icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

katie1
9. nov 2011

@monika2712 ano citala, ale spermijky preziju v tele, staci kazdy druhy den... Teda neviem kedy ste mali sexik pred tym...
Ja tiez vobec neviem kedy som mala ovu (myslim si iba, ze medzi 12-17 dnom). Ale ja mam asi stastie v tom, ze moj chlap by sexoval stale, takze ho nemusim nahanat na plodne dni. I ked sme rovno tento cyklus mali aj take, ze 2 dni nic nebolo (ako naschval), ale tak citala som, ze spermijky nejaky ten den preziju.
Drzim Ti velmi palce!

Aj Vam vsetkym baby 🙂

ktore
9. nov 2011

@barbora21 nemam s kym skusat.inak by som aj tri krat denne to mi ver.uf

barbora21
9. nov 2011

@monika2712 mozem ti poslat jednu stranku, kde su online dvaja gynekologovia - mozes tam napisat otazku a priamo jeden alebo druhy ti max. do troch hodin odpisu 🙂 ja som to vcera objavila a uz som tam pisala rozne otazky a vzdy odpovedali.

barbora21
9. nov 2011

@ktore aha 😒 uz chapem 😒

monika2712
9. nov 2011

@ktore nechapem? co lutalna faza? ved ja som teraz na ovulacny peak hladine..

minusko
9. nov 2011

@esmemia ja neviem ako chuti oceľ,ešte som ju nejedla 😀 ale mam taku čudnu chuť od včera a neviem sa jej zbaviť. A tie nehorazne palive prsia. Len aby to zasa nedopadlo ako min. mesiac. Po 5 dňoch boľavych prs som testla a bol prvy duch. Potom ešte traja dušikovia a o týždeň už nič. Aj bolesť prs sa ustala a mrcha prišla už na 34 DC.
@katie1 A ešte si neskušala testovať sa? Mňa to laka už teraz aj ked je ešte skoro. A priznaky nejake máš?
@gretkav ďakujem,modlim sa aby to vyšlo. Rada by som potešila spravou o miminku môjho manžela 25.novembra,lebo mame vyročie.

rysauka
9. nov 2011

@barbora21 aj ja chcem ten link

monika2712
9. nov 2011

@barbora21 no to mas tak, ze kazdy gynekolog ti bude tvrdit nieco ine zrejme.. takze to asi nema vyznam..

inak zase citim podbrusko?? hmm.. no dneska skusim este jeden test, posledny vecer.. a som fakt zvedava ci bude nejaka zmena oproti vcerajsiemu, alebo uz mozno bude uplne biely.

@katie1 vcera sme mali jeden pokus, a pisala som ze zajtra uz bude neskoro, lebo mne sa uz podla dokiny vajko zrejme uvolnilo vcera... podla tej hladiny LH, takze vajko max este dneska bude tam a potom uz bude neskoro na neho.

katie1
9. nov 2011

@minusko nie, ja planujem testovat 15.11., vtedy mame vyrocie a budem akurat 30DC 🙂 Ale zacina ma to lakat, no chcem vydrzat, tak dufam, ze budem dost silna! 😅
Priznaky? Juj, ani nehovor... Ale neviem ci to nie je len psychika, takze sa snazim nebrat na to ohlad. Realne si inak myslim, ze tie divne stavy pridu az neskor (cca 7tt), teraz to je len psychika, lebo sa velmi pozorujeme.

barbora21
9. nov 2011

@rysauka Poslala som ti to v sprave 🙂

ktore
9. nov 2011

@monika2712 jaj baby ja musim ist zase prec uz ma drbne.ozvem sa poobede.monika som len zvedava aka bude teplota zajtra rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ovu test ze je najlepsie robit poobede okolo piatej

katie1
9. nov 2011

@monika2712 Kolkaty DC si?

ivana82
9. nov 2011

Ahojte dievcence, takze poslusne hlasim, ze dnes som 38 DC a mrcha nikde 🙂 co je dobre znamenie, ale pre mna s mojim cyklom sa netesim predcasne...teda snazim sa 🙂 stale ma inak picha na lavej strane pri vajecnikoch ked urobim rychlejsi pohyb (napr. vstanem prudko zo stolicky alebo sa chcem prevalit na druhy bok v posteli), doteraz som pisala, ze to bolo iba v noci, no teraz je to aj cez den, v pondelok celé poobedie...neviete co to moze byt? Este mam aj take cosi ako vytok, ale len rano, obcas spinka na intimke... 🙂 a ako vy?

minusko
9. nov 2011

@katie1 a ak ti to teda vyjde,čo veľmi držim prsty,chystaš sa to nejako špecialne oznamiť manželovi?

monika2712
9. nov 2011

@ktore hej ja ho robim okolo 18.00 ked pridem z prace, lenze ja v robote pijem cely den vodu.. tak dnes uz po tretej nebudem nic a som zvedava..

