Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712
no lebo my sa snazime o druhe a nejak to nejde,pritom prve bolo hned...tak to nechapem
@nessy tak vidis 😉 takze aj ked sa snazite od jula tak ten cisty cas snazenia bude kratsi kedze ste sa kvoli manzelovym stresom niekedy asi nemohli 😉 nemusis sa stresovat kvoli veku 🙂 ja tu mam kamaratku, ktora je prave cerstvou tehulkou a to uz ma 36 a podarilo sa im to do troch mesiacov 😉 raz dojde aj na nas 😉
@orchis
ja sa zatial nestresujem,aj mala bola tak ze ked som sa strasne snazila lebo vsetky kamosky naokolo boli tehotne tak nic sa nedarilo a ked som to vihodila z hlavy a zacala planovat dovolenku tak to bolo na prvy krat 😀
len ja uz po 35 nechcem,bud dovtedy alebo uz potom nie,ja mam aj nejake zdravotne problemy ja to budem musiet zase na konci odlezat pravdepodobne.
a co s atyka muza,my sme mohli furt,len tie spermie boli asi vystresovane 😀 😀
@nessy teraz som si predstavila ako take vestresovane spermie asi vyzeraju 😀 😀 😀
no vsak, uz som to pocula velakrat, ze sa zadarilo ked sa na to prestalo mysliet. len ako teraz zamestnat tu mysel niecim inym.....to je moj problem 😕 a asi nie len moj 😉
ja tiez este nestresujem a priznam sa, ze by som bola radsej ak by sa nam zadarilo najskor vo februari, kvoli tomu aby som sa na buduci rok mohla zucastnit dvoch svadieb: zeni sa mi brat a dva tyzdne na to bratanec. ale nechcem prestat so snazilkovanim, ved tehotenstvo sa naplanovat neda.
@gretkav tiez som sa zasmiala na tom "nabuchani" 😀 Niekedy nechapem, co ti chlapi nevypustia z huby 😀 ale aspon mame doma veselo..
co sa diet tyka, ja som sa ako pubertacka velmi trapila pre moju vahu, aj ked som bola relativne stihla. Mala som okolo 60 kil pri 173cm. Potom som sa na to vykaslala, nejak som sa ukludnila, ked som zacala chodit s mojim muzom. Pri prvom tehu som pribrala vyse 25 kil, ale za 3 mesiace som mala 30 dolu. Vtedy som sa uz ale zacala citit zle a snazila som sa naspat pribrat. Ako tu uz ine baby pisali, kazdy ma nejaku hmotnost, v ktorej sa citi dobre. U mna je to 58 kg 🙂
@nessy nic v zlom, ale vzdy sa musim zasmiat ked niekto napise, ze prve sme mali hned, tak preco druhe nejde hned? len ma obcas prekvapi naivita ludi, ktori si myslia ze otehotniet je tak lahke ako zapnut telku.. pritom milion parov sa o to pokusaju dlhe roke a neuspesne.. a to ze sa vam podarilo jedno... to je stastie-zazrak, aspon ja to tak beriem, ze kazde tehotenstvo je taky maly zazrak, ked si clovek uvedomi aky je to cele tazky proces.. odporucam pozriet si video ktore som tu dala vcera vecer, najdes o par stran dozadu... ja som si az pri nom uvedomila ze to naozaj nie je lahke..
A mozno zeny po porode to uz maju aj tazsie ako prvorodicky, predsa len maternica uz je poskodena, rodidla tiez, a rokmi starneme, aj telo starne, aj organy sa opotrebavaju... takze nechcem ti brat nadej ani iluzie.. ale treba byt trpezllivy 🙂
ja mam o mesiac 30, nemam deti. a mam za sebou akurat tak jedno bezplodove tehotensvo a naslednu kyretaz... a tiez som si nemyslela v 25tke ze niekedy budem mat problem otehotniet alebo vynosti dieta.
Baby tak prisla mi odpoved od sestricky a teraz neviem na com som, ci sa mame este dnes snazit:
Na základe výsledkov z hormonálneho profilu prebehla u vás ovulácia. Hladinu LH hormónu máte 63 čo je ovulačný vrchol. A toto bolo vcera... takze teraz neviem ci este dneska mam nieco riesit s mm... ale ovu test este nebol uplne pozitivny a ani teplota nestupla... ??
