icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
8. nov 2011

@mukesina no neviem teda ale citala som si uz mnoho stranok ohladom kyseliny listovej a maximalna odporucana davka bola uvedena ako 1000 mcg teda 1mg 😕 10 mg mi pride prehnane, velmi prehnane 😒 aj z dobreho vela skodi tak ja by som si dala pozor.
ale co krajina to ine normy aj ked nemyslim si, ze vase stravovacie navyky sa nejako velmi lisia od tych nasich tu vo fr a to mame max davku dokonca len na 400 mcg 😕

mukesina
8. nov 2011

@marcovka1 asi sa nedari, lebo to velmo chcem. kazdy dookola uz ma babo, a my nic.najhorsie je na tom, ze to kazdy od nas ocakava.

monika2712
8. nov 2011

No baby mi pripominate mna pred minulou mrchou.. tiez mi len do revu bolo, aj ked som ju dostala. som dva dni revala.. ale tak to je asi normalne.. to sklamanie je proste tazke, do toho hormony... vyplacte sa bude lepsie..
ja som dnes tak pozitivne naladena, tak uz len dufam, ze mi to nic nepokazi, ze manzel pride vecer domov, ze sa mi podari mu pripravit romanticku veceru aby sa dostal do nalady a snad nam stastena bude naklonena a maminka mi dufam v nebicku pomoze a posli mi spuntika do brucha este pred vianocami 🙂

mukesina
8. nov 2011

@orchis tak to radsej brat nebudem a budem cakat na slovensko a tam si kupim.

orchis
8. nov 2011

@mukesina presne tak moja 🙂 neber tie tabletky zbytocne si nakoniec zatazis organizmus, zijes na juhu, zeleniny a ovocia mate dost 😉 pekne si uzivajte ten sexik a na babo vobec nemysli, neboj ono uz niekde caka na tu pravu chvilu aby vletelo do tvojho bruska 😅

mukesina
8. nov 2011

@gretkav no nic ine mi asi ani neostava, e to take hnusne, ze ocakavas , ze nepride a ona hnusna dorazi.

mukesina
8. nov 2011

@orchis dakujem moja, hadam , ze sa coskoro z toho dostanem.

zabka88
8. nov 2011

@mukesina kasli na vsetkych, pusti ich z hlavy ked sa da a najlepsie sa niekam na chvilku vypariť s manželom na pár dní si len užívať a nič nesiliť.. tiez si to slubujem, ale chapem ta az moc dobre..

monika2712
8. nov 2011

@mukesina Ahaaaa... no uz viem ktore to su.. tie su u nas na predpis,ale aj ja som ich brala .. aj s manzelom, on ich totiz dostal kvoli pleti a takym liekom ktore bral na akne.. ale uz sme ich vysadili.. ale mozes ich kludne brat ale daj si len jednu za dva-tri dni, lebo to je naozaj silna davka... a keby si mala nahodou pocit ze ti viacej chuti jest tak to je z tych tabletiek.. ale kludne ak si si to uz kupila, tak ich ber, ale fakt ze max 2-3 tyzdenne, to ti uplne staci.

orchis
8. nov 2011

@monika2712 a prave to som akurat pisala @mukesina 😀 tak sa pekne posnazte ale hlavne si to uzite, je to dolezite, lahsie sa spermijky dopravia k vajicku 😉

mukesina
8. nov 2011

@zabka88 praveze sme od vstekych prec. ale kazdy aka si pribrata nie si nahodou tehu.mamka no kedy budemem mat malu Nelku. no katastrofa.asi sa na vsetko vybodnut treba.a hadam raz sa podari

monika2712
8. nov 2011

@mukesina ano ano.. na vsetkych sa treba vybodnut.... mna sa tiez svokra vypytovala po kyrete, ze no kedy uz budete moct znova, a kedy uz a furt daco.. tak som jej zakazala.. proste som jej povedala, ze si neprajem aby sa nas vypytovala kedy a ci uz nie sme tehotni.. ze ked bude spravny cas, tak sa to dozvedia, ze ked uz bude iste ze babo je naozaj tam, a ked uzname za vhodne, potom im to povieme.. tak bola sklamana,ale proste musia si ludia uvedomit ake to je neprijemne...

