icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

janka9898
22. júl 2011

@sjuzan77 tak sleduj sleduj a daj vediet a pre potesenie moj grafik🙂)
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/janka9898/gr...

janka9898
22. júl 2011

@sjuzan77 a este som citala teoriu ze zena ak ma pred avu a dosiahne orgazmus tak sa vajicko uvolni teda popohne ovu.-))

sjuzan77
22. júl 2011

@janka9898 pekny graf, len tak dalej, nech si pre nas inspiraciou 😉

janka9898
22. júl 2011

@sjuzan77 no ale s tebou ratam jasne.-))

janka9898
22. júl 2011

Bambule idem ja spat DORBU NOCKU VSETKYM

deniskateniska
23. júl 2011

Dnes rano 37,1 bt ako vcera🙂

adula3334
23. júl 2011

ahojte,prajem pekny vikend...co mate v plane?my mozno skocime sem k nam do zoo v bojniciach,pocasie celkom praje konecne po 5 dnoch,tak hadam sa to nepokazi... 🙂 aj ked teda,keby prsalo,bol by cas na ine aktivity 😉

deniskateniska
23. júl 2011

@adula3334 ja cely den periem a vesiam pradlo (mame doma vlhko tak nemozem dnu susit....tak musim cakat kym je pekne pocko )

adula3334
23. júl 2011

@deniskateniska tak pracovna sobota... 😒 u nas upratoval doobeda drahy,aby sa mohol vyhnut planovaniu programu s nasim certikom... 🙂 tak sme si urobili vylet k babke a on sa doma potil 🙂 teraz drobec odfukuje,ale uz je cas zacat opatrne buchat,nech sa pomaly zobudi,lebo vecer este o 22.00 bude plny energie...v zoo sme nakoniec neboli,to pocasie nas len chcelo oklamat,prsi....takze tak...a ja cakam na mrchu,ktora dufam,dnes al zajtra pride...lebo uz si zacinam nahovarat ze som v tom 😖

renika1
23. júl 2011

Ahojte, baby tak ako sa vá darí? 🙂

janka9898
23. júl 2011

@deniskateniska
@adula3334
no mna teplptka stale stoji na 37.-)) vid grafik.-))
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/janka9898/gr...
stale taky isty
skoda ze sa nemozem testovat nemam test ani omoznost ho ist kupit do mesta.-(( budem si musiet pockat do zaciatku mesiaca ka bude teplotka taka ista tak je to jasne ani test nebude nutne.-))

adula3334
23. júl 2011

@janka9898 jeeej,tak mozno mame prve aprilove babatko 🙂 drzim palce,nech to vyjde

dorotka08
23. júl 2011

ahojte babenky. som tu nová, tiež začíname po lete , resp. práve dnes som začala Proverou. Pokúšame sa už..fuu ani neviem prestala som to už rátať, ale asi 9 rokov. máme za sebou neúspešné IUI a aj IVF. a čo je horšie , z prvého IVF nám neostali ani len snehuliaci....čiže všetko od začiatku.....

deniskateniska
23. júl 2011

@adula3334 tfuj tfuj tfuj aby neprisla 😉

@janka9898 jeeeeej aj tebe tfuj tfuj tfuj...

deniskateniska
23. júl 2011

@dorotka08 vitaj 🙂

cumliatko
23. júl 2011

No ja dnes BT 36,9 uvidíme zajtra, aj tak mám taký hnusný pocit, že tá mrcha dorazí tak ako minule 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 a ešte raz 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

janka9898
24. júl 2011

@cumliatko neboj treba mysliet pozitivne myslite ze uz by som mohla mat dva tri tt od oplodnenia nevolnosti lebo dnes mi je brutal zle ale iba rano ked vstanem z postele tak dobre ze sa nepototo na zachode a
@adula3334 bodaj by si mala pravdu ale este je to daleko lebo mne pravidelne meskava takze tak zajtra by mala podla kalendara dojst ale uvidime dufam ze nedojne najblissi rok ason tych 9mesiacou to sa na nu nebudem hnevat🙂) a potom nech si uz pride.-))kedy& chce

