icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
11. nov 2011

@monika2712 jeeeej dalsia kozorozka 😀 no ja ich mam vo svojom okoli dost vela 😉

monika2712
11. nov 2011

@orchis ja zas okrem svokra nikoho.. a s nim velmi nevychadzam..

ktore
11. nov 2011

@monika2712 baby ja som byk a idem do toho vsetkou silou ale byk raz zunuje ked prehrava.ovu test uz neskusam tak soich zahodila ze az.a ti na sliny to je zu naco?to je len oblboanie

monika2712
11. nov 2011

@ktore ten mikroskop na sliny ani neries, je to blud.

ktore
11. nov 2011

@monika2712 musis pockat trapezlivost ruze prinasa.teraz sa velmi tes ze mas muzicka.aj mam velke problemi ele snazim sa ich velmitazko prehltnut ale neda sa lebo stale nejaky cas sa objavia asom tam kde som bola,len aby bolo dobre doma s nami o to mi ide

ktore
11. nov 2011

@monika2712 no ved ako zo slin to je blbost a stoji to vyse desat euro.aj tie moje nestastne testy stali hromadu a boli len tri na ovu.

monika2712
11. nov 2011

@ktore no moja.. darmo ... nemozem sa tesit zo zivota, ked musim riesit otcove problemy a to kam dat psa... utratit ho nechcem dat,ale nema si ho kto vziat... bolo mi dobre chvilku, asi tyzden a zase som tam kde som bola.. 😖

nessy
11. nov 2011

@orchis sak to je jasne,ja sa ani tak nesledujem,sak hovorim ze ani neviem kedy mam ovu :D

nessy
11. nov 2011

@orchis ale zober si ake to bolo pred tym,ziadne take oslabenia choroby,zla zivotosprava,katastrofy,nic z toho nebolo,vsetko sa meni,preto aj otehotnenia,su tazsie :D

ivana82
11. nov 2011

Tak dievcata a je to tu...uz som si zacinala robit nadeje a skoncilo to tak, ako som si myslela...prisla mrcha cervena ☹ ☹ ☹ takze tento mesiac to nevyslo ani nam ☹ ☹ ☹ pekny den

monika2712
11. nov 2011

@ivana82 ☹ hm skoda... tak nic, ide sa dalej... ja som dnes len par dni po ovu.. a uz teraz viem ze tehu nebudem... citim to..

esmemia
11. nov 2011
zabka88
11. nov 2011

@ivana82 mrzi ma to ☹ ďalší mesiac to istí..

katie1
11. nov 2011

@ivana82 Skoda 😖 Ale hlavu hore, buduci mesiac je tu sanca znova!

katie1
11. nov 2011

@monika2712 urcite psa nedavaj utratit. Pri najhorsom, ak si ho nebude chciet nikto vziat, tak ho vezmi do utulku...

monika2712
11. nov 2011

@katie1 neboj sa to by som nedokazala aj tak, skusim mu najst novu rodinu, pripadne poriesit to nejak inak ale je to tazke...

katie1
11. nov 2011

@monika2712 no to verim, nechcela by som riesit. Drz sa, mas v rukach jeho zivot. Co je to za hafana?

esmemia
11. nov 2011

@ivana82 moja to ma mrzí...

No ja som vodnár-v januári,surodencov má narodených v októbri,aprili,marci a júli. Rodičia sú v januári a februári. Priatel je v máji a dcéra je v marci,tak u nás je to vselijake

marcovka1
11. nov 2011

@linuska1 aha ty mas 12dc a ja 11dc 😀 ale nejak necitim bolesti v podbrusku tak neviem ci bude ovu ☹

nikol.l
11. nov 2011

Ahojte, držím palce všetkým snažilkám nech sa rýchlo splnia naše krásne sny a túžby 😉 Ja si ovu nejak nemeriam ani nič takže vyskúšame a necháme sa prekvapiť. Ak som to správne pochopila tak ovu by mala byť 14 -16 deň od 1dňa mrchy...Dúfam , že sa moja túžba čoskoro naplní a neprepadnem dennému testovaniu...Prajem Vám pekný víkendík papa

zabka88
11. nov 2011

@nikol.l ahoj tiež prajem príjemné snažilkovanie🙂 ja to rátam skôr 13, 14 podľa toho aký dlhý máš cyklus, ale nemusí ti to vychádzať presne podľa kalendára, skús kombinovať aj s inými metódami, veľa šťastia 🙂

nikol.l
11. nov 2011

@zabka88 ďakujem 🙂 tak teraz som 1x po vysadení hak mala 5 dní...tak dúfam , že to neprepásnem 😀

zabka88
11. nov 2011

@nikol.l 5 dní čoho? ako mrchu? a koľko dní trvá od prvého dňa menštruácie kým ti príde zas? klasicky by malo 28 dní ale každý organizmus je iný.. ako na teba zaučinkovalo vysadenie HAK?

nikol.l
11. nov 2011

@zabka88 5 dní som mala mrchu a prišla presne po 28 dňoch 😉 som sa trochu bála , lebo som hak brala strašne dlho, ale našťastie to je všetko zatiaľ ok 😉 tak sa teším a dúfam , že čím skôr budem tehu 😉

zabka88
11. nov 2011

@nikol.l to máš super, je to skôr výnimka že ti nerozhádže cyklus.. už len zistiť kedy máš ovu🙂 skús si pozrieť predchádzajúcu diskusiu, ako sa to dá zistiť meraním bazálnej teploty, podľa hlienikov alebo prstikovou metodou.. alebo podľa kalendára, ale to sedí tak na 50 %, vlastné telo by ti malo naznačiť kedy máš ovulku (bolesti v podbrušku, citlivé prsia.. )

nikol.l
11. nov 2011

@zabka88 tak toho som sa najviac obávala , ale na moje prekvapenie to bolo v pohode 🙂 tak uvidíme čo a ako nechám to na náhodu a zatiaľ dám cca na výpočty teoretické a uvidíme ( nemám totiž citlivé prsia ani bolesti v podbrušku )

zabka88
11. nov 2011

@nikol.l baby si robia aj ovu testy ale neprídu mi moc spoľahlivé🙂 ale veď uvidíš, tiež kým sme sa nezačali snažiť som žiadne príznaky nepociťovala. papa a pekný víkend 🙂 a príjemné snaženie 😉 😉

ktore
11. nov 2011

@esmemia dakujem moja.vidim ze oznacilo ovu.dufam ze nedela to istila.

ktore
11. nov 2011

@esmemia nebude sa to dat prihlasit len z tvojho pocitaca?mne to nejde

ktore
11. nov 2011

@esmemia uzmi to naskocilo.ako to zdielat?