@katie1 predtym sme nemali.. posledne stvrtok a to bolo prilis skoro, to bolo ale neplanovane.. dnes som 13DC, kedze som bola v tom ze ovu bude 14-15DC, tak sme skorej ani nesli na to, ovu hlienik sa objavil az v nedelu, aj to taky skor vodnaty.. takze sme sa s tym zbytocne neponahlali.. no tak ten vcerajsi by mal uplne stacit, kedze to bolo akurat na ovu..

monika2712
9. nov 2011

@ivana82 a test nic??? kedy budes testovat? ja by som uz testovala jak diva 😀 😀

ktore
9. nov 2011

@monika2712 myslis ze sa hladina hormonou tak rychlo meni?mam aj este test.ale bojim sa ho urobit uz vecer.dnes som robila o jednej.

katie1
9. nov 2011

@minusko ak by to vyslo, tak by som mu k darceku kupila aj nejaku peknu otvaraciu pohladnicu, tam nalepim testik a napisem nejaky pekny text 🙂

ivana82
9. nov 2011

@monika2712 pri mojich skusenostiach mi test neukaze nic skor ako taky 42 - 45 DC, pri malom to bolo skoro na 50DC, kym ta ciarka nebola jasna... 🙂 takze si radsej pockam... 🙂

katie1
9. nov 2011

@monika2712 no ak sa teda vajko uvolnilo vcera, mohlo by to vyjst 😉 A dnes este spermijky preziju 🙂

monika2712
9. nov 2011

@ivana82 nooo. vies ono kazde tehotenstvo je predsa ine nie? ale jasne, sama vies najlepsie.. len ja by som sa uz asi zblaznila taku dobu cakat .. 😀

monika2712
9. nov 2011

@katie1 no hej, ten vcerajsi pokus by mal uplne stacit.. ale tak uvidim.. mozno ho ukecam dneska ze este musime poistit.. sak co.. ine pary skusaju kazdy den a my raz za ovu?? sak to je fakt malo!! 😀 😀 ale tak keby som bola vedela ze pride ovu o dva dni skorej, tak uz by sme mozno aj v nedelu skusali.

katie1
9. nov 2011

@monika2712 no ukecaj ho, povedz, ze budes hore a on moze ,,oddychovat a pozerat sa" 😀

monika2712
9. nov 2011

@ktore no ja ti neviem... ja tym testom uz naozaj nerozumiem... ked mi z krvi vysiel tak extra pozitivny ako dokina tvrdi.. co je na tom pravdy neviem, lebo sa to neviem nikde poriadne docitat, ale zatial co som nasla, tak vsade sa ako peak pise tych 70 alebo 90, takze tych mojich vcerajsich 64 zas neni uplne peak, ale urcite to mal aspon ovu test ukazat a ukazal len slabu ciarku.. v tom sa uz ani panbozko nevyzna fakt.. skus este vecer testnut ak mas test.. sak co.. aj ja testnem.. som zvedava co ten zazrak ukaze.

orchis
9. nov 2011

@monika2712 aku maju citlivost tie pepino testy?

ivana82
9. nov 2011

@monika2712 po pravde? mna ten jeden test, co mam odlozeny v nocnom stoliku uz tak tahal vcera vecer, uz v ruke som ho mala, ale rozum vyhral, ze 37DC a este vecer, tak to nic nezukaze...ale ja som skor pesimista, takze radsej si pockam...ale tiez horim netrpezlivostou...ci nemysli, ze som kludna 😝

monika2712
9. nov 2011

@orchis netusim nikde nepisali 😠 ale to je jedno.. dokina tvrdi ze to prasklo asi uz vcera... test ukazal len slabeho ducha aj vcera aj v pondelok.. ale mozno za to fakt moze ten moj ciry moc.. inak si to neviem vysvetlit.. urcite ak som mala tak vysoku hladinu v krvi, tak to musel zachytit aj ovu test.

monika2712
9. nov 2011

@ivana82 😀 😀 😀 tak to ti verim..ale ved co. jeden test hore dole?? ci?

orchis
9. nov 2011

@minusko tak uz takto s priznakmi 😲 😅 ja by som ale este pockala aby to zase nebol nejaky klamlivy duch 😉 ty mas pomerne dlhe cykly nie?

minusko
9. nov 2011

@katie1 to je pekné,tak nech ti to vyjde. U mňa to až taka parada nebude,lebo môj manžel si už zasa mysli že sa to tento mesiac mohlo podariť,keďže ja maniak do upratovania teraz nič nerobim len spim a vie že ma bolia prsia.