icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

nessy
11. nov 2011

@monika2712 ako dlho to uz skusate vy?

katie1
11. nov 2011

Baby ja dnes rano take krce, ze az do kolien ma tahalo cestou do roboty. Teraz uz len tak znesitelne pobolieva. Aj vcera rano som to tak mala 😕

nufacikmi
11. nov 2011

@orchis moja vyzeralo to nádejne včera...práve som si vás dočítala, tak ako si na tom dnes?

nessy
11. nov 2011

@katie1 no ja uz ani nestihnem testovat,asi dostavam ☹
som mala uz cerveny fliacik dnes rano...

katie1
11. nov 2011

@nessy 🙄 to je skoda. Buduci mesiac to ale urcite vyjde! Kolko sa snazite?

ktore
11. nov 2011

@monika2712 daj graf

ktore
11. nov 2011

@nufacikmi mas nejaky grafik?

nufacikmi
11. nov 2011

@ktore nemám, ja si nemeram teplotu, ani ovu testy si nerobím...zatiaľ sa tým nechcem zaťažovať

nessy
11. nov 2011

@katie1 od konca jula a mozno to tak bude,lebo aj mala bola spravena nejak koncom decembra,tak mozno len vtedy mozem otehotniet 🙂 poznam dost bab ktore maju takto deti ze spravene v jednom obdobi

ktore
11. nov 2011

@nufacikmi nemusis ni iaba teplootu merat.to myslim ze zvladnes.ani ja somnemerala a teraz viem ze to je dvolezite.skus aspon par dni pred ovu a este dva tri dni po.

nufacikmi
11. nov 2011

@ktore zatiaľ to nechcem riešiť, ak sa nám nebude dlhšie dariť tak možno potom to začnem...ale teraz nie...chcem tomu dať taký voľnejší priebeh a nesústrediť sa až tak na to...snažím sa na to čo najmenej nemyslieť (aj keď sa mi to veľmi nedarí)..ak by som si začala merať, tak to by som na to ešte viac myslela a to by mi už asi šiblo z toho 🙂

ktore
11. nov 2011

ja som skusala len tak jeden rok vsetko som mala ok ovulacia sa hlasila kazdy mesic.minuli rok so zasla k dokt ze uz nechcem anikoncepciu .tak to nechala zatil tak lebo po HAK to robi vselico z hormonmi.teraz asi dva mesiace to roim aspon teplotou ci mi vastne stupne ta ovu.lebo moze byt ale oplodnene vajicko sa nema kam chyti a tak mi dala progeteron ze kady sa oplodnilo tak nec sa aj cyhyti.je to len na skusku za po trch mesiacoch mi nasdi licbu ktory potrebujem,je zu nemama cas cakat z prvou so cakala sedem rokov

monika2712
11. nov 2011

@ktore tu je :http://www.fertilityfriend.com/home/38444b

t teme grafy mi napisala len jedna, ze by to malo stupat snad dalsie dni.. neviem.. neriesim.
mozno ze za to mohla moja velmi zla noc dnesna.... som uplne KO. ☹

monika2712
11. nov 2011
monika2712
11. nov 2011

@nessy v podstate len druhy cyklus..

ktore
11. nov 2011

@monika2712 kazdy mesiac to ja inak. nbt ti uz vraveli nie?aj ja jam dam

ktore
11. nov 2011

@ktore CO TO JE

katie1
11. nov 2011

@nessy ano tiez som o tom pocula 🙂

monika2712
11. nov 2011

@ktore ja nerozumiem tvojim otazkam...

ktore
11. nov 2011

TO ASI INDE SOM PISALA.som ospala ani neidim.malo som spala

ktore
11. nov 2011

@monika2712 idem si lahnut

monika2712
11. nov 2011

@ktore oki.. ani ja som moc nespala 😒

ktore
11. nov 2011

tak podla grafu si mala ovu 12 dc ako jadam aj ja na bt grafy telefony mi vyzvanaju od ran ani sa neviem setstredit a teraz mam tu vazne rozhovori.

ktore
11. nov 2011

@monika2712 alebo ako to citam ja uz sama nevim 9 som mala mat ovu

monika2712
11. nov 2011

@ktore no hej, 12dc cize 8meho som mala ovu..

ktore
11. nov 2011

@monika2712 no aj som mohla mat 8-9 to je cudne,ale bola urcite podla teploty

nessy
11. nov 2011

@katie1 tak ja budem asi jedna z nich :D
lebo aj vestica mi povedala uz dva krat tento rok ze otehotniem v decembri :D :D

nessy
11. nov 2011

@monika2712 tak to je este malo,ja ked som sa snazila tak 4 mesiace nic a ked som to potom vyhodila z hlavy tak na prvy krat a isla som a dovolenku tehotna 🙂

monika2712
11. nov 2011

@ktore pocuj, uz to neries.. nejak bolo, nejak bude, kasli na tie grafy.. od vcera posobis velmi unaveno a zmatena, tak si dnes oddychni uz dneska... pockame si na mrchu a uvidime.. hlavne sa v tom uz neryp lebo ti hrabne.

mna dnes zarazila ta teplota, ale vzhladom k tomu aku som mala zlu noc, tak to je mozno v pohode.. ale uz to kaslem cele, teraz zas musim riesit problemy s otcom a psom,takze mysel je dostatocne zatazena niecim inym.

ktore
11. nov 2011