Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 super dufam ze sa zadari 😲 staci stvrtok..mne tak radili ze kazdy druhy den a trocha si aj polezala?nevstavaj hned s postele 🙂
@asemilka sak to su chlapi necuduj sa ..niekedy ako keby nemysleli hlavou 😀
baby to co to?chlapi sa vam vracaju do detskych cias?ale teraz dobiehaju zameskane?su este mlady a nemaju taky zmysel vyvinuty pre povinnosti v rodine.si myslim .nie?tazko je na to zvyknut si.este ze ich to netaha na automaty do baru.
@linuska1 aspon, ze ich je viac 😀 ale aj tak ma dokaze nasrat...
@anastacia242 ja vieeem... ale tak ja si nieco nekupim, lebo si poviem, ze mi to vlastne az tak netreba... a on sa potom tesi, ze ma viac penazi na tie kraviny... 😠
@monika2712
@asemilka babenky ja dufam ze zajtra najdem niekde tie ovu testy.ma sibne.boozezase mi to nevyjde.vytok mam taky slaby aj bolesti aj to pichanie bolo ale ta teplota je fuc.tie hormony mi zavarili riadne.
heh to je dobre len aby tu pubertu zniesla aj jeho zena teda ty az do hrobu.... 😀
@asemilka jeeejda aj tvoj hrava hry??? no tak ten moj uz sedi za kompom a s kolegom z prace drtia hry ... a tiez uz vymysla ze si v januari kupi nieco dalsie do kompu, lebo uz potrebuje.. tiez mu to vyhovaram, ze ked otehotnieme budeme potrebovat kazde euro..
@marcovka1 hej hej. polezala som si , aj sviecka bola chvilu 😀 .nieco sice vyslo von..ale to hadam nevadi..
@anastacia242 neneeee dneska uz nie.. musime setrit plavcov na zajtra alebo stvrtok.
@marcovka1 kurnik... 😀 tak my sme spolu skoro 7 rokov a nedavno to bolo 6 mesiacov, co fungujeme na jedno priezvisko 🙂 tak za 100 rokov si hadam aj zvyknem na tu jeho pubertu 😀
@monika2712 hrava...az mi s tym lezie na nervy dakedy... cez vikend som mu povedala, nech si pozrie, kolko stoji kocik, alebo plienky... ze nech vidi teraz, ze to nestoji korunu... 🙄 a nie nejake hovadiny na pocitac stale 😠
@monika2712 neboj, ked sa ma zadarit, tak aj jeden bojovnik staci 😉 🙂
@asemilka no pekne.. tak mame doma to iste.. ja som si na to uz zvykla, teda na to ze hrava, ale na to ze do toho vraza kopec penazi, na to si nezvyknem nikdy.. beriem to ze je to jeho sposob relaxu, a som rada, ze ma toto a nie chodenie do krcmy.. aspon ho mam doma.. ale to neustale kupovanie novych suciastkoch.. to ako ide dost do prachov. 😠
@monika2712 vytiect aj tak vytecie neviem kolko.dakde som o tom citalaze sa kolko z tych vsetkych dostane len malo dnu a potom klko cestou zahynie kolko zablui...chudatka...
@monika2712
@ktore teraz to sú pre nás najväčšie cennosti a oni si vyteču 😉 😉 😉 😀
@ktore hej hej.. to je jak v tom videu co som tu raz davala.. chudatka jak sa snazia sa tam dostat.. no dufam, ze jeden hrdina sa tam najde co to zvladne 😀
@monika2712 boze to je take milucke video.to si vtedy trafila na strunu.mala by si to dat kazdy tyzden raz alebo kazde dva tyzdne nech to vidia aj nove snazilky.
babenky veru ked pomyslim ze idu vianoce a komu co kupit a pritom usetrit tak mi je z toho blbo.
@ktore no musim to ist znova najst a pozriet si ho zas 🙂
@monika2712 dajhoznovu sem potom ak ho najdes
@monika2712 dak dajako to aj ja citim 🙂 len jemu to este musim vtlct do hlavy 😀
baby... uz vam niekedy zavadzali vase vlastne prsia, ked ste smrkali? lebo mne tie moje ano 😀 tusim si zacnem namysla 😀
@monika2712 ja som nevidela...pohladaj a daj 🙂
Dievcence iba pre vas :
babulky aj moj sa hrava,vzdy ked moze,uz si za tych 5 rokov aj 8 mesiacov zvykam 😉 ,ale niekedy ma to vie dobre napalit,hlavne,ked sa pC venuje viac ako nam dvom ☹
@esmemia jej no vitaj do klubu.. kolko toho tu mame my baby spolocneho 😀 😀
jaj baby no kukam znova to video.. a zase zasnem nad tym zazrakom co dokaze ludske telo... to je neskutocne..

@monika2712 no téééda..vy ste rýchly tak ešte stihnete aj druhé kolo dnes..a potom este zajtra (pozajtra) no som zvedava 😉