icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

karin415
10. máj 2011

@janka9898 tak to asi tehu nebudes ak len 36 bola BT nevadi, presne tak ako si pisala raz sa podari 😉

oktavia
10. máj 2011

@janka9898 no a ja som tak držala palčeky ☹

janka9898
11. máj 2011

no nevadi dnes bola bz zase 37 tak ja fakt neviem idem sa objednat ku gynde na preventivku tak sa jej na to opytam ze preco mi to tak skace 😵

yasmin0001
11. máj 2011

@mia55 Ahoj mia! Vitaj. No vy uz aspon jedno babo mate!
Ja neviem ci sa mi podari vobec po lete zacat. Teraz to nevyzera ruzovo s muzovou robotou. Bude musiet asi menit robotu a neviem ako sa mu podari najst a ako to bude platene. Takze vsetko je take otazne.
Dietovat sa mi celkom dari, od pondelka si davam pozor hlavne na sladkosti a blbosticky, ale dnes bolo tak pekne bola som sa prejst a padli 4 kopceky zmrzky! Ale to k letu jednoducho patri.
Baby ktore uz mate deti, mam taku zakernu otazku 🙂. Ako ste vedeli, ze uz nastala ta chvila, ze chcete dieta? Lebo ja stale neviem ci uz nastal ten 100% pocit. Ale mozno 100 percentna istota nie je nikdy. Nemali ste pochybnosti?
Mam pocit, ze cim dlhsie clovek caka s dietatom tym viac si zvykne na pohodlny zivot vo dvojici... Zelala by som si, aby som otehotnela nahodou, potom by som sa len tesila a neriesila, ci je UZ TEN SPRAVNY CAS! Prepacte, mozno mam len blby den.

misinn
12. máj 2011

ahojte, ako vidim uz je vas tu riadne vela 🙂 ja by som chcela zacat brat od prveho augusta femibion, aby som bola dostatocne pripravena na tehu. 🙂

mia55
12. máj 2011

@yasmin0001 v prvom rade si treba dat do poriadku pracu, nejake zabezpecenie, potom budete kludnejsi. Dieta ti zaberie vela casu, a dolezite je aby ste boli obaja v pohode a zabezpeceni financne. Takze treba si torsku pockat,ale nie pridlho.Zalezi kolko mas rokov, ci sa velmi ponahlas. Mas manzela,znamena to ze si rozhodnuta ze je ten pravy. V takom pripade je jedno kedy otehotnies, zalezi iba na vas dvoch 🙂
Ja som rozmyslala nad dietatom uz 4 roky dozadu,ale nebol spravny partner. Ked som ho nasla, poviem ti, dieta som chcela hned 😀 ale ties sme to nemali lahke, on pracoval v zahranici ja zase na Sk, trvalo kym som odisla za nim zit. A Az potom sa vsetko zbehlo, otehotnela som a planovali sme aj svadbu. A teraz mame doma krasnu 8 mesacnu dcerku 🙂
Milujem ju najviac na svete. Takze ked to budes vnutorne citit tak chod do toho, tiez nemame idelane podmiekny, ale ten zaklad, ze mas pre malu ssetko co potrebuje je dolezite. Aj cestovanie hore-dole, mame pohodlne auto, potom vela veci je jednoduchsich....takze ak ti nevadi pockat 4, 5 mesiacov koli manzelovej robote, pockaj kym si najde, kym sa nejak ukludni a bude stabilnejsi....niec v strese neni dobre.
Potomm uz chodte nato naostro a babo si veberie kedy prist. 😉
Ach jaj, no zmrzlinka patri k letu, aj si to vsak nemozem dovolit, stale mam 14 kg navyse a som uz z toho nervozna ide leto, no a nejake rapidne chudnutie nemozem absolvovat, stale kojim malu. Takze mam zviazane ruky 😠
Ale snazim sa jest zdravo,vela zeleniny ovocia,vecer uz jem len cosi pod zub malinko a ide to pomaly dole 🙂

