icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
11. nov 2011

@nessy ja viem ze je to este malo, sak ja nestresujem kvoli tomu ze by sa nam nedarilo.. ale som 4 mesiace po kyrete, takze u mna je iny problem.. ak aj otehotniem neviem ci sa nezopakuje MA..

ktore
11. nov 2011

@monika2712 neboj sa toho nic ved sa hovorize to nablizsie bude podarene

orchis
11. nov 2011

@nessy ved prave 😅 takmer ako za mladi 😀

nessy
11. nov 2011

@monika2712 a preco si mala kyretaz si mala mimomaternicove? ale sak to sa nemusi opakovat

orchis
11. nov 2011

@nufacikmi no dost krvi na toaletaku ale na intimke stale len spinenie 😕 no mam pocit, ze dneska sa to rozbehne 😉 tie prsia su divne, ale vazne tehotna nie som 😎 ved ja som sa uz aj testovala a aj mrcha dosla aj ked sa rozbieha pomaly ale je tu. takze ja nebudem ta s // 😉

nessy
11. nov 2011

@orchis sak sme mlade 🙂

monika2712
11. nov 2011

@nessy nie bezplodove tehotenstvo. nemusi a moze.. to nikto nevie.

orchis
11. nov 2011

@nessy ved prave aj ja som nad tym rozmyslala, ze u nas nikto nie je letny, tak mozno aj u nas to bude az niekedy v prvej polovici 2012 aby nam to vyslo na zimu alebo jar 😉

nessy
11. nov 2011

@monika2712 aha.to ma mrzi.inak som o takom ani nepocula,asi sa nestretavam s ludmi co by tym presli....mam len kamosky co mali mimomaternicove

nessy
11. nov 2011

@orchis tak u nas ja som majova,segra decembrova,vianocna 🙂
moj muz je januarovy,ale mala je septembrova 🙂 a poznam baby co maju deti napr ze marcove obidve,dokonca jedna ma obidve presne na den :D
tak uvidime

nufacikmi
11. nov 2011

@orchis joj, škoda 😖

monika2712
11. nov 2011

@nessy dakujem.. hej vela zien ani nevie, co je MA, cize zamlcany potrat, alebo spontanny.. alebo bezplodove.. kym sa nestretnu s niekym kto to prezil.. a neverila by si, ale prezila to skoro kazda druha tretia zena..

orchis
11. nov 2011

@nessy u nas moja sesterka ma dvoch chlapcov a narodili sa jej v ten isty den s odstupom 3 rokov 😀 no asi na tom nieco bude, ja som januarova, mama a mladsi brat-marec, starsi brat april, jedine otec je az v maji, no a priatel zase v decembri 😀

orchis
11. nov 2011

@nufacikmi aaale, nic sa nedeje, ved tak nabuduce 😉 ja by som radsej rodila v zime alebo na jar, ved tu vo fr tie zimy nie su take tuhe 😉

nufacikmi
11. nov 2011

@orchis @nessy sme mi dali teraz chrobáka do hlavy, ked tak nad tým premýšlam, tak u nás je tiež väčšina zimných a jesenných...ale tak možno práve my budeme mať výnimku 😀

nessy
11. nov 2011

@monika2712 fuha,tak je dost.ale viem ze v dnesnej dobe zacinaju amt zeny problemy s otehotnenim,aj vela chodi na umele...vsetko sa dzube,to bude aj tym jak sa zije,znicene prostredie,cele zle :/

nessy
11. nov 2011

@orchis no vidis,aj bratia su blizko pri sebe 🙂
vraj zena ma bude ze leto a zima dieta,ako mala moja mama alebo priblizne rovnako a ked si to tak premietnem,tak si ani nepamatam kedy som mala naposledy ten soplovy vytok co je pri ovu,mozno bude az v decembri,neviem ci to musi byt kazdy mesiac alebo nie

katie1
11. nov 2011

@nessy moje sesternice su obe augustove a medzi nimi 5 rocny rozdiel 🙂 Ja so sestrou sme v jednom roku – ja januar, sestra december.
A z draheho rodiny su vsetky deti letne 😕

nufacikmi
11. nov 2011

@orchis tak potom je to v pohode, teraz nech už len príde mrcha, aby ste mohli potom ďalej snažilkovať...veď, pokiaľ si pamätám, ty by si chcela až vo februári, aby si mohla ísť na svadby, že?
neblázniiii, veď ja som tiež v januári a manžel v decembri 😉

nessy
11. nov 2011

@nufacikmi nikdy nevies 😀

nessy
11. nov 2011

@katie1 tak uvidis kto je silnejsi ci ty ci muz :D
ci bude letne alebo zimne

nufacikmi
11. nov 2011

@katie1 aj ja mám tak s bratom, je v januári a brat v decembri toho istého roku 🙂

orchis
11. nov 2011

@nessy no ja by som tie udaje velmi neporovnavala 😒 predtym zeny rodili mladsie, domace tehotenske testy neexistovali a tak mnohe z nich ani nevedeli aj ked potretili v prvych tyzdnoch tak o tom ani nevedeli, jednoducho si asi mysleli, ze im meska mrcha. urcite sa tolko nesledovali a neznervoznovali sa tym. to by sme museli percentualne porovnavat len baby, ktore chcu mat prve babo pred 20-kou.

nufacikmi
11. nov 2011

@nessy však to 🙂 my teraz každú chvíľu očakávame dobrú správu, manželová sesternica má dnes termín pôrodu, tak uvidíme kedy príde malý na svet

orchis
11. nov 2011

@nufacikmi no presne, ak by sa nam podarilo najskor vo februari to by bolo priam perfektne 😎
no ja som 16.1 a priatel 17.12 v tom istom roku, on je odomna mladsi 😉

orchis
11. nov 2011

@nufacikmi jeeej, to aj moja kamaratka ma dnes termin porodu 😅 a taky pekny, ze 11.11.2011 🙂 tak uvidime ci im to vyjde 😉

katie1
11. nov 2011

@orchis @nufacikmi sranda ake zhody 😅 Takze kozorozky? 🙂

nufacikmi
11. nov 2011

@orchis však to nevadí, že je mladší, aspoň Ti stíha 😉

nufacikmi
11. nov 2011

@katie1 ja som už vodnár

monika2712
11. nov 2011

ja som kozoroh 😉