Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@orchis ja zas okrem svokra nikoho.. a s nim velmi nevychadzam..
@monika2712 baby ja som byk a idem do toho vsetkou silou ale byk raz zunuje ked prehrava.ovu test uz neskusam tak soich zahodila ze az.a ti na sliny to je zu naco?to je len oblboanie
@ktore ten mikroskop na sliny ani neries, je to blud.
@monika2712 musis pockat trapezlivost ruze prinasa.teraz sa velmi tes ze mas muzicka.aj mam velke problemi ele snazim sa ich velmitazko prehltnut ale neda sa lebo stale nejaky cas sa objavia asom tam kde som bola,len aby bolo dobre doma s nami o to mi ide
@monika2712 no ved ako zo slin to je blbost a stoji to vyse desat euro.aj tie moje nestastne testy stali hromadu a boli len tri na ovu.
@ktore no moja.. darmo ... nemozem sa tesit zo zivota, ked musim riesit otcove problemy a to kam dat psa... utratit ho nechcem dat,ale nema si ho kto vziat... bolo mi dobre chvilku, asi tyzden a zase som tam kde som bola.. 😖
Tak dievcata a je to tu...uz som si zacinala robit nadeje a skoncilo to tak, ako som si myslela...prisla mrcha cervena ☹ ☹ ☹ takze tento mesiac to nevyslo ani nam ☹ ☹ ☹ pekny den
@ivana82 ☹ hm skoda... tak nic, ide sa dalej... ja som dnes len par dni po ovu.. a uz teraz viem ze tehu nebudem... citim to..
@ktore moja tu mas grafik http://www.fertilityfriend.com/home/38e87f
@monika2712 urcite psa nedavaj utratit. Pri najhorsom, ak si ho nebude chciet nikto vziat, tak ho vezmi do utulku...
@katie1 neboj sa to by som nedokazala aj tak, skusim mu najst novu rodinu, pripadne poriesit to nejak inak ale je to tazke...
@monika2712 no to verim, nechcela by som riesit. Drz sa, mas v rukach jeho zivot. Co je to za hafana?
Ahojte, držím palce všetkým snažilkám nech sa rýchlo splnia naše krásne sny a túžby 😉 Ja si ovu nejak nemeriam ani nič takže vyskúšame a necháme sa prekvapiť. Ak som to správne pochopila tak ovu by mala byť 14 -16 deň od 1dňa mrchy...Dúfam , že sa moja túžba čoskoro naplní a neprepadnem dennému testovaniu...Prajem Vám pekný víkendík papa
@nikol.l to máš super, je to skôr výnimka že ti nerozhádže cyklus.. už len zistiť kedy máš ovu🙂 skús si pozrieť predchádzajúcu diskusiu, ako sa to dá zistiť meraním bazálnej teploty, podľa hlienikov alebo prstikovou metodou.. alebo podľa kalendára, ale to sedí tak na 50 %, vlastné telo by ti malo naznačiť kedy máš ovulku (bolesti v podbrušku, citlivé prsia.. )

@monika2712 jeeeej dalsia kozorozka 😀 no ja ich mam vo svojom okoli dost vela 😉