icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

janka9898
21. júl 2011

@sjuzan77 uz si googlila??? ci si to nechala na stastie ako co hm??

sjuzan77
21. júl 2011

@deniskateniska dakujem, zatial mi ostava len sledovat BT, ta celkom pekne stupa 🙂
@janka9898 skusala som google, vyhladavac na konikovi + este dalsie stranky, vsade sa pise len o spineni pri ovu, alebo pred mrchou, 3 dni po ovu nikto nespomina. len 1 temu som nasla, kde to pisala 1 baba, ale ta to mala ako nasledok uzivania liekov, co nie je moj pripad 😕

janka9898
21. júl 2011

@sjuzan77 ved uvidis dufam ze nam to obom vijde predsa len ti edatumy nejake mame spolocne.-)

sjuzan77
21. júl 2011

@janka9898 😀 😀 😀 presne tak, uz sa to tu predsa musi rozbehnut, zatial mame len 1 tehulku, snad sa potom pridaju aj dalsie 😉

janka9898
21. júl 2011

@sjuzan77 tak tak mas uplnu pravdu

cumliatko
21. júl 2011

@deniskateniska áááále, to už vydržíš!!! 😎 a ráno daj vedieť, že čo a ako, nech nás navnadíš! 😀

deniskateniska
21. júl 2011

@cumliatko no ved budem musiet vydrzat 😀 😀 😀 tesim sa na rano ale aj sa bojim zlej spravy 😖

cumliatko
21. júl 2011

@deniskateniska tak to ti verím, poznám ten blbý pocit. Neznášam čakanie 🙄 akékoľvek. Tak ráno napíš, ja si začínam zajtra merať BT, tiež nemôžem vydržať, menzes mám dostať na budúci týždeň vo štvrtok a tento mesiac sme sexovali o dušu 😀 tak som zvedavá!!!!! Testovať sa nechcem, asi by to bolo skoro. Minulý mesiac nám to nevyšlo- neviem prečo 😔 . Vysadila som HAK a sa hovorí, že to je ideálne obdobie, tak fakt neviem, toto je druhý mesiac, a ak to ani teraz nevíde, zachváti ma panika a smútok. 😔

deniskateniska
21. júl 2011

@cumliatko nemas maternicu naopak? vtedy je problem otehotniet, ja to mam tak stale ale poznam aj kamosky co sa im to po porode urobilo.... a vtedy je problem otehotniet, ze vraj je najlepsia poloha odzadu... no my sme to skusili normalne a uvidime ak nebude tak skusime inu metodu 😀 😀 my sme tiez a cez ovulku ako kraliky 😀 😀 😀 co u mna za normalnych okolnosti nehrozi 😀 😀 😀 a nesmieme zufat, pride to ani sa nenazdame 😉

cumliatko
21. júl 2011

@deniskateniska No nestraš ma! Neviem, dcérku sme spravili na prvý šup, vysadila som HAK, počkala jeden cyklus a hneď to bolo. asi som nedočkavá, alebo čo. A to sa ako môže spraviť, že sa otočí naopak???? To nebolí? 😅 My sexujeme všelijako, už mi z toho hrabe z tých polôh 😀 . Som si povedala, že keď to tento mesiac nevíde, tak si kúpim tie ovulačné testy, aj keď som z toho pako, hádam to bude na letáčiku vysvetlené a budem sa riadiť tým, ak ani to nevíde, idem za gynekologičkou nech ma celú vyšetrí 😀 .

deniskateniska
22. júl 2011

@cumliatko nestrasim ja som nevedela ze sa to moze stat aj po porode - ked sa ti roluje co si ju drzis na sale, tak asi vtedy sa to stane neviem ... kamoska mi tak vravela -ale predvcerom porodila krasneho valibuka 😀 😀 ja som si zacala bazalku merat ... a testn NEGATIVNY ☹ ☹ ☹ ☹ ale bruskoma stale pobolieva a teplota zase stupla ... tak po mrche idem ku doktorke aj tak bude uz rok po poslednom vysetreni tak pojdem...

deniskateniska
22. júl 2011

@sjuzan77
@adula3334 Negativny test ☹

adula3334
22. júl 2011

@deniskateniska a nie je este skoro na test?si pisala tusim,ze mas dostat kramy az o tyzden...ci? baby,nechcem byt zla,ale pockajte na mna mesiac este... 🙂 nech mozme zalozit temu spolocny termin 🙂 co vy na to? 😉 ci asi chcem vela,hm???

cumliatko
22. júl 2011

@deniskateniska tak vtedy by sa to mohlo stať, ale ja som bola odvtedy aj na kontrolách a tam bolo aj sono, nato by doki predsa prišiel!!! 😠 Či? No neviem. A tiež si myslím, že na ten test je eče skoro, sme moc nedočkavé, veď teplota ti stúpa, to je dobré znamenie. Kedy máš dostať tú mrchu? Ja som dnes merala a mám 37,1. Tak uvidíme ako to pôjde ďalej. Predchádzajúci cyklus mi to pekne stúpalo a ten týždeň čo som mala dostať v pondelok klesla a klesala až do mrchy 😠 Tak uvidíme, keď bude stúpať aj v pondelok, utorok robím testík 😀 .