mia55
12. máj 2011

@misinn aj ja by som chcela brat femibion...snad pomoze, a tiez v auguste lebo od semptembra by som chcela zacat snazilkovat. Tak drzim palce 🙂

misinn
12. máj 2011

@mia55 my by sme sa chceli zacat snazit tak zaciatkom oktobra 🙂 mne povedal gynekolog aby som zacala brat femibion dva mesiace pred planovanym otehotenim 🙂
aj ja ti drzim palce 😉

mia55
12. máj 2011

no mne dr. nepovedal nic co sa tyka brania pripravkov, teda ziaden konkretny nespomenul, ze je to na mne nech si vyberiem lebo ze ich je velmi vela, ale ze neuskodia. Tak velke ohlasy su na femibion-myslim pozitivne, tak to skusim. Prip prvom tehu som nebrala nic prve 3 mesiace, az potom som brala Pregnium. Myslim, ze treba nieco papat, lebo nevies ci vo svojej strave nieco neopominas, a ked tie vitaminky nebudes mat budu bybaetku chybat.
Tak ja som mala MA, takze musime mat puzu a myslim ze je to aj dobre, nech mala trocha dorastie 🙂
V septembri zacnem muzicka otravovat, len on je opatrnejsi, chce pockat do oktobra 🙂

merryn
12. máj 2011

Ahojte dievčata...chcela by som sa k tejto téme pridať. Tiež sa začíname snažilkovať, ale chceme začať v júny nakoľko sa v júny berieme🙂
Ja mam stále problémy s cyklom odkedy som vysadila antikoncepciu...stale chodim na vyvolávačky....teraz som prvy mesiac užívala dufík a čakám kedy sa ta mrcha dostaví...dnes je 5den od poslednej tabletky...tak som strasne zvedavá...další cyklus by sme sa už chceli snažiť🙂 vitamínky žiadne zatial neberiem ale asi pouvažujem o tom...🙂
všetkým vám držím palčeky nech sa vam darí!

janka9898
12. máj 2011

@oktavia
ahojte babule no mrcha stalenikde uz to bude zajtra 13ty den a teplota zase aj dnes 37,1 tak neviem neviem co z toho bude ci mam nieco ine ako tehu uvidime 😔

oktavia
12. máj 2011

@janka9898 no som zvedavá, a test si si stále nekúpila ,hmmm? 😉

janka9898
13. máj 2011

nie nekupila bojim sa toho ale mrcha stale neprisla uz 13ty den a dnes je piatok 13teho a citim v kostiach ze pridu dnes☹

bugynka
13. máj 2011

Ahojte rada by som sa k vám pridala , verím že ma medzi seba prijmete 🙂
My sa s manželom chceme posnažiť o miminko na konci maja-juna -jula 🙂
Chcela by som sa Vás opýtať či niektorá z Vás fajčí a čo robí aby s tým skoncovala...Mne sa to nejak nedarí , bojím sa toho že to nedokážem ☹
Zatiaĺ Vám ďakujem a želám pekný dník 😉

nikiarudi
autor
13. máj 2011

@bugynka vitaj, jasné, že sa môžeš pridať... 😉 no čo sa týka fajčenia, tak s tým ti nepomôžem.. ja fajčenie z duše nanávidím 😝 pretože u nás fajčí celá rodina aj z manželovej strany, no my dvaja nie.. takže jediné čo ti viem povedať, treba to urobiť naraz a nie postupne, pretože o to dlhšie si na to tvoje telo zvykne... aspoň si myslím... 😉

bugynka
13. máj 2011

Jéj ďakujem za tak rýchle privítanie , si milá 🙂 potešila si ma .
No s tým fajčením musím skoncovať , len nejak mi to nejde. Ale keď sa mi raz podarí otehotnieť tak nechcem ničiť malinké tým svinstvom.