sjuzan77
24. júl 2011

ahojte, u mna nic nove, teplota sa drzi hore, ale spinenie neprestava uz 4 dni, som zvedava, co mi zajtra povie lekar.
@janka9898 dobre sa ti ta teplota drzi 🙂
@dorotka08 obdivujem tvoje nervy, ja by som sa po 9 rokoch asi zblaznila 😕

dorotka08
24. júl 2011

@sjuzan77 čo už máme robiť, len dúfať. najhoršie je asi počúvať ľudí.....možno si to ani neuvedomujú, aké majú pichľavé reči a aké je to ťažké počúvať. a ešte obvinenia svokry, že ty si tá, čo je na vine....akoby som to schválne. 😒

janka9898
24. júl 2011

@dorotka08 to co je za svokru ved ty si nevedela ze nieco nieje v proiadku nie???

janka9898
24. júl 2011

hmmmmm a ste mi neodppovedali ohladom tych nevolnosti☹

dorotka08
24. júl 2011

@janka9898 čo už....nejako to musím preglgnuť... 🙂

janka9898
24. júl 2011

@dorotka08 ale neboj zadari sa a uvidis ako bude chciet sa starat nakoniec skus sa pozriet na to aj z jej strany tiez by uz chcela od vas vnucatko chapem ju ale toto povedat nemala :-/

dorotka08
24. júl 2011

@janka9898 no neviem, ako to myslela..ale vypálilo to zle...... 😉

janka9898
24. júl 2011

@dorotka08 ved kazdemu raz nervy povolia niekomu viac niekomu menej hlavne je ze sa raz dockate musite drzim palce.-))

janka9898
24. júl 2011

baby ja uz chcem zaciatok mesiaca aby som si mohla ist kupit test bo teraz sa mi to neda☹

dorotka08
24. júl 2011

@janka9898 dakujeme,dakujeme....

cumliatko
24. júl 2011

@janka9898 Vydrž, ty máš aspoň nádej s tou teplotkou! Tak ti závidím /v dobrom/ drž sa! A daj vedieť čo a ako pokračuješ v teplote 😀

deniskateniska
24. júl 2011

@cumliatko ja som mala 37,2 ale neskor takze tiez 37,1... ale uz si nemyslim ze som tehu...predtym som si to myslela fakt ale ten test ma znezistil tak neviem.... joj najhorsie je to ze to pride ked to necakas, aj s prvym sme tak otehotneli.. po dvoch rokoch snazilkovania sme sa prestali snazit nechcela som byt tehu lebo som sa konecne po roku zamestnala na zmluvu - dokopat k tomu sefa bolo hrozne ale nakoniec som to zvladla sice za mizerny plat ale aspon som mala pracu... no a ako som sa zametnala do 2 tyzdnou som otehotnela... 🙂 takze prestat na to mysliet je asi najlepsie 😉
@janka9898 len tak dalej 😉 tfuj tfuj tfuj prajem ti tie nevolnosti - teda ze aby si bola tehu nie ze aby ti bolo zle 😀 😀 😀 no mne byvalo zle tiez hned ale som si myslela ze to je z piva co sme mali vecer a z kapusty co som sa prezrala rano (ja som sa povracala v buse normalne 😀 😀 😀) som ani len netusila ze som tehu... 😀
@dorotka08 nic si z toho nerob.. ja som zase pocuvala ze som sa prespala nikto nevie pochopit ze mlada som chcela mat dieta, chlapa mam tohoisteho od 15tich tak na co cakat nie? a svokra len furt no ze z takej kvapocky ako mohol vzniknut taky chlapcek a take veci som pocuvala pol roka.. tak ani tak ani tak.. joj 😠 😠 a neboj pride to ked to budes najmenej cakat. chodte si oddychnut na prechadzku do prirody nemysliet na nic 😉