Babulky mam tazku filozoficku otazku 🙂 Ak pocas ovulacie pride k oplodneniu a par ma nadalej sex a pracuje na babatku, lebo nevie, ze sa podarilo je moznost otehotniet "druhykrat"???? alebo jednoducho mozes mat sexu kolko chces ale ked si uz tehotna - tesne po oplodneni otehotniet uz nemozes? Totu otazku mi dal rano manzel a veru som sa nad nou zamyslala cely den... tak uvitam vase nazory 🙂
@monika2712 Ja odporucam sa stale snazit - ja som zasa zistila, ze ovu testy mozu mat falosne vylsledky v dobrom aj zlom slova zmysle. Takze urcite sa snazit!!!
@monika2712 ja som nestastna.ja mam nizku hladinu LH robila som si test na ovu.bol tam slaby dusik ale vraj je to negat znamenie.podla bolesti co som mala predvcerom a dnes v noci by mala byt ovulka.podla vypoctu cyklu by mala byt dnes ci zajtra.teplota ani test to neukazali.ja som z toho uz zdrvena.ty mas Lh krasne a tak skusaj podla mna urcite dalej.ja mam este jeden test a neviem ci ho mam spravit zajtra alebo pozajtra.neviem ako rychlo sa Lh zvysuje a ci mne to vobec ukaze.
@barbora21 to by si musela mat druhu vajko, ktore by sa uvolnilo neskor ako prve.. realne si myslim ze sa to neda..
@monika2712 ja by som si to poistila aj dneska 😉
@ktore no volala som doktorke, lebo mi to neslo do hlavy, povedala mi ze vajko sa muselo uvolnit uz vcera niekedy alebo v noci.. este vecer ma pobolievalo po tom nasom pokuse... a pytala som sa jej, ci sa mame teda este dnes snazit, a ona ze ano.. lenze ! vajicko ma zivotnost 24 hodin nie? a kedze mne sa uvolnilo zrejme niekedy do polnoci vcera, tj dnes do polnoci je max sanca.. ak manzel pride domov az okolo deviatej, dostaneme sa k tomu tak o desiatej...?? nie je to neskoro predsa len..
@monika2712 Ja som tiez toho nazoru, ze to nie je mozne 🙂 ale chcem vediet aj ine nazory 🙂 dakujem 🙂
@barbora21 ano je to mozne 🙂 ak by v ten cyklus doslo k uvolneniu vajicka dvakrat, co sa niekedy stava. Pravdepodobnost je ale veeeeelmi nizka. Vtedy by si cakala dvojicky, ktore by neboli rovnako stare. Vraj sa uz aj niekolkokrat stalo, ze matka cakala dvojicky a kazde bolo od ineho otca. Naposledy sa to stalo v Polsku, kedy sa narodilo jedno biele a jedno cierne babetko 🙂
Inak som sa jej pytala aj na tu teplotu, ze ta zacne stupat asi az zajtra alebo pozajtra.. respektive mala by. a ze ta hladina.. ze to malokedy vidia taku hladinu, ze to je fakt TOP.. tak ja neviem teraz.. ako mozme sa aj dnes,ale mam pocit ze to je zbytocne..
@monika2712 ale ved to poisti a hotovo.niekedy vajicko zije len 12 hodin.ale co uz.mozes to poistit.
@monika2712 ale malo by to stacit.zase z toho nestresuj.vcera ste mali a bud rada.dnes je uz mensia sanca.ak sa ti bude chciet tak robte.
@dajaja to vazne...ja som myslela ze sa to neda 🙂 a dvojicky - fuha to neviem 🙂 noooo teraz neviem - u mna prebehla ovulka a vtedy sme sa snazili ale povedali sme si, ze chceme pokracovat kazdy druhy den preistotu lebo minuly mesic sme sa snazili a presne pred ovu sme to stopli lebo sme si mysleli, ze ovu bola a ona nebola, takze sme to pekne prepasli. Bojim sa, aby sa ta situacia znovu nezopakovala, takze sa snazime cely mesiac kazdy druhy den.
@monika2712
ja som toho nazoru, ze treba to este skusit...😀 vsak vam to neublizi...😀 a len si to poistite....
Potom aby si nahodou nebanovala, ze ste prepasli sancu...☹
Podla skusenosti z mojho okolia - nic nie je nemozne - priroda ked chce cestu si vzdy najde...😀
Takze dajte si keksik este aj dnes Monicka...😀
@monika2712 tak si to dnes s manzelom uzite tak ci tak bez ohladu na to , ci je vajko este OK. vsak nikdy nevies 😉
@monika2712 monika a teplotu si mala aku tieto dni?a ten ovu test aky bol?

@nessy aj aj sme tu 🙂