janka9898
13. máj 2011

@bugynka ahoj ak sa chcete snazit o babatko tak s fajcenim musis prestat hned a ten cyklus dva nechat sa vycictit od nikotinu a potom sa snazilkovat tot moja skusenost ja som prestala fajcit hned ako som sa dozvedela ze som tehu a potratila som prve mimi a potom som prestala fajcit na trvolo a o dva mesiace som bola znova tehu a dnes uz som mamou krasneho 17mesacneho zdraveho chlapceka takze tot moja skusenost nechcem ta strasit ale ak sa chces pripravit na tehu tak prestat hned nie ako zistis ze si tehu lebo to niekedy zistis az neskor ked uz mimi v brusku aje a moze mu to velmi uskodit v takom rannom stadiu tehu
tak ti drzim palceky a vitaj medzi nami

a mne este neprisli 😀

nikiarudi
autor
13. máj 2011

@janka9898 tak držíme päste, aby ani neprišla... 😉 😀

oktavia
13. máj 2011

@janka9898 no ale tak šup šup kúpiť test a nenaťahuj nás, takto nevieme, či si alebo nie si tehu 😉 no a niektorá musí byť prvá, čo sa jej to podarí skôr 🙂 🙂 🙂

lenkasop
13. máj 2011

Ahojte dievčatá,môžem sa pridať????
😉

janka9898
13. máj 2011

@oktavia
@nikiarudi
no este neprisla adnes mi doslo tak zle ze som vyvracala este aj ranajky fuuj a mam taku zvlastnu chut v ustach ako keby somzelezo jedla 😝 😝 a test kupi az neskor lebo mam 43den cyklu a najdhsi som mala zatial 51dni takze este pockam
lebo sa bojiiiiim ze priiide 😔

janka9898
13. máj 2011

@lenkasop vitame ta tu 🙂)

lenkasop
13. máj 2011

Ďakujem janka9898 🙂

lenkasop
13. máj 2011

janka9898... ako píšeš,už by si mohla byť aj tehu. Držím palce 🙂 Nesmieš sa báť, že príde. Mysli pozitívne a hlavne veľa tekutín a vitamíny,veď vieš 🙂

nikiarudi
autor
13. máj 2011

@lenkasop vitaj... 😉 🙂

danka.chomka
13. máj 2011

ahojte zienky tak ja sa tiez pridavam, my zahajujeme ,,prestat sa branit" v auguste. 😎 nechceme to nejak komplikovat ze vypocty a ovulancne testy a teploty a podobne, jednoducho nechame zatial volny priebeh ale velmi sa tesime 🙂 tak nech sa nam vsetkym raz dva zadari 😉

sjuzan77
13. máj 2011

ahojte, tak sa hlasim aj ja, snazit sa zacneme v juli, kedze ma este teraz caka operacia a budem musiet brat antibiotika 🙄 zatial som si zacala platit dobrovolne nemocenske poistenie a sledujem si cyklus, kedze som ho mala nepravidelny. ale zacina sa mi zlepsovat, mozno to ovplyvnilo to, ze beriem calibrum baby plan. no a manzel si vyziadal kupit vitaminy tiez, tak sa pripravuje aj on 😀

jerryjanka
13. máj 2011

vitajte všetky, my sa nebranime ani teraz, ale kedže viem ake to je komplikovane u nas tak predpokladam že zasa bude minimalne IUI a predtym milion vyšetrení, a tam stareho nedostanem skôr ako o rok 😠

mentolka28
13. máj 2011

ahojte baby, mozem sa pridat? my sa zaciname snazit v juli, auguste, dufam ze to pojde rychlo ako pri prvom.
dnes som bola na preventivke u gyn. a videl zmenu na krcku, tak sa trochu bojim. hadam cytologia bude o.k 😒 nech sa mozme snazit.

@bugynka ja som tiez fajcila nez som bola tehu, potom som si povedala ze proste fajcit nesmiem a nebol problem. sice som rychlo priberala ale inak ok. uvidis, aj tebe to pojde lahko ked uvidis drobca na utz. 🙂

nikiarudi
autor
13. máj 2011

@danka.chomka @sjuzan77 @mentolka28 vitajte kočky... 🙂
@jerryjanka starého k tomu dokop nejako...aby nám to vyšlo naraz... 😀 😀 😀