zabka88
8. nov 2011

@mukesina mamine jasne povedz že je ti to neprijemne, ona to pochopi.. a na ostatnych mozes kaslat..
@monika2712 uff, si to dobre zvladla..ja neviem ci by som s takou rozvahou, ci by som nevybuchla..

orchis
8. nov 2011

@mukesina
@monika2712 ma pravdu. daj im na vedomie, ze si to nezelas, ze ta to velmi stresuje. bud v tomto neustupciva.

mukesina
8. nov 2011

@monika2712 @orchis dakujem babule, al eradsej tie tabletky nebudem brat bojim sa, ked us take silne.pockam si na prichod domov a tam si kupim.da s aaj objednat na sk strankach a doslo by mi to tu?

mukesina
8. nov 2011

dakujem Vam babenky za podporu, esteze som na MK.sma by som sa asi zblaznila.

ktore
8. nov 2011

@monika2712 monika moja.mali test ale ten mikroskopicky a radsej som ho nezobrala.bol aj vyse desat euro a neviem o nom nic.setky zeny pouzivaju tie na ocikanie.neviem tak ktory je presnejsi.idem si precitat na nete a uvidim.som sklamana z tychto mojich hormonov.vobec ma uz teho priznaky nezaujimaju len keby boli nejeke extra tak ich beriem v uvahu,ale spon ta teplota ten sprosty progesteron kby bol aspon nejaky .joj.asi sa opytam nejakych bab ci nemaju taky problem s progesteronom.

ktore
8. nov 2011

zenusky ma tu niektora z vas problem z PROGESTERONOM?ako vam stupa teplota,ak vam vlastne stupa,dakujem za odpovede,lebo uz to vzdavavam.

monika2712
8. nov 2011

@ktore hej na ten sa vybodni, ten na sliny je vraj hlupost. radsej zozen normalne.. ja som mala rapiclear a teraz pepino, tak cokolvek zozenies, aj v drogiske uz mavaju.. ten pepino napr mali v dmke..

monika2712
8. nov 2011

@zabka88 nuz co ine mi ostavalo... naozaj to nie je prijemne, ked sa ta niekto kazdy mesiac vypytuje ci uz si tehu.. a hlavne po neuspesnom tehu alebo ked ani netusia ze sa napr uz rok snazia.. proste ludia su blbi obcas, ze to tak musim napisat, ale toto su naozaj intimne chulostive zalezitosti a proste.. co ich vobec do toho? ved to je zalezitost paru a nie celej rodiny.. a ked bude vhodna doba tak sa to vsetci dozvedia.. o nic predsa nepridu..
mi to tak pride u svokry, ze sa boji ze o nieco pride, ze nebude o tom vediet hned od zaciatku..ale to je cela ona.. ona sa do vsetkeho az prilis montuje, uz pri prvom bohuzial vedela uz od 5tt, tak mi posielal stale maily, vypytovala sa ako sa mame, co je nove, stale nas bombardovala smskami, telefonatmi, kazdy bozi den, do toho este posielala vselijake clanky mailom, a riesili ze mame kocura a tisic veci.. ako na co je to dobre??? no tak teraz o tom nebude ani vediet do tretieho mesiaca a budem mat svaty pokoj! 😎

esmemia
8. nov 2011

@mukesina moja mrzi ma ,ze ti mrcha dorazila,asi tak som sa citila aj ja,ked prisla tento mesiac aj my sa snazime uz 7 a pol mesiaca a nic,uz sme mali sexik pred ovu,po ovu pocas ovu uplne mimo ovu a vobec nic,takze to nechapempri malej som ostala tehu na druhy pokus a v aprili ked som zistila ze som tehu tak to bolo na prvy sup,lebo po roku co bola mala na svete sme sa milovali v marci len 2x za mesiac a aj to na ostro a vyslo to,tak teraz uz naozaj nechapem preco to nejde 😠 ,uvidime ak to nepride tak nevadi a ak ano budem happy ,aj tebe drzim prsteky
@monika2712 super,ze to mas potvrdene aj od doktroky,pekne snazilkovanie prajem,hlavne si to uzite a nemyslite na plodenie

