Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@nessy OK, ja len ze si tak tu prvu spravu napisala.. ze druhe vam nejde a prve islo hned...
@katie1 no tak to je presne.. to som aj ja chcela.. rodit na jar a dievcatko... a houby bude.. bude chlapec a v zime urcirte 😀 😀 😀
@katie1
@monika2712
no baby urcite mate pravdu. kym som si to tu nezacala citat, tak som si to ani neuvedomila. neuvedomila som si, ze niektorym muzom sa mozno ani nechce tak casto ako napriklad tomu mojmu 😕 no @katie1 tak nakoniec ta naruzivost tych nasich muzickov je aj na nieco dobra 😀
Inak aj ja som taky planovac... uz vcera sa mi manzel smial, ze jak som cely vecer naplanovala, vecera, sviecky, vinko.. ale tak ked som si ho chcela rozmaznat pred aktom 😀 😀 a dokina ma dneska tiez pekne sfukla, ked som jej volala, kvoli tej hladine hormonu.. ze to takto nemozte vsetko sledovat a planovat, lebo ze to vam nevyjde potom..
@monika2712 no myslim, ze mala pravdu 😉
@orchis vies to je tak, ze kazdy chlap ma inu hladinu hormonov tiez a tak aj inu chut na sex.. mensiu ci vacsiu.. niektori to k zivotu nepotrebuju a ini musia aj dvakrat za den.. 😀
@orchis presne to iste som zistila aj ja. Najprv som si pomyslela, ze o co ide, ved ked mame sex kazdy den, pripadne niekedy jeden den nie je, tak to je snad jedno kedy je ovu 😕 A potom som na to dosla, ze nie je kazdy chlap tak naladeny! Ten moj sa za mna ,,postavi a natriasa" pomaly pri kazdom mojom predklone, napr. pri domacich pracach alebo ked mi nieco spadne na zem (zo srandy, ked ide prave okolo) 😀
@orchis ale jasne mala, ale sama navrhla aby mi zobrali krv na ten hormon.. ja som jej volala len aby som sa uistila ze tomu spravne rozumiem, lebo odpoved na vysledok som dostala mailom.. a ona to hned tak brala, ze jak to vsetko planujem a neviem co.. vies ked ona mi vcera povedala, ze urcite az dneska bude ovu, a nech sa teda snazime vcera a dneska... a dnes mi pride sprava ze uz je po ovu.. tak som bola trocha v soku.
@monika2712 no ved prave a u nas som to zase ja kto ma tu nizsiu hladinu hormonov a nemam tu potrebu tak casto ako ten moj. nejaky ten cas som sa uz bala ze by nam to mohlo narusit nas vztah. priatel sa nestazoval ale videla som, ze bol z toho smutny, nevedel ako na mna, chudacik. no nasli sme si postupne zlatu strednu cestu 😉
@orchis no a u nas to je skor zas opacne. ja by som aj castejsie a on nie... a tak sa niekedy stane ze iba raz za mesiac... uz aj take boli stavy, ale to je extrem. vacsinou sa snazim aspon raz za tyzden, ale tak.. poslednu dobu to bolo takze dodrziavat..
@monika2712 no ja sa ti vobec necudujem, ze si chcela vediet presnejsie info od doki, ved s takymi niekedy az protichodnymi info 😕 ale z tohto to vyzera, ze bola na teba az trosku neprijemna 😨 ale ved co uz, info mas, spermijky tam kde maju byt, doplnenie arzenalu na ceste.... 😅
@monika2712 no poznala som jeden parik kde chalan sa musel tvarit, ze ho vecer boli hlava lebo na nu nestihal 😀
@orchis hehe no pekne.. no ja som mala jedneho priatela ktory to zas chcel dva krat za den.. proste musel... to teda bola hruza.. ale tak tiez to potom troska obmedzil, lebo sak to sa nedalo.. a teraz mam uplny protiklad.
@orchis
@katie1 no co sa toho sexu tyka, dost sa to zmeni, ked pride prve dieta. My sme sa napriklad 7 rokov milovali kazdy kazducky den, aj 2,3 razy. Potom som otehotnela a uz to zacalo byt trosku opatrnejsie. Potom s velkym bruchom to uz tiez nebolo ono a po porode ani nehovorim.. No a teraz by sme aj mali chut, ale ten nas drobec nie a nie zaspat vecer. Vcera sme ho napriklad uspavali 3 hodiny, on akoby tusil, ze sa chysta surodenec 😀 Dopadlo to tak, ze sme zaspali s nim. O druhej sme sa nejak prebrali a isli sme si konecne zakeksikovat 😀
@monika2712 tak je to pravda,ale neriesim 🙂
@dajaja jejda no to sa mame na co tesit ked bude babo.. to si uz nevrzneme tak lahko 😀 😀
@orchis no ta moja gynda je troska sisi.. 😀 😀
@monika2712 no treba to nadbehnut pre 😀
je pravda ze potom sa nestiha aj unava je zo zaciatku a nam mala zaspavala tri roky skoro o 10 vecer,niekedy aj neskor
@nessy no to by som musela mojemu dat do zadku vrtulu.. alebo mu kupit modre pilulky 😀 😀
@monika2712 tak ten moj vladze furt,to ja som bola ta vycerpana a nevladala som a som sa napocuvala,dokonca mi raz povedal ze som frigidna 😀 ale ja som bola vecer vzdy ko ale nejak som si zvykla na tu unavu postupne a dodnes vstavam v noci k malej

@nessy @orchis mne raz niekto povedal, ze ked budem planovat rocne obdobia a pohlavie, tak just nevyjde nic...
Lebo kazda zena chce vacsinou jarne dieta a dievcatko 🙂