujem, ze pri kyseline listovej nemozes pit.. Ja si tiez dam obcas pohar vina a beriem pri tom vitaminiky 😒

mukesina
7. nov 2011

@katie1 @orchis dakujem Vam babenky za rady

mukesina
7. nov 2011

@dajaja to som sa docitala na letaciku co je na nete

nufacikmi
7. nov 2011

@orchis nie si blba a jasne že je to chlap 😉

orchis
7. nov 2011

@mukesina som sama, poobede idem na stretko so slovenkami do mesta takze bude sranda 😉
vies, tu sa vinko povazuje za normalnu sucast vacsich jedal a mne sa to paci 🙂 tu sa nikdy nepije alkohol len tak sam osebe ako u nas, vzdy pocas jedla, je to sucast jedla. a ani sa nepije tvrde, teda aspon ja som sa tu este nestretla s takymi co by ho pili. a este musim povedat, ze sa nepije vela, nenalieva sa do nemoty, je to na vychutnavanie 😉 u vas je to ine?

dajaja
7. nov 2011

@mukesina a inac si sa pytala, ktory vitamin sa nesmie brat v tehu. To som ja vcera pisala, ze sa nesmie vitamin A vo zvysenych davkach. Ale v tehotenskych vitaminoch A-cko nie je, tak sa nemusis bat. Ja som len reagovala na kocky, ktore beru ine multivitaminy.

mukesina
7. nov 2011

@orchis presne to iste ako vo fr, tiez ku obedu dostanes pohar vinka, tiez sa tu nenalievaju do nemoty ako u nas 😀 ,jej takna strretko to mas dobre, tu som sama slovenska ☹ , zijeme v takej dedinke a neviem o tom, ze by tu niekto byval, viem ze v inych mestach ano

mukesina
7. nov 2011

@dajaja dakujem velmi pekne 🙂

katie1
7. nov 2011

@mukesina
Normalne si vypi a keby Ti to nesadlo, tak Ti dojde zle a budes vediet, ze to k sebe napasuje 😉 Ja som tak zistila, ze k listovke nepasuje zeleny caj

barbora21
7. nov 2011

@kata13 Gratulujem 🙂

orchis
7. nov 2011

@mukesina je nas sedem, ktore sa stretavame kazdy druhy tyzden 🙂 z toho tri su tehotne, jedna uz cochvilu bude rodit, druha vje vo 4 mesiaci a tretia cerstva tehulka 😉 a sme tri ktore este nemaju ziadne babo a nie sme ani tehotne, ale tak snad uz onedlho 🙂

kata13
7. nov 2011

@mukesina skus folic acid, to je aj v anglictine

mukesina
7. nov 2011

@orchis tak to mate super, jasne, ze onedlho budes aj ty tehulka 😉

mukesina
7. nov 2011

@kata13 dakujem, uz viem napisala mi to orchis, ale aj tak dakujem za ochotu 🙂

katie1
7. nov 2011

@mukesina a Ty sa ako citis, ved 9 je uz v stredu 🙂 Kedy budes testovat?

nufacikmi
7. nov 2011

@orchis má to aspoň jednu výhodu, nemusím variť 😉 inak my mame tiež kamošku vo Fr. blízko Lyonu a o tom vínku nám to tiež rozprávala..aj ona má priateľa francúza, minule boli na SK, super chlapík, on nám aj rozprával o francúzskom víne a šampanskom...vie aj zopár slovíčok po slovensky a jedným z nich je aj slivovica 😀

mukesina
7. nov 2011

@katie1 ano 9 by mala dojst tha hnusna mrcha hadam, ze nedojde 😀 testovat by som chcela z niekedy v piatok.no citim sa asi ak okeby pred mrchou 😠 .oli ama stale prsia, vcera ma uz nbolelo podbrusko len obcas pichlo, ale dnes zase ma boli ale teraz skor krize . mam zase biely hlien. tak ja neviem a ty?

orchis
7. nov 2011

@nufacikmi tak to slovicko ovlada aj ten moj 😀

oskvarka
7. nov 2011

@orchis sute baby no co ??.. ako to vyzera ja akosi dnes nestiham v praci ani tu nazret tak som ako si mimo dianie.. nieco nove??

kata13
7. nov 2011

dakujeem 😉
@esmemia
@orchis hodim sem aj kolajnicky, len mame pocitac v oprave, tak niekedy v priebehu tyzdna, v praci sa mi neda.
ale musim priznat, ze to bolo riadne prekvapko, uplne som tomu prestala venovat pozornost, len som behala po vysetreniach, tak som ani nejak extra nesledovala tieto veci, mrcha meskala par dni, no som skor myslela, ze zo stresu, zo zvedavosti som spravila test a je to tu, sa mi nechcelo ani verit tomu 😀

oskvarka
7. nov 2011

@mukesina to fakt je na femibione napisane ze sa nesmie pit ??... vej sa idem v sobotu na svadbu budem este pradvepodobne pred ovulkov tak som myslela ze za jeden by som si dala... do nalady

mukesina
7. nov 2011

@oskvarka nie na femibione , ale na Folic Acid, ale baby bpovedali, ze je to blbost, tak to uz neriesim, a jasne, ze si mozes dat vinko.

katuch30
7. nov 2011

@orchis nebola som tu par dni a z poslednych riadkov mam pocit ze cakas babeno 😉)))) isla by som aj do historie ale som v robotke takze sa mi velmi nedaaa...

marcovka1
7. nov 2011

@orchis tak to je super ze mate 3 tehulky,lebo aj ty budes co chvila tehu tehu virusy budu na teba skakat jedna radost 😲 😲 tak ze kamosky poriadne vystiskaj 😀 😀

orchis
7. nov 2011

@katuch30 aleeee kdezeee 😅 ja som si dnes rano urobila test a bol bielucky ako cerstvo napadnuty sneh 😀 len mi potvora jedna cervena meska 😠

marcovka1
7. nov 2011

@orchis tak to je super ze mate 3 tehulky,lebo aj ty budes co chvila tehu tehu virusy budu na teba skakat jedna radost 😲 😲 tak ze kamosky poriadne vystiskaj 😀 😀
@kata13 velka gratulka! 🙂

orchis
7. nov 2011

@marcovka1 ved aj ja sa spolieham na to, ze sa od nich nakazim 😀 musim sa o ne trosku viacej dneska poobtierat 😀

katuch30
7. nov 2011

@orchis to co som potom citala...ups tak prepac moja...aha no ja som iny user MK ked ti to pisala kata13...ja som myslela ze pises ty ☹ Som sa velmi vazne potesila...tak cakame dalej 🙂 Ja uz mam aj po mrske takze zaciname snazilkovanie znovu...