Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
to fertility ma zato lak ze ukze kedy ta ov asi prebehla
@monika2712 Ano, to viem citala som, ale ty si to mala este aj od doktora potvrdene, tak to je super 🙂 No len vydrzat tie dva tyzdne do testovania - tie su uplne najhorsie ☹
@ktore no dnes ti je len tazko rozumiet co pises 😀 utekaj si oddychnut a teplotu meraj aj zajtra a pozajtra, ale myslim ze si uz jasne po ovu tak ako ja..
@barbora21 noo tak musime si najst teraz ine aktivity aby sme na to nemysleli.. a ja musim asi zamknut moje tehu testy niekam prec aby som ich nemala na ociach.. alebo najlepsie bude ked ich dam mm nech ich dobre schova a da mi ich az v den ocakavanej ms..
@monika2712 Ja som svoje dala kamoske a ma mi ich dat az v den planovaj mrchy teda 20.11. tak uz len ziaden nekupit a bude to ok 😀
@barbora21 no tak uz len ziadne nekupit.. ja ocakavam tusim 24.11 boze to je jak dalekooooo..
@monika2712 no niesme sice najmladsi (28) ale mam pocit ze sme sa po svadbe (ktora bola len nedavno tj 30.7) do toho pustili nie uplne spravnym koncom a to sme si pred svadbou vrvaeli ako to budeme brat easy... ale akosi ked na to myslis tak sa viac namotavas na to aby to uz bolo... tak sme si povedali ze to takto nechceme ze aj bez mimi sme teraz stastny a naplneny takze bude ak bude a ak nebude tak to prezijeme v zdravi a budeme zit dalej kym to nepride... sme obaja zdravy (az na to ze obaja trochu alergici...) nikdy som nebrala ziadnu HAK ani inu antikoncepciu tak si myslim ze ked to bude na rade tak to pride samo ;) ... ale aj tak vas tu budem chodit kukat ... len si chcem ten manzelsky zivot trochu viac uzivat a trochu menej planovat (mozno by to bolo ine ak by sme boli s mm dlho spolu ale zatial sme len na zaciatku... (aj pred svadbou sme spolu chodili len rok .. do zasnub aj ked predtym sme boi dobry kamarati uz dobrych 8 rokov....)... takze prestavka na neurcito aspon do leta a potom sa uvidi ake budu pocity.. 🙂 ....
... no neviem ci budeme prvy asi skorej nie ale to nevadi...
@monika2712 o 4 dni viac ako mam ja - ale aj tak je to vela, toto cakanie je na vsetkom uplne najhorsie 😖 Ja som tiez rozmyslala nad niecim co by ma uplne zamestnalo, ale este ma nic nenapadlo 🙂
@katie1 no mi sme nestresovali prave ani moc... ziadne testy ani meranie teploty ale stale sme sa sledovali pocitali sme dni a tak.. niekedy len podvedome ze jednoducho by to bolo fain.... a uz to islo... a moj muz este viac ako ja ze vzdy ked ma len pichlo cosi alebo som mala zlu naladu alebo tak uz za tym hladal svoje dovody :D...
tak sme si povedali ze nic take (dufam ze to moj muzicek zvladne dodrzat a nebude v kutiku mysle podvadzat :D) ze teraz je nam aj bez mimi krasne a v klude si ideme zit zivot taky aky je a ideme si na jar planovat dovolenku a tak 🙂 (lebo uz sme na tom boli tak ze svadobna cesta bola posledna dovolenka v zahranici na dlhsi cas a tak...)
@barbora21 no skus si nieco najst, citat knihu, cvicit, strikovat 😀 😀 ja mam v plane ze sa po veceroch zacnem zase sama ucit spanielcinu, uz som raz zacala alebo potom prislo blbe odbobie a tak som s tym prestala..ale mam kopec casu aj v praci,takze sa mozem ucit aj tu troska.. tak to je moc ciel na najblizsie dva tyzdne, plus pomoct drahemu s anglinou a este troska cvicit kym sa da.. tak snad to pomoze sustredit sa na nieco ine.
@oskvarka no ste na tom zatial lepsie ako my.. takze si to mozte dovolit nechat tomu volny priebeh, ja mam o mesiac 30, zdravotny stav nic moc.. no a.. hlavne jedna dolezita vec... ze mi viaceri lekari odporucali otehotniet od 3 do 6 mesiacov po kyrete, lebo vraj je vtedy najlepsia sanca na zdrave babo... takze sa to snazim splnit... cas hra proti mne vo viacerych faktoroch.. takze cim skor tym lepsie pre mna..
@oskvarka s tym planovanim dovolenky to je dobry napad, zamestna to mysel 😉
Mne tie dni v podstate tiez ubiehaju, mame doma prvaka, takze sa kazdy den ucime, varim, upratujem, chodime na prechadzky so psom, takze ani neviem ako je vecer. Najviac na to myslim v praci popri robote (cize teraz)...
@monika2712 Ja som si dala za ulohu urobit si pripravy az do decembra (som ucitelka), takze to by mi malo zabrat cas, pripravim si podklady na vianocnu besiedku - jednoducho vsetko, co by som riesila na poslednu chvilu si urobim 🙂
@monika2712 aha no tak to hej to mate ine s tymi potratmi je to tazke.. no ved uvidime co nam zivot prinesie... neboj sa to este date ale aj tak by si sa mala nejako odputat od toho absolutneho tlaku ze musis... teda ja by som to urcite nezvladla..
@oskvarka noo sak hej.. odputat sa od toho tlaku ze musim.. to je dost takze 😒 lebo na jednej strane uz tak velmi chcem mat babo.. predsa len 30tka... do kelu. mam spoluziacky co uz maju 2 deti a ja nic.. dalsia vec, ze by som mala..kvoli tomu kyretu... potom by som mala aj cim skor kojit.. ako prevenciu pred rakovinou prsnika.. a potom mi doktorka povie, ze nech to tak neplanujeme,nech netlacim na pilu lebo ze tak sa nam to nepodari..
ked to sa vsetkym lahko hovori.. ze neplanuj, neries, netestuj...
@monika2712 mamten graf ale nevidim kopiravanie
@ktore myslis share? teda ako ho zdielat? pod grafom je tlacitko Share, na to klikni a potom skopirujes linku: jedno ktoru z tych dvoch, ale kopiruj az od http a iba po to posledne lomitko /
mam tam wmen zone garf ale kaslem na to majd poobede

@oskvarka tak to ma byt 🙂 Mne moj hned na zaciatku povedal, ze nechce vidiet, ze budem okolo toho stresovat 😀