Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
caute baby, takze hlasim u mna dnes 28 DC a zatím nič.. ale vaječniky furt pobolievaju, raz jeden raz druhý.. akoby sa nevedeli dohodnúť ktorý je tento mesiac na rade 😀 😀 😀
@katie1 ani nie, podla mna zbytočne, čo som tu čítala na MK niektoré baby testovali až týždeň po zmeškaní, velmi malému počtu žien sa ukáže skôr ak v den predpokladanej mrchy.. a máš aj príznaky také čo by nasvedčovali že si? sorry ak si to už písala, nečítala som posledné stránky
@esmemia nooo.. ja by som uz asi nekupila... 😒 kasli na to, ak si vies odsledovat hlienom, bolestami, teplotou.. cim kolvek inym... tak kasli na testy.. vyhodene prachy..
@monika2712 ved totok,ze teplotka ukaze az ked je po ovu a hlien za posledne dva mesiace bol taky kadejaky,ale vydrzim to nejdem sa sledovat az tak tento mesiac ako som si slubila 😉
@esmemia
@monika2712 ak si kupite testy tak aspon 5 dni testujte pred.mne uz dnes ani dusik nebol takze to prebehlo skvor.ale citila som to na tych bolestiach
heh mesiac som tu nebola a ako sa tu to snazilkovanie rozbehlo 🙂 u nas sa nic nezmenilo stale sa snazime 🙂 no mozno to tento mesiac vide cele plodne dni sme makali 😀 a teras ma uz 3 den bobolieva brucho..hm..zeby sa uhniezdovalo?
baby ja by som najradsej prespala cely den.
@zuzanageratova a kolkosi po ovu?mozno to aj malilinucke co sa tachce nejak zahniezdit mamulienke do brusicka

@esmemia
aj dnes mam len slabuckeho ducha..:(