cumliatko
22. júl 2011

@adula3334 😀 nechceš veľa, keby mi niekto povedal, že sa to na 100 percent na budúci mesiac podarí, tak mi to nevadí. Veď uvidíme. :o)

adula3334
22. júl 2011

@cumliatko ved to bol vtip 🙂 ale bolo by to mile

adele15
22. júl 2011

Ahojte kocky 😉 tak sa k vam pridam aj ja! povodne sme sa chceli zacat snazilkovat uz pred letom, ale potom sme sa dohodli, ze po lete, v septembri zacneme...v oktobri mame svadbu, tak sme sa rozhodli pockat so snazilkovanim trochu...

deniskateniska
22. júl 2011

@cumliatko ale to nie je nic zle ked je to tak polovica zien ju ma otocenu naopak... mozno aj viac to je o tom ze nemas bolesti pri porode do bruska ale do krizov, ale nie je to az take hrozne... 🙂 aj ja som mala 37,1 🙂 tak uz len cakat .. mrcha ma dojst koncom buduceho tyzdna... dufam ze nedojde 😀

adula3334
22. júl 2011

@adele15 ahoj ahoj 🙂 tak vitaj v klube... 🙂

figurantka
22. júl 2011

ahojte, tak aj ja sa pridávam, teda ak ma vezmete 🙂, my sa tiež chystáme po týchto prázdninách na druhé bábätko, tak držte palce, nech nám to vyjde na prvý šup ako pri prvom

adele15
22. júl 2011

@figurantka to je super, ze vam to pri prvom vyslo na prvy sup 😉 ja sa hrozne bojim, ze kvoli tomu ako to vsetko planujeme, nam to potom nevyjde...ale potesi pozitivny prispevok o tom, ze niekomu sa to podarilo na prvykrat, lebo ako tu citam vacsinu prispevkov/tem, tak uz ani neverim, ze sa nam to podari tak hned ako by sme chceli...

cumliatko
22. júl 2011

@deniskateniska No veď uvidíme, tak to máme narovnako, aj mne má mrcha prísť na budúci týždeň koncom (štvrtok-piatok) a tiež verím, že už nepríde 😀 Tak budeme merať a uvidíme či to bude stúpať a potom testík 😎 Tak držím nám palce!

tatya
22. júl 2011

jeeeej babulky, ked Vas tu citam, skoro Vam zavidim, ze ste uz zacali 😲 moj manzelik chce cakat az do septembra a on je viac tvrdohlavy ako ja, takze s tymto nepohnem a budem musiet cakat 😝
Ale drzim Vam palce 🙂 ja mam ako motivaciu moju malu krasotinku - na bududci tyzden bude mat rok, tak sa tesiiiiim.

fliacik
22. júl 2011

Jaaaj, kocky, ja Vam tak zavidim, ze mate aspon nadej, mozete sa snazit a cakat, ci mrcha pride alebo nie...ja nemam na co cakat, lebo spontanne sa to nikdy nepodari...keby mi aspon cysta zmizla, aby sme mohli skusit hormonalnu stimulaciu. No kym tam je ta potvora, mozem len sledovat Vase pokroky a tesit sa s inymi tehulkami ☹ A to som cely zivot snivala o tom, ze v jeden pekny den nahodou skusim testnut a najdem dve ciarocky...lenze clovek mieni...a ked este pozeram na vek niektorych snaziliek-zaciatocnicok, citim sa ako stara korytnacka...

sjuzan77
22. júl 2011

vitam nove snazilky 😉
@deniskateniska ak si este mrchu nedostala, skus neskor, mozno to bolo naozaj este skoro.

ja som dnes pre istotu volala lekarovi, kvoli tomu spineniu, v noci sa jednorazovo objavila aj krv, sice teraz uz spinenie viditelne slabne, bolesti ostali a pridali sa aj bolesti krizov a klesla mi teplota, tak sa obavam, ci nemam nejaky zapal. lekar mi hovoril, ze to moze byt oneskoreny priznak ovu, ale pre istotu mam v pondelok prist. dufam, ze budem v poriadku ☹

janka9898
22. júl 2011

@fliacik neboj niesi stara korytnacka🙂
@sjuzan77 dnes teplota stale rovnako ale vystrasila si ma s tym spinenim ze dnes som ho mala aj ja rano na intimke taky hnedasty vytok dufam ze nepride ta mrcha co vy na to ovu bola okolo 14teho moze to byt uhniezdovanie??

janka9898
22. júl 2011

@adele15
@figurantka vitam nove snazilky.-))

sjuzan77
22. júl 2011

@janka9898 u teba to uhniezdovanie uz kludne moze byt. ale u mna nie, este som nepocula o uhniezdovani 4 dni po ovu 🙄

janka9898
22. júl 2011

@sjuzan77 a co ked je to uz 5den hm??? ved si vravela ze aj den úred ovu bol kexik mozno ovu nastala v noci a uz sa male uchitilo ako si na tom spinenie prestalo?

sjuzan77
22. júl 2011

@janka9898 teoreticky je to mozne, pretoze ovu je len okamih, takze tazko povedat, kedy prebehla. bola by som stastna, keby to tak bolo, ale zatial si nechcem namyslat. spinenie uz prestava, myslim, ze do zajtra nic nebude. zatial sledujem teplotu a uvidim, co dalej.