Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@zabka88 ja uplne a manzel si dava jednu za tyzden.. beriem acidoflan miesto toho.
bože baby to je katastrofa, že sa už aj z vitamínov priberá
no baby ja len cumim 😲 tak to by som si nemyslela 😕
ja som sa nevazila od aprila, lebo potom som cvicila aj s cinkami a to mi pridavalo na kila, ale nie na objemy. ale odkedy sa snazime tak cvicenie zanedbavam a citim sa mlandravejsia a trosku aj pribratejsia 😠
@monika2712 pekne zhrnute 🙂 vdaka 😉
No a este jeden poznatok z netu:
To že od vitaminov B sa priberá je blud
Ak neužíváme iné vitamíny k ním, môžu rozvrátiť náš metabolizmus, a tak sa od ních naozaj tučnie. Ale dôvodom nadváhy nie sú vitamíny B, avšak rozvrátený metabolizmus, nedostatok iných vitamínov a pritom zvýšená chuť do jedla. Ak vitamíny B užíváme striedmo a spoločne s inými vitamínmi, tie nepoškodia náš metabolizmus, a naša váha sa nezvýši, práve naopak, napomôžu dosiahnutie našej ideálnej váhy!
@monika2712 aj ten obsahuje B12, či?
@monika2712 no to baby ja neznasam kupovat saty.to mi normalne je do placu.neviem si zvyknut z cisla M na cisloXLa niekedy XXLpodla vyrocu.vsade šunky.brucho vytrca,stehna obrovske,zadok tiez.neviem si kupit nic a aj lutujem peniaze vyhodit.no musim uz kupit nejake rifle lebo nemam.a tricka?boze co som mala je vsetko obtiahnute a vidiet vsetky hurky.teraz musim len tuniky pozerat.lutjem vyprazdnit satnik lebo myslim ze snad.ale prd tolko kil kym schnudnem tak to uz davno bude moda zabudneta a bude to tam dalej stat.a doma to nosit teraz tiez nebudem lebo je to tesne a nad pupok.xi xi takze darmo lutujem idem vsetko vyhodit.
@monika2712 hm pekne si to opisala.urcite to je tak.ja som brala cisto becka a zato.teraz beriem b z inym a nic,asi zato uz nepriberam.
@monika2712 to aj manžel berie? 😲 teda moj berie nejjaky komplex aje tam aj kyselina - nejakych 200mg proste malo ale nevedela som ze i muzi by mali..., ja beriem tiez ten komplex ešte propri svojej kysleine - 400, takže spolu 600 za deň, to neni tak vela, ale chutí mi to je pravda 🙂
@zabka88 nie nie.. muzi to nemusia brat, moj to bral kvoli silnym liekom co mal na akne.. tak teraz si dava len raz za cas.
@rysauka tak ano, aj tam je B12.. to je asi v kazdom.. ale je to lepsie ako ta acidum folicum leciva, kedze ta ma okrem toho extra davku kyseliny listovej.
@monika2712 teraz berem tu od Q-elastin tak uvidím či aj po nej budem žrať, ak nie kúpim si ten acidofolan
@monika2712 uff , dík ja že čo mi ušlo.. ešte ráno som si robila srandičky z neho, lebo v zloženi je že služi aj ako prevencia infarktu a predsa stresy v robotke, že by mal aj on brať 🙂 teraz by mi už neuveril že tomyslim važne že to ma brať 😀
@rysauka no mne sa zda ze po nom jem menej.. ale tak ked je raz zaludok roztiahnuty a zvyknuty vela jest.. tak aj chvilku trva kym si zas zvykne na mensie davky jedla.
no baby, tak ja som si myslela, ze zacinam priberat, lebo som prestala kojit, ale moze to byt aj z toho femibionu 😲 ja som sa inac rozhodla, ze si dam chvilku pauzu a potom sa vratim naspat ku calibrum baby plan. Ja diety uz dlhe roky nedrzim, ale velmi som schudla po porode a doteraz som si vahu drzala. Teraz som za posledne 2 mesiace pribrala 2 kila a uz sa necitim dobre 😒
@monika2712 xi xi tak s tou vahou sme podobne????
@zabka88 to je značka-firma od nej som si kupila kys. listovú
@monika2712 presne tak, len keby to bolo ľahké keď už je ten žaludok roztiahnutý
@ktore no akoze ja som tolkoto vazila iba ked som zila v UK pred 8mi rokmi, ale to som potom pekne aj za pol roka schudla, lebo som tam zacala plavat a islo to krasne dole.. teraz ani nemam cas velmi cvicit takze to nejde dole.. aj ked som sa snazila drzat dietu, tak som sa pohla max 0.5 kg a koniec..
@rysauka nooo sak toto presne.. ja ho mam zatial roztiahnuty ale snazim sa troska obmedzovat.
tak sme tu aj XL babenky-xxlto je uz trochu volnejsie oblecenie ale podla vyrobcu-tie cisla 40-42 su teraz ok.kaslem na to aspon mam pevne nervi.ked som bola chudsia bola som nervoznejsia a caste depky.
@ktore a ja som zas bola happy ked som bola taka chuda a vsetko som obliekla .. teraz som nestastna ze nemam co na seba :(
no dobre baby, idem ja piecť zákusky k mamke lebo v sobotu má otec oslavu 60-ky, zase sa napraskám ako sviňa, pekný deň Vám prajem

@orchis No napr tu som to nasla o tej kyseline:
Kyselina listová (kyselina folová) je základným koenzýmom metabolizmu bielkovín. Je dôležitá pre tvorbu červených krviniek, syntézu DNA (molekuly nosiacej genetickú informáciu), rast tkaniva a funkciu buniek. Okrem toho zvyšuje chuť do jedla a stimuluje tvorbu žalúdočnej kyseliny. Kyselina listová sa nachádza predovšetkým vo fazuli a ďalších strukovinách, citrusových plodoch a džúsoch, pšeničných otrubách a celozrnných výrobkoch, listovej zelenine, hydine, bravčovom mäse, kôrovcoch a pečienke. Nedostatok kyseliny listovej môže spôsobiť poruchy rastu, šednutie vlasov, zápal jazyka (glositída), vredy v ústach, peptické vredy a hnačku.
http://www.vitaminy-mineraly.estranky.sk/strank...