Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Dobre den sa praje,krasnu nedelu prajem.Nam dva dni blbol netik,tak som sa sem nedostala,co mame noveho???Mne sa podla vsetkeho blizi ovulka,naznacuje tomu poloha krcku,hlienik sa meni a aj pichanie na pravej strane,takze vajicko bude putovat z pravej strany :D,neviem kedy presne bude,ale bude a nechavam to na nahodu :D pekny dnik,dufam,ze dnes pojde net vecer bez problemov :D
stale som chcela mat 3 deti ..🙂 vo vekovom rozmedzi najviac 2 - 2 1/2 roka.. 3 deti uz asi nie... budu stacit aj 2..🙂) ale nechcem velky vekovy rozdiel.. a aj vek hra svoju podstatnu rolu..🙂
aj dnes mam na teste druhu ciarky rovnakej intenzity ako vcera... to snad nie je mozne... vsak muz odpadne uz... 😀
Ahojte baby, tak sme sa vratili od svokry, dobre bolo, dokonca aj chutilo, caka ma zehlenie ale straaasne sa mi nechce..
Zvlastna vec sa stala, ako sme prisli domov sme sa bavili s drahym , a hovorim, ze nejak citim ze to nevyslo tentokrat.. a on ze, ja tiez... divne.. pritom to bol tak krasny vecer, romanticky, nic mu nechybalo, aj vajko bolo aj spermijky boli.. a aj tak obaja vnutri citime ze to nevyslo.. nie je to zvlastne?
@monika2712 mozno ste sa obaja vopred obrnili proti tomu, ak by to naozaj nevyslo...
@asemilka hm asi ano.. neviem preco.. asi sa bojime tesit.. kym nie je dovod..
@monika2712 opatrnost nadovsetko... priroda vie, co robi 🙂
@asemilka ano ano presne.. ona vie.. 😎 no idem konecne zehlit lebo furt visim na nete.. 😀 zatial paaa
@monika2712 prid aj k nam zehlit... ja sa do toho neviem dokopat 😀
ahojte baby dlhšie som tu nebola, čo tu máte nového? máme už nejaké nové tehulky????
ja som bola vo štvrtok u tej genek. robila sono a bolo všetko v poriadku, tak mi vzala krv. a v pondelok 21. už idem do poradne a dostanem tehotensku knižku tak dúfam, že sa do vtedy nič nepokazí.
ahojte.no nemam dobre spravy.teplotka klesla.kuk.http://www.fertilityfriend.com/home/... som nafuknuta.prsia zacinaju signalizovat ms.
@monika2712 mas dobry graf ,mne by sa taky pacil
@linuska1 to je fajn,ze ste ju nakoniec nepresvihli,ja nechcem testovat z toho dovodu,ze uz ma to zacalo vsetko znervoznovat a na nic ine som nemyslela a este je aj jedna vec,ze neviem,ci je naozaj dobre mat druhe babtko a tak to nechavam na toho hore,ci usudi,ze nam da este druhe babo do opateri ,ci nie a uvidime,lebo si prestavam byt ista mm ☹
@ktore ale sak na MS je este strasne skoro nie?? to este nemozu byt signaly.. ved mas podobny cyklus jak ja nie? ja cakam mrchu az o 11 dni.. ale myslim ze pride.. nerobim si nadeje... a teplota.. ved vies jak to je. budem mat do 27dc 37.1 a posledny den klesne..

no baby tak som si robila test aj dnes, a nič tam nevidím :( ale mrcha nikde, ide ma poraziť, lebo vždy mám pocit akoby som mala mokré v nohavičkách utekám na wc či mrcha a nič!!! juuuj dnes zbehnem kúpiť nejaký dobrý test, poraďte, ktorý 🙂