Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 dakujeeeem
@monika2712 dievcence to video je neuveritelne.to ako keby tie spermie rozmyslali.je to take dojimave....jaaaaj
@monika2712 mne sa paci ten moment, ked zacne bit srdiecko 🙂
No maju to tazke mrsky jedny..velmi tazka cesta.. tak dufam, ze ten zaciatok videa sa u mna teraz deje 🙂
baby idem ja buvat, to vino ma nejak zlomilo .. dneska ani ordinaciu nekukam, lebo som hned na zaciatku zistila ze som minule nevidela druha cast.. tak nic.. kuknem v archive zajtra..
Tak vam prajem bru nocku a stastne snicky o babatkach 😎
@monika2712 no moja ,to video je krasne
@ktore no moja u toho mojho pochybujem
@esmemia ja viem.. stale z neho nemozem 😉
@monika2712 keby sa ten zazrak udial tento mesiac v kazdej z nas 😵 😵 😵
@monika2712 to video je super... uzasne je, ako vznika novy zivot. No snad sa to u kazdej z nas bude co najskor diat 🙂
@monika2712 bru noc 🙂
@monika2712 bru nocku moja
@monika2712 suprové je...jake kotrmelce si tam robí 🙂 ...kamoska je zaciatok 7mesiaca a presne mi vravela, ze cíti jak sa malá toči v brušku 🙂 🙂 🙂 juuuj, no uz, aby sme čoskoro všetky také pocity prežívali...hlavne my prvorodičky 😉
no pekne... hlavne, ze si chlapci dopraju.... 😠
caute dobru noc.a ked som pozerala to video tak som nasla ako si mamicky natacali brusko a behalo im v nom to babo.boze akoby som to zazila znovu...je to zazrak...
dobru nocku
@monika2712 nádherné
@asemilka no s týmto sme kedysi mali aj my doma "problémy" kedysi sa hraval ako aj teraz sa hra ale už veeelmi malo a iba hry ktoré mu momentálne idu na PC-ku, bo som mu pred pár rokmi vysvetlila 😀 aké je zbytočné tolké peniaze investovať do PC len na hranie a akurat veci ako grafické karty su najdrahsie položky do PC a pod.
@ktore ja pijem Herbex vola sa to caj na chudnutie a mal by podporovat tiez odburavanie tuku a tiez by mal redukovat chut do jedla ked to kuknem tak su to iba same normalne obycajne bylinky su to... v tehu by sa bilinkove caje ale moc nemali ale ja beriem ze to bude stacit nepit az ked zistim ze som tehu lebo prvy mesiac aj tak nieje plod spojeny s matkou tak by to malo byt v poho ja aj kopec inych bilinkovych cajov pijem.. alchemilku (do ovulacie) matu, zihlavu... ale tak po ovulacii cca sa snazim ze max. jeden bilinkovy caj za den... a pijem radsej ovocne...
skusim aj tak pit
@orchis to máš dobre s tou váhou, ja to zistím vždy podľa oblečenia a ako sa v čom cítim, ja som držala teraz diétu pred svadbou, lebo som potrebovala zhodiť zo 5 kg v dosť krátkom čase, inak to väčšinou riešim zvýšenou mierou pohybu, tu zas narážam na to že teraz sa bojím poriadne hýbať, stále podvedome myslím na to aby som ak sa náhodou zadarilo neublížila ..
@monika2712 no veď to, len BMI má trošku divné kritéria , teda pre mňa 😲 pri výške 168 mi vyrátalo ideálnu váhu 59 kg a všetko nižšie je už pre nich podváha 😲 no ja keď mám 59 by som sa už cítila pri sebe, už teraz čo mám 57 sa cítim pribratá, pre môj pocit je ideálna váha 53-55.. no a teraz si môžem vybrať 😀
dobre ja idem zase daco vybavovat a uz z toho sibe ze kazdy den niekam.kupim si ovu test ak ho dostanem.a urobim.v noci ma velmi bolelo hlavne na pravej strane trochu na lavej.somzvedava aka bude teplota zajtra lebo dne szajtra by malabyt ovu.mohla by byt aspon zajtra to by sme v piatok stihali.och zase ma to zacina brat.ale inak to nejde lebo sledovat sa musim lebo inak neviem nic.tak je???aspon do ovu.potom sa trochu snad stiahnem budem ticho cakat.aspon by som chcela.ale to sa asi neda lebo rozum je na tom od rana.hlavne ak som doma.
@zabka88
@ktore
no ja som na tom podobne, ja mam len 158 cm a ked sa drzim medzi 48-50 kg tak mi ukazuje, ze som bud podvaha alebo tesne na hranici podvahy a normalnej vahy. ja by som sa tym neriadila, nemam rada, ze sme ako ludia pri vsetkom tabulkovany, riadim sa svojim pocitom zo seba 😉 ak by som klesla pod 48 ( co sa uz asi nikdy nestane 😀 ) tak viem, ze je to malo, to sa potom citim podobne ako ked presiahnem 50-ku. ja poznam jednu zensku, ktora bola dost baculka, ale vzdy bola plna energie a este aj snuru vedela urobit a pritom uz mala dve deticky a bola po tridsiatke, u nich v rodine bol kazdy taky oblejsi. potom prisli mensie problemy a velmi schudla, no az vyzerala byt chora, teraz je uz naspat na svojej povodnej vahe, ktora je pre nu normalna aj ked podla BMI ma urcite nadvahu 😉
Baby tak ja mam tiez 168 vysku, a ked som mala tych 53-54 kil pred svadbou tak som bola uplne stastna, teraz mam 62 a je zo mna riadna baculka :(

no baby tak vela trpezlivosti.ale ich to snad prejde.
@asemilka to bol trest pre neho ten rezen co????heh...sranda pomysliet...ale kazdy ma ine problémy.ked ma jeden take druhy ma hentake.dokaze nas nasrat hocico.len nech neni horsie.