icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
8. nov 2011

@monika2712 este stale len cakas v cakarni? som zvedava co ti povie lekarka 😉

ivcek
8. nov 2011

@orchis
tak som zvedava, ktora z nas to prva uzavrie...😀
Inak sa mas ako? ako pokracujes vo franine?..😀

orchis
8. nov 2011

@ivcek vcera som sa nakoniec dostala domov az pred polnocou 😀 prave teraz sedim nad franinou a dneska sa do nej musim poriadne pustit, rozhodla som sa ze odo dneska idem s drahym komunikovat aj vo franine a nielen v angline. uvidime ako to pojde 🙂
mrcha sa mi zda byt v nedohladne zatial 😒 teda mam obcas malinko bieleho az zlteho vytoku ale zatial ani naznak krvicky. rozmyslam ci to nahodou nebudem mat tak na hojdack, ze 23DC, 33DC 25DC a teraz mozno zase nejakych 33DC 😠 v tom pripade by mala zavitat az vo stvrtok 😕
a tebe aj predtym zvykla takto meskat?

ivcek
8. nov 2011

@orchis
tak to je super, ze sa ides do tej franiny tak pustit....ja sa poznam....mne by sa straaasne nechcelo... 😀
Ja som mal taky priemer 29dc.....ale posledne cykly som mala 26...tak som si myslela ze sa to ustalilo...ale tudle tudle zlata rybko...😀

barbora21
8. nov 2011

Ahojte, poradite? V nedelu mi vysiel ovu test pozitivny, ale taktiez mi vysli rovnako silne ciarky v pondelok a dnes 🙂 znamena to, ze som zachytila akurat narast hormonu, jeho vrchol a vzostup - preto to stale ukazuje pozitivne? Bazalna teplota zasa v tieto tri dni pekne stupa. Dakujem.

monika2712
8. nov 2011

@orchis Ahoj, no uz som v praci, takze vajicko tam mame... obrovske!!! 😀 😀 ale ze kedze som mala uz vcera bolesti, tak uz pomaly bude aj dozrete, takze dneska uz urcite musime a pripadne zajtra sa poistit este a zobrala mi aj krv an LH hormon, poobede si mam zavolat, takze to budem mat potvrdene na isto, ze uz je ovulka, i ked to vlastne vieme, ale chcela mat istotu ze ten hormon je pritommny, teda ta hladina ze je vysoka.. no tak zlata, tak som jej povedala, ze o mesiac sa vidime znova, ze uz pridem tehotna, tak sa smiala.. 😀 no takze dneska romantikus, vinko, sviecky a ide sa na vec! 🙂

ivcek
8. nov 2011

@monika2712
jeeej to je super, ze to mas takto potvrdene..🙂
Tak prijemne snazilkovanie prajem...😀 tfuj tfuj tfuj..... 😀 😀 😀

mukesina
8. nov 2011

@monika2712 tak to som rada, tak ta sup sup na snazilkovanie, ze na dalsi mesiac si tehu, a darcek pod stromcek 🙂

gretkav
8. nov 2011

ahojte kocky..tak som tu uz poriadne dlho neprispela ale citam vas poctivo 🙂 niekedy sa pozastavujem nad tym ako sa tu baby do podrobnosti sleduju a potom sa pristihnem ze robim to isteee 😎..aj ked som si uz povedala, ze toho necham... ale ked to sa nedaaa..napr vcera som nasla na gatkach trochu krvi tak ma hned napadlo ze uhniezdovanie a potom som sa len musela ukludnovat aby som sa netesila, aby som potom nebola sklamana ZASE...

momentalne som tak 18 DC ale kolko DPO tak to teda neviem, bo podla hlienu som teda nic neurcila (mozno ovu ani nebola ☹ )podla kalendara som ju mala okolo 3.11. tak teraz len cakat ci sa zadarilo...MS mam dostat okolo 18.11.

@ivcek @orchis veeeelmi by ste ma potesili keby ste boli tehu uz teraz 🙂 vsak stat sa moze hocico aj ked su testy zatial negativne 🙂

monika2712
8. nov 2011

@mukesina
@ivcek dakujem .. no uz len vyckat vecera, dufam ze drahy dnes nebude dlho v praci ..no keby aj .. nejak sa premozeme. musime.. vie co ho dneska caka, takze uz sa tomu nevyhne 🙂

gretkav
8. nov 2011

@monika2712 veeelmi ti drzim prsteky aby sa ti tentokrat zadarilo... 🙂svet bude ovela krajsiii 🙂

monika2712
8. nov 2011

@gretkav dakujem 😉

ivcek
8. nov 2011

@gretkav
akurat dnes som rozmyslala, ze co je asi s tebou...😀 😀

gretkav
8. nov 2011

@ivcek ja som taky tichy pozorovatel 🙂 sa mi nechcelo piast ked som mala mrchu...