monika2712
8. nov 2011

@mukesina no ako myslis, ja som ich brala niekolko mesiacov a v pohode to bolo, akurat neviem ci som z toho nahodou nepribrala.. ale ako som ti pisala, kludne dve tabletky za tyzden ti neuskodia.. a je to lepsie ako nebrat vobec nic.. co ak buduci mesiac otehotnies? 🙂

linuska1
8. nov 2011

ahojte dievcata.🙂 po dlhsej odmlke som opat tu... citkala som vas.. ale nestihala som pisat.. mm na skoleni.. dnes 10 dc...

@mukesina - hlavku hore... raz to len pride.... 🙂
@orchis - ja s ati necudujem ze si sa do fr vratila.. vsak je tam nadherne... ja som si pariz na 1x zamilovala... snad sa tam este vratim..🙂 bola som tam len na 3 dni cez valentina..🙂
@monika2712 - a uz vies co budes varit?.🙂

monika2712
8. nov 2011

@esmemia ano ano budem sa snazit.. este cakam na ten hormon stale, mala by mi zavolat tak do tretej sestricka. manzel zatial bohuzial nevie ako bude v praci :( tak dufam ze aspon do desiatej pride..

orchis
8. nov 2011

@mukesina vies ani ja by som to nebrala, ved to skus vratit alebo predat niekomu. ale urcite taku davku nepotrebujes. nestresuj sa kvoli kyseline listovej, najdi si na nete zoznam potravin ktore obsahuju kyselinu listovu a papaj tie 😉 kyselina listova je dolezita hlavne medzi zhruba 6-tym az 8-mym tyzdnom 😉 teda hlavne potom ako sa dozvies ze si v tom ale este dolezitejsie je aby mamicka v tomto obdobi neochorela, to je najcastejsi faktor pri vzniku razstepov.

ktore
8. nov 2011

@monika2712 do kelu isla som okolo dm...ani ma to nenapadlo.ale mozno sa naserem a pojdem aj poobede do mesta kvoli tomu som schopna prejst aj 30 km.len sa mi uz nejak nechce.unavena som.bola som zase v banke a presedela som tam dve hodiny kym som vybavila.och tak som zasla do nablizsej lekarni lebo do dalsej sa mi uz chodit nechcelo a nemala som ani chut sa motat.len cim skvor domkov.monika v tom teste je desat tych paliciek..takze ak ukaze silnu ciaru tak je to ovu?a potom ked na druhy den urobim po ovu tak uz ciarka neni???alebo mi to vies opisat nejak ?nehnevaj sa ze ta otravujem..

monika2712
8. nov 2011

@linuska1 ahoj, no aby sa moc neprejedol, tak chcem spravit len nejaky salatik rukolovy.. nieco lahke, k tomu nejaka bagetka opecena.. no musim ist do obchodu!

zabka88
8. nov 2011

@mukesina vsak preto sme tu, nie? myslím že by nás bláznivých ostalo viac 🙂 ja kebyže niekomu vravím tu ma pobolieva, taký hlienik mám.. ja neviem by ma rovno asi poslali kdesi.. hehe.. esteze ste tu vy .-)
@monika2712 jj, o nas sa zatial tolko nestaraju, ale uz to zacinam vnimat pomaly.. akeby svokra začala , ja neviem asi by som aj vybuchla..

linuska1
8. nov 2011

@ktore

ja mam aj ten mikroskop. lady tester. .ale velmi tomu neverim.. ukazuje mi viac plodnych dni do mesiaca...

monika2712
8. nov 2011

@ktore no takto, v baleni je bud 2 alebo 5, co so ja videla, alebo aj jeden.. ja som si kupila tych 5, ale mozno ti staci aj dva, ked uz mas tesne pred.. no a mne minuly mesiac ukazal iba jeden z tych 5 pozitivny a to bolo cca 1-2 dni pred ovu, na dalsi den uz bol negativny.. neviem preco, tiez som si myslela ze aspon dva dni by mal byt pozitivny..
vcera som si robila prvy a bol tam duch, tak uvidim co ukaze dneska.