Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@orchis hej moja tento mesiac mi to nejak skace. zajtra by mala zacat stupat lebo inak je zle.. tak snad bude.. minuly mesiac mi to pekne stuplo po ovu.. tak som zvedava.. a tie testy hej.. otras... lutujem ze som si nekupila aspon tie iste ako minule .. tieto su fakt dake divne, slabe.. no tak uz sa necham prekvapit, dneska uz len oddych... drahy bude rad, ze uz ho dnes nebudem nutit, on nema rad ked je to tak na silu.
ahojte babulky, mooc na vas myslim a strasne moc vam zelam aby ste pod stromcek dali muzickovi ten vytuzeny daarcek s pozit testom 😉 ja sa mam ako na hojdacke.. su dni ked super a potom zleeee, ale teraz skor castejsie nevolne 😀 😀 bola som na sono, babatko je v poriadku mame akciu srdiecka, a v albume jednu fotecku kde to sice moc nevidno ,ale je to taaam, drzte sa babulky, priebezne vas vzdy kontrolujem, samozrejme podla stavu 😀 😀 😀
@blackswan75 moja drzim palceky nech to dotiahnete do uspesneho konca 😉
@monika2712 picha ma stale na lavej strane,teba nie?
@monika2712 ja som velmi zvedava ako to dopadne s tou teplotou.
@ktore mna uz dnes nejak nic.. troska ma tusim pobolievalo. ale neviem kde.. inak nic..
@monika2712 ja som o 1 cm vyssia a o 2 kila tazsia 😀 ale baculka si nepridem... brucho a la lavor sice nemam 😀 ale manzel hovori, ze ma je aspon za co chytiti 😀
@asemilka no mne to islo vsetko hlavne do brucha, zadku a bokov .. a tam mi to faaakt vadi! a este nohy. a ja si teda s tymi kilami pripadam tucna.. ty to mas mozno inak rozlozene..alebo mas tazsie kosti.. dvaja rovnako tazki ludia nemusia aj vyzerat rovnako chudi alebo tucni.. mne sa manzel tiez nestazuje lebo aj on ma kila navyse .. ale ja sa necitim dobre..
baby... my sme len pred chvilou prisli domov... a zajtra pridem domov az v piatok skoro rano 😀 ideme aj s manzelom na jednu akciu z mojej roboty 🙂 tak sa s vami budem vidiet az v piatok vecer najskor...
@monika2712 ja mam boky a prdel stale, ci som mala 53, ci o desat viac... iba teraz to vyzera lepsie... ja mam celkovo postavu ako hruska, tak boky a zadok som mala vzdy, len teraz nevyzeram ako z koncentraku 😀
@asemilka tak sa majte pekne na akci.. drz palce aby nam teplotka stupala., jaj baby.. uz nech je zas o 14 dni neskor.. to cakanie by som strasne chcela preskocit.
@monika2712 dakujeme 🙂 a tebe drzim palce 😉 🙂 inac, ja mam 15.teho nedostat 😀
@asemilka no tak ja az 24.. to je este velmi daleko 🙂
@monika2712 ja sa ani toho 15.teho neviem dockat 😀
@monika2712
@asemilka Ahojte, ja mam dostat az 28., tak ja to mam najdalej 🙂. Tak snad dovtedy vy napisete, ze mate dve ciarky a ja do tretice 🙂
@katarina_st bodaj by 😵 🙂
@ktore ahojky moja,no ja mam mat ovulku az o necely tyzden,ale som zvedava co a ako,teraz som dva dni merala raz v iny cas a raz o par minut neskor a mala som teplotu 36,7 a na FF mi vyznacilo ovulku http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2 ,co ale neplati,lebo ziadne priznaky ovu neboli,takze,zajtrajsia teplota podla mna vrati graf do normalu a na womenzone das zdielat graf tak,ze pod grafom,kde zapisujes teplotku mas zapis teplot a hned vedla je zdielat graf,tak na to kliknes a v okienku budes mat taky link,ktory skopirujes a vlozis nam sem ten link http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Esmemia/graf...
ahojte dievcata..🙂
ja som dnes mala na ovu teste ducha... ked sme spolu s manzelom telefonovali... tak som mu to povedala.. a on cestoval 3 hodinky ... aby mi urobil radost..))) kvoli zacinajucej ovulke.. a hned aj isiel naspat...🙂))
@linuska1 ahoj, tak snad to bude uspesne 🙂. Drzim palce
@monika2712 mna dostali tie dospele kozi v supermarkete :D... ale zial nemam chobotnicu tak neviem ako ma mtrenovat :D:D... ale myslim ze najviac zabijacky a vystizny je bod dva... tej nevyspatosti sa asi najviac bojim...hehe
@ktore halooo hlasim teplotu 37.0!! 😎 takze mame zvysenie.. este by mala stupnut tak na 37.2 do soboty.. ty ako?
@orchis No troska som ho upravila, ten graf, ale aj tak mi dalo ovu vcera a bola teda v utorok podla dokiny, takze dnes som uz vlsatne 2 dpo a nie 1.. ale to jedno, dnes som stupla takze super.
vraj som znela v telefone smutno.. preto prisiel.. 🙂)) po pravde som smutna nebola bola som s tym zmierena ze tento mesiac nic..lebo som to vedela dopredu...bola som len unavena z malej..🙂)) ale to som mu nepovedala.🙂))
tak dufam ze sa postastilo a zadarilo..🙂 kedze ste to presne vystihli..🙂

@ktore papa 🙂
@ktore
@monika2712 no mate poriadne peripetie so sledovanim ovulky tento mesiac 😲 a zda sa mi, ze tie ovulacne testy nie su prave najspolahlivejsie. to by ich clovek asi musel pouzivat dlhsie a stale tu istu znacku kym by sa ich naucil spolahlivo "citat" 😕
@monika2712 pozerala som si aj tvoje teplotky ale ja som z toho jelen lebo ti to tak skace 😨 no ak to tu das zajtra tak by som si aj pozrela, ze teda ci ti to uz konecne zacne spolahlivo stupat alebo co....? tak vidim, ze nakoniec dneska uz len pekne oddychujete 🙂tak aspon nebudes musiet bojovat s manzelovou unavou 😉