Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 neboj sa toho nic ved sa hovorize to nablizsie bude podarene
@monika2712 a preco si mala kyretaz si mala mimomaternicove? ale sak to sa nemusi opakovat
@nessy nie bezplodove tehotenstvo. nemusi a moze.. to nikto nevie.
@monika2712 aha.to ma mrzi.inak som o takom ani nepocula,asi sa nestretavam s ludmi co by tym presli....mam len kamosky co mali mimomaternicove
@nessy dakujem.. hej vela zien ani nevie, co je MA, cize zamlcany potrat, alebo spontanny.. alebo bezplodove.. kym sa nestretnu s niekym kto to prezil.. a neverila by si, ale prezila to skoro kazda druha tretia zena..
@monika2712 fuha,tak je dost.ale viem ze v dnesnej dobe zacinaju amt zeny problemy s otehotnenim,aj vela chodi na umele...vsetko sa dzube,to bude aj tym jak sa zije,znicene prostredie,cele zle :/
@orchis no vidis,aj bratia su blizko pri sebe 🙂
vraj zena ma bude ze leto a zima dieta,ako mala moja mama alebo priblizne rovnako a ked si to tak premietnem,tak si ani nepamatam kedy som mala naposledy ten soplovy vytok co je pri ovu,mozno bude az v decembri,neviem ci to musi byt kazdy mesiac alebo nie
@nessy no ja by som tie udaje velmi neporovnavala 😒 predtym zeny rodili mladsie, domace tehotenske testy neexistovali a tak mnohe z nich ani nevedeli aj ked potretili v prvych tyzdnoch tak o tom ani nevedeli, jednoducho si asi mysleli, ze im meska mrcha. urcite sa tolko nesledovali a neznervoznovali sa tym. to by sme museli percentualne porovnavat len baby, ktore chcu mat prve babo pred 20-kou.
ja som kozoroh 😉

@nessy ja viem ze je to este malo, sak ja nestresujem kvoli tomu ze by sa nam nedarilo.. ale som 4 mesiace po kyrete, takze u mna je iny problem.. ak aj otehotniem neviem ci sa nezopakuje MA..