Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@zabka88 no zalezi co je moc chuda.. ak by ti vyslo podla BMI ze mas podvahu, tak ano, to nie je zdrave pre tehu..
@ktore no u mna je ten pohyb tiez problem.. chodim akurat na prechadzky s drobcom a to je tak vsetko. vcera som si stiahla zumbu, ze skusim si zatancovat. no to si mala vidiet ako som po 3 minutach cviceniach fucala a vsetko ma bolelo 😀 😀 musim uz zacat pravidelne cvicit, nech aspon nejaku kondicku naberiem
@monika2712 cauko, ja zas som nestastna tiez, ze nemam co na seba, schudla som 11 kg za poslednu dobu a mam malo oblecenia, vsetko na mne visi, zato sa citim o moc lepsie celkovo, baby neblaznite s dietami, treba pravidelne jest, ja som nato prisla az po rokoch trapenia 😉
este k tej zumbe, mala som nadvahu a chodila som na zumbu, zumba nie je pre ludi s nadvahou, strasne to nici klby, ja som musela prestat, ale zas je rozdiel medzi zumbou a zumbou, niektora je skakavejsia, niektora tanecna..takze asi tak
@zabka88 ja som naposedy drzala nejaku dietu ako pubertiacka a ani to nie kvoli vahe ale som sa len cvicila v sebaovladani, teda ze ci som toho vobec schopna 😀 ja diety vobec neuznavam ak nahodou priberiem kilo-dva tak staci ak si prestanem chleba natierat maslom 😉 zvykla som si na vyvazenu stravu ale som sa jej ucila veeelmi dlho a presla som si od vegetarianstva cez stravovacie navyky pre fitnesky az po navrat k slaninke a poctivej slovenskej kuchyni 😎 teraz jem vsetko ale s mierou, citim na sebe kedy staci 😉 no a ja musim jest casto a v malych davkach, po velkych jedlach je mi zle.
@ktore ja neviem nehladiet na svoju vahu, no nie som nou vobec posadnuta, ale ked som nad 50 ja to citim. som tazka, nemotorna a viacej unavena 😒 a to ze som prekrocila 50 si vobec nemusim kontrolovat vazenim sa, citim to na sebe 😉
a uz som zacala spinit 😉 normalne sa z toho tesim lebo uz ked nie som tehotna tak sa aspon ta mrcha konecne rozhybala 🙂
@monika2712 monika ja ma lh velmi nizku.dufam ze ty lepsie dopadnes.
@ktore uz mi ide na 35 ale zatial nemam pocit, ze by sa to nejako prejavovalo na mojej vahe. mamina mojho priatela uz ma skoro 60 ale vyzera vyborne a pritom nic mimoriadneho pre to nerobi, ziadne luxusne kremy na tvar a podobne vecicky, pouziva niveu 😅 na svoj vek ma super postavu, ale zistila som ze preco, jedava asi polovicu toho co ja 😀 ona vobec necvici. podla mna je dolezite aby sa clovek citil dobre vo svojej kozi a niektore sa citia dobre take gulatejsie ine zase chudsie....kazdy podla svojho 😉
@ktore no ovu test dneska zase len taky slaby, teda lepsie nez vcera, ale stale nie je uplne tmava ta ciarka, ale zas si myslim ze to moze byt aj tym mojim mocom, lebo zas bol taky ciry.. ja proste neviem nepit.. ale kaslat na to..
uz sme po veceri, vinko speci rocnik 97 sme nacali a je bozske! drahy isiel sprskat, takze troska potravime pred telkou a ide sa na vec 🙂
@monika2712 juuuj držím palčeky 😀 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅 😅
@zabka88 poznam zeny, ktore boli na moj vkus extremne chude ( 170cm 45kg) a nemali problem s otehu.....zaleží od organizmu...
baby.. preco chlapi dokazu vzdy vymysliet take hovadiny... preco ma ten moj dokaze taaaaaaaaak nasrat... preco prave teraz... preeeeeeeeeeco ... ☹
@asemilka s čím ťa nasral??
@anastacia242 tak vie, ze ak chceme nieco usetrit a dostat sa z tych suchot financnych (platila sa svadba, brala hypo, stahovanie, daval si dokopy zuby... ) cim skor, tak on si musi kupit zase dajaku kravinu na pocitac... aby mohol hrat lepsie hry... a to, ze idu vianoce, mu akosi vypadlo z hlavy... ja neviem... asi si mysli, ze mame doma zazracnu tlaciaren ci co... ☹
@asemilka lebo so z inej planety!!! 😀
dievcence tak mame zamiesene.. najblizsich 15 dni bude tazkych... nesledovat sa, nesustredit sa na to.. uff. no som zvedava ako sa mi to bude darit 🙂 ak nebude neskoro tak sa poistime este zajtra alebo stvrtok, uvidim podla ovu testov co ukazu este dalsie dni.
@monika2712 aj zajtra skuste 🙂 take dva, mozno aj 3 dni po ovu to este moze mat vyznam 🙂 a cakanie... my hovor... si kazde pichnutie vsimam 😀
@monika2712 inac s tou planetou mas asi pravdu... 😒 len si na to akosi neviem zvyknut 😀
@asemilka no ovu este dneska neni, asi zajtra alebo stvrtok najneskor, tak rozmyslam ze mozno stvrtok rano by sme mohli kedze zajtra pride zas neskoro mm..
@asemilka to sú chlapi...oni nevedia šetriť tak ako my...nezlosť sa...niekedy sú horší ako malé deti 😉

baby, zas som čitala že pre otehotnenie neni dobre byť moc chuda, že potom chybaju hormoniky.. a však beriem to, že ked sa zadarí tak i tak priberiem tak čo ?