orchis
8. nov 2011

@monika2712 tak to mate tak idealne podmienky 🙂 hlavne si to poriadne uzite 😎 drzim palce nech sa zadari 😉

ivcek
8. nov 2011

@monika2712
sa Vam bude dobre snazit, pri pocite, ze Vam vsetky drzime palce...😀 😀

orchis
8. nov 2011

@gretkav no ver, ze aj nam by sa pacilo ak by sme uz mali tie // 😉 to kazdej v tejto teme 😅 ale to cakanieeeeeeeee 🙄
no ty mas ten termin mrchy este poriadne daleko, to sa este nasledujes toho az, az 😀 a hlavne potom co si mala tu krvicku na nohavickach tvoja fantazia asi bude pracovat na plne obratky, vsak? 😅

monika2712
8. nov 2011

@ivcek
@orchis no hej.. len este dostat manzela domov na cas.. do kelu, zrovna dnes mu hrozi ze bude dlhsie.. ale tak nejak to poriesime, musim nieco speci nachystat aby sa dostal do nalady lepsie.. ze by som nejaku veceru spravila? 😉 k tomu nejake vinecko.. mame tam jedno cervene, co mu furt zakazujem otvorit, ze to az na speci udalost.. tak sa mozno dnes nastvem a otvorime ho 🙂

orchis
8. nov 2011

@monika2712 vyborny napad s vinkom ale tu veceru asi len lahsiu aby ho travenie neunavilo este viac 😅 a ak by aj bol velmi unaveny, nemozete to skusit zajtra rano?

monika2712
8. nov 2011

@orchis mam obavy ze rano bude neskoro.. uz to vajko vyzeralo fakt na prasknutie podla nej, aj podla tych vcerajsich bolesti.. uvidim este poobede podla toho hormonu co mi povedia, ze aka je hladina.mozno este nebude taka vysoka..ale tak co. no tak bude unaveny nejak sa premoze hadam 🙂
no vinko teda asi nacneme dneska a veceru.. nejaky salatik asi spravim..

gretkav
8. nov 2011

@orchis tak to si presne uhadla...ja mam takuuu veeelku fantaziu 😀

monika2712
8. nov 2011

Nasla som zaujimavu stranku o LH hormone.. teda ak by niektorej z vas brali na to krv ako mne dnes.. tak tu je tabulka, ako sa pohybuje hladina LH hormonu pocas cyklu:
http://www.ivtimuno.com/informacni-servis/22-lu...

Predpokladam, ze ja by som mala byt teraz niekde tu:
ženy (preovulační pík) 5,0 - 30,0

monika2712
8. nov 2011

Este jedna stranke a trocha inak podane hotnoty:

http://www.toplekar.cz/laboratorni-hodnoty/lute...

mukesina
8. nov 2011

no babule hnusna mrcha uz dorazila :((((((((((( je to nefer :((((( snazime sa a nic.ja uz fakt to vzdam.nema to zmysel. ostatnym dzim prsteky, nech to aspon Vam vyda.

mukesina
8. nov 2011

baby este mam otazku, tu kysleinu listovu Acid Folic ako beriete?

orchis
8. nov 2011

@mukesina no to je skoda ☹ ved to vyzeralo tak slubne 😒 ale urcite to nevzdavaj 🙂 teraz sa len pekne vymrchuj a zacnete nove kolo 🙂 ved sa mozete "snazilkovat" aj bez myslienky na plodenie, len si to uzivat a raz sa urcite zadari 😉

mukesina
8. nov 2011

@orchis no to je skoda, ani chut uz nemam sa snazilkovat, ked nie a nie sa podarit.asi nam to nie je sudene. moja a ten Acid Folic ako si brala?

marcovka1
8. nov 2011

@monika2712 no to aj ja mavam take bolesti v podbrusku ked mam ovu ...

monika2712
8. nov 2011

@mukesina neblazni nevzdavaj to!! tu kyselinu zalezi aku mas davku, teda kolko sa nachadadza v jednej tabletke.. ja beriem jednu denne..
inak ako dlho sa snazite?

orchis
8. nov 2011

@mukesina ako dlho sa snazite?
ten Folic Acid podla toho kolko mikrogralov obsahuje jedna tabletka. baby na sk beru cca tych 800-1000 mikrogramov kyseliny listovej na den.