Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore uz netestuj dneska..to uz je neskoro..
@monika2712 aj ja som cakala ne stredu ci strvrtok pchanie uz bolo v pondelok takze som mala roboit ovu test uz odToho11 dc.nabuduci mesiac urobim vtedy.
@ktore no to sa tazko odhaduje, ja som sa riadila tym ze ked mi zacal vodnatiet hlien, co bolo v nedelu, v pondelok som kupila ovu testy.. no musim si dat lepsi pozor na to kedy ho robim a nepit moc.. a hlavne inu znacku si kupim.. teda ovsem... ak to este budem potrebovat 😀 😀 😀 tieto dni to bude hruza des cakanie..ale tak idem sa sustredit na ine veci, budem mat busy vikend, musim s mm opakovat anglinu pred testom v pondelok, cez vikend ideme svokrovcom na navstevu, a tak kopec aktivit naplanovanych, takze snad mi to rychlo ubehne.
@monika2712 tetovat sa maz od desiatej do 20 hod vecer vtedy ten Lh je naj.tak to mam npisane na vsetkych testoch.dokonca aj mi radili ze najlepie je vecer o piatej len aspon dve hodony sa zdrziavat pitia-
@ktore no ved ja som vzdy vecer testovala.. ked som prisla z prace.. lenze ja v robote pijem cely den, vypijem tak 2.5 litra tekutin a tazko mi je uz po tretej nepit lebo potom ma smadi.. som uz tak naucena ze kazdu hodinu mam nejaky prijem tekutin.. takze toto je pre mna uplne peklo tri hodiny nic nevypit alebo ze este aj neist na wcko tolko hodin..
tesim sa na tie nase ovu testy,na tom si zakladam na viac
@ktore tehu testy si myslela nie?
@monika2712 eteste uvidimako bede rano test.teraz idem zdriemnut aspon tir hod a malo by to ukazat.
@monika2712 ovotesty som myslela
@ktore aha.. no tak ja uz ich nebudem riesit, ostali mi dva, dnes uz urcite netestujem, u mna uz je ovu na 100 percent prec.. a dalsi mesiac.. no to sa predsa este uvidi ci bude co testovat 😀
Ahojte, prikladam svoj dnesny graf - teplota sa sa mi vysvihla na 37,1 tak to vo mne vzbudilo malu nadej, ze by to tento mesiac mohlo konecne dobre dopadnut 🙂
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/barbora21/gr...
@barbora21 ahoj, no to je super ze isla hore, to ale zatial znamena iba to, ze prebehla ovu...
tehutest kupim az tene ked zu bude TEndvanane
@monika2712 tehutest si kupim az na 12 dc a potom buem robit az kym nepride ms
@ktore fiha tebe to tu nejak divne pridalo... cez pol strany.. co si drzala enter omylom? 😉
@monika2712 tehu test nekupi tak skoro ako mynule
@ktore ja mam doma dva kupene uz z minuleho mesiaca.. takze kupovat nemusim..
nejeak mi to zle pise
ahojte babulky tento mesiac sme sa z muszickom rozhodli ze nebudeme nic pozorovat a ani nic pocitat a budeme si len uzivat kedy sa nam bude chciet.. a pravdu povediac hned mam vecsi pokoj, myslim ze to pride ked to ma prist takze pohodka a cakam nove spravy .... kazdy den citam aj ked malo pisem.. akosi je v robotke perno.. drzte sa...
@monika2712 to viem, ale ja sa tesim, ze vobec prebehla a pravdepodobne sme sa snazili v spravnu dobu 🙂 tak aspon z niecoho treba mat radost lebo inak je to psycho 😒
@barbora21 jaj tak to je jasneeee 😎 tak super.. my sme sa tiez snazili presne v den ked bola ovu.. tak si drzime palceky... o dva tyzdne hromadne testovanie 😀
@monika2712 terz len cakat a ten hlien bol tiez len taky vodnaty.asi budem pit te grepovy dzusik co podpory hlienik.
@monika2712 tem ovo test nam ulazal akurat to ze mame po ovu
@oskvarka jasne, tak tebe to asi vyjde najskor z nas vsetkych ked sa nebudes sledovat 😀 ale tak.. aj my ostatne chceme kolajnice... ja som si povedala, ze do konca roka, cize este dve ovu to budem sledovat.. to by som uz mala mat aj jasnejsie s tou ovulkou, aj cykly by uz mohli byt normalne.. a ked dovtedy nic, tak od januara sa tiez dame do kludu a nebudeme to sledovat..
ponahlam sa pisat lebo dnes chcem ist dens oddy chvat a nad nicim nerozmyslat.som zvedava ze esmeni iako ide teplotka

@orchis no hej, mne este ostali doma dva.. tak keby nahodou, buduci mesiac ich skusim, ale musim sa viac snazit dodrziavat navod, cize nepit a necikat 3 hodiny pred testovanim, co je u mna velmi obtiazne..
podla hlienu sa mi tiez tazko orientovalo, lebo bol viac vodnaty ako ovulkovy.. a ovulkovy bol tak raz za den vzdy len.. potom zase vodnaty.. tak u mna to je priam nemozne si to odsledovat.
a bolesti.. no to tiez, teraz ma bolelo v pondelok a v utorok bola ovu.. minuly mesiac mam bolelo v stredu a ovu bola az v piatok?? no kto sa v tom ma vyznat. .. 😠