Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore 4den po ovulke...ja si to uz nemapatam ako to bolo pri mojej malej na zaciatkoch lebo som az v 3 mesiaci prisla na to ze som tehu tak je to premna teras take nove 🙂
@ktore mne chodili kramy normalne len boli slabsie..a ties som bola strasne unavena ale neriesila som to nejako...ani mi nebolo zle proste nic no potom kramy nedosli bola som akasi nafuknuta...na teste // sla som ku doktorovi ze som asi tehotna a on ze asi?tu je vase babetko ste min v 3mesiaci kukam nanho 😀bolo to prekvapenie🙂 a teras po mne skace moja 20mesacna dcerka 😀
Ahojte babulky,
rozhodla som sa, že sa nebudem tak strašne sledovať a nechám tomu voľný priebeh. Držím vám všetkým palčeky, aby sa vám - teda nám 🙂, čoskoro zadarilo byť maminami. Veľa veľa šťastíčka. Dneska som videla bociana, tak hádam doletí. 🙂 Pekné snažilkovanie, keď sa niečo nové udeje, určite oznámim. Majte sa tu krásne.
@linibini drzim palce.. nejak sa nam to tu postupne rozpada mam pocit.. baby nam tu postupne odchadzaju bud do tehu tem alebo to vzdaju.. no co uz...
ahojko moja .nemam trpezlivost.teraz sa venujem teme ake dat meno babetku ak sa podari nejake.chlapca nevieme.a ja nechcem nejake neobvykle dcerka sa vola po mne.inak som chcela ine ale nakoniec mi to leizlo na nervi a dala som deniska.teraz neviem co by som dala.manzelovi sa jedno lubi ale mozno casom pride aj na ine ked uz bude v brusku kopat.chlapcenske nevieme vobec.
podla mna by sa nikto nemal nejak strasne moc sledovat, nerobi to dobre,cim viac sa na to mysli, tym horsie 🙂
Ahoj aj my sa budeme snažiť budúci rok. Som mesiac po MA, tak o 4-5 mesiacov sa budeme snažiť o babatko.
Chcela by som aj po 3 mes., ale asi to je rizikové či nie?
Pracujem a chcem sa spýtať, či potom keď som po potrate musím ísť na rizikové?
@monika2712 asi sa mi krcok zavrel.tje dobre?
vaneska bolo velmi oblubene meno.ale timea uzdavno nebola.zato je adobre mat take.ani nevrav nikomu lebo kazdy da take.
@ktore aj mne.. a je nizsie a je tvrdy... to tak asi ma byt.
prehmataie krčku maternice – v neplodnom období je krčok tuhý, približne ako špička nosa, v plodnom období mäkký, otvorený asi ako pera, po ovulácii opäť stuhne a uzavrie sa.
@katty27 ahoj, pridi do temy o Kyretazi, tam ti poradime viac ak chces... ja som par mesiacov po MA tiez, snazit sme sa zacali po troch cykloch.. rizikove zalezi od zdravotneho stavu a od toho ako bude babo.. tiez mi to povedala dokina ze mozno budem musiet ist na rizikove prve tyzdne, ale to je vo hviezdach.. mozno si polezime len chvilku a mozno vobec.. naozaj zalezi ako budes dalsie tehu zvladat a ci bude babo v poriadku.
uf aspon ze to.terz uz kludne cakajme dva tyzdne.budeme tu citat zatil s radit.testy si nekupim.minule som uz mala dom dva.
@monika2712 monika ved mi uplne naraz by sme mali testovat a krami dostat ale tie kramy su take jeden dve dni rozdielne
@ktore hej hej.. ja mam doma dva testy, takze kupovat nebudem ale musim ich schovat nech ich nemam na ociach aby zbytocne nelakali. tak uz len 14 dni do mrchy.. super.. uz aby to bolo.
@monika2712 no ano dnes ma presne 14 den dc ale ovu bola neviem ci vcera ci prdevcerom.to je uz jedno.podne dni uz fuc.mozeme sexovat volno.sice u nas to je aj tak ze ladva sa dockame piatku asoboty nedele.uz nedelu vecer sa nam ale nechce lebo spiatok sobotu dam do toho vsetky sili,teda len na tu chvilku::: 😀 😀 😀 😀
@monika2712 monika hovorite ze v tych testoch je viac.co to breboha stoji.sak tu na okoli vobec namaju len tae tycinkove a napr jeden stal 1,45 ci ako.potom v druhej lekarni nejaky jedem stal az tri.sat to je hrozne!!!!
@monika2712 monika som taka spokojna ze to prebehlo ze az.len ma trapi len ten moj manzel ze je prave vtedy prec.ale mam nadej ze menzes pride teraz inokedy ked prisla ovu skvor.ozaj atento mesiac si brale vitaminy?