icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

deniskateniska
28. júl 2011

@danka.chomka no nastastie mi nerobil nic len zaplomboval to co mi odpadlo.. a piateho idem riesit ten vacok - septembra a budem mat uz potvrdene ci som tehu ci nie.. on sa ma pytal ci nie som tehu ale ako to mam vediet ked mi este nemeskali 😀

deniskateniska
28. júl 2011

@cumliatko kukaaaaaaaaaaaaaj duch ? 😀 😀 ale je to ten rapiclear tak neviem ci mu mam verit
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/deniskatenis...

danka.chomka
28. júl 2011

@deniskateniska ja ho tam vidim. Tak nech ti pe?ne silnieeee 🙂 u mna po ms ani chyru ani slychu 🙂 tak zajtra rano pred dovcou testnem nech viem jak sa tam mozem spravat 😀 gratulujeeem. nech pekne silnie 🙂

cumliatko
28. júl 2011

@deniskateniska Nhooo, ja ho ta vidím!!!!!!!!!! 😀 Ale, čo ti poviem. Dnes ráno BT 37!!!! a ráno som si robila ten RapiClear a taký mi vyšiel ako tebe 😠 Taký slabučký v deń očakávanej mrchy???? Bohovský test. Kúp si iný. Ja som bola dnes v meste a kúpila si 2 v 1 mamatest a eče jeden len si neviem vybaviť názov, tiež sú tam 2, stálo to 5 eur, ale ten test vyzerá ako mamatest a som bola samozrejme nedočkává z toho Rapiclearu, tak som sa testla teraz poobede a diaľnica ako do BA !!! 😀 😀 😀 😀 Krámy chvalabohu nikde, takže sa tíško teším. Juchúúúú. 😀 Vyskúšaj eče inú značku a daj vedieť. Držím paluchy.

cumliatko
28. júl 2011

Všetkým snažilkám z vlastnej skúsenosti odporúčam NEKUPUJTE si test Rapiclear. Je na prd. 😀 A ja som sa testovala preto, lebo som bola nedočkavá a vedela som, že sme sa snažilkovali v čase ovulky a chceme druhé bábo, no a cítim stále také pichance v brušku a také pnutie 😒 4 dni pred očakávanou mrchou mi test ukázal dve palice.

adula3334
28. júl 2011

@deniskateniska jeeej,dobre vidime?super...kolko sa snazite?ci toto prvy mesiac??

zasha
28. júl 2011

@deniskateniska a keby si ho nemala kam dat ked ides k lekarovi, vzala by si ho so sebou?

zasha
28. júl 2011

@sjuzan77 ty ja by som hned vysadila tie kvapky, mozno ak nepriaznivo vplyvaju na tehu tak vplyvaju aj na pocatie... nie?

janka9898
28. júl 2011

@cumliatko
@deniskateniska gratulujem potichucky dalsim novym tehulkam nejak sme sa rozbehli fu inak plodna tema 😉

divetta
28. júl 2011

@janka9898 No to prave mam. Nepravidelny cyklus. Merala som bt,ale ta mi ukazovala stale rovnako plus minus 0,2 stupna ale podla testov ovu bola, tak uvidime ;) a ty si mala pekny grafik ak si dobre pamatam 🙂 takze vam to vyslo ze?

divetta
28. júl 2011

zuzik1983 Dakujem, ja som tu uz dlhsie 🙂 snazime sa uz pol roka a teraz posledny mesiac tak intezivnejsie. Tak to ste mali stastie, ze sa vam podarilo na prvy krat 🙂 hadam aj nam sa podari 🙂

divetta
28. júl 2011

@sjuzan77 Dakujem za odpoved, uvidime, ci som to dobre vyratala 🙂

divetta
28. júl 2011

@deniskateniska Dobre, dakujem teda, uvidime co bude 🙂

divetta
28. júl 2011

@cumliatko Gratulujem a držím palce aby to bolo na 100 % 🙂

janka9898
28. júl 2011

@divetta no ved uvidis no ja este neviem na 100percent lebo sice duch bol ale to uz mi raz tak ukazal test a potom som nebola tehu tak sa nechcem tesit ale teplota stale rovnaka vid grafik
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/janka9898/gr...

divetta
28. júl 2011

@deniskateniska Gratulujem, takze dalsia tehu, to je super 🙂

deniskateniska
28. júl 2011

@cumliatko ja uz len pockam ze mi meska mrcha 😀 😀 test si urobim az o tyzden a bude tam dufam tiez dialnica 😀 😀 😀 😀 no tak mm ma stale negativny nazor - pockaj este chvilku .. ale ja viem ze som tehu... som mala taky pocit uz predtym... a teraz normalne sa mi aj zle zohyna aj sa musim rozopnut ked sedim v rifloch proste ma to tam tlaci 😀 takze tam isto je fazulka 😉
@adula3334 no prvy mesiac sme riadne cez ovu a predtym mesiac ci dva sme si nedavali uz pozor... 🙂 neverila som ze sa to moze stat na prvy sup 😀
@zasha mam ho vzdy kde dat, bo moja mamina robi poobede mama je doma a mm robi rano... keby nie tak moj ocino ma tiez smeny, svokra tiez.. 🙂 v krajnom pripade 😀 😀 ale dnes som bola u zubara a bol somnou mm aj s malym 🙂
@janka9898 dakujem potichucku 😀

divetta
28. júl 2011

@janka9898 No tebe sa to krasne drzi 🙂 Mne to skace vselijako a to meriam priblizne v tu istuý hodinu rano. O par dni urobis novy test a budes sa tesit 🙂 🙂))))

deniskateniska
28. júl 2011

@divetta no dufam 😀 😀 aj ked dnes maly bol otrasny som si povedala ze ak bude taky zosaliem pri dvoch 😀 😀 😀

divetta
28. júl 2011

@deniskateniska Mozno ziarli na mimino v brusku 😀

deniskateniska
28. júl 2011

@divetta 😀 no skor ma bodobie vzdoru 😀 😀 ale vies co je sranda? malemu som zo srandy povedala na brusko ze tu ma maminka babo.. a on mi vravel najprv neni babo.. a vlastne po uhniezdeni vajicka mi povedal ze baba a dal pusu na brusko a dnes som sa ho znova pytala a vravi baba a stupe mi do pupka a pusinkuje 😀

janka9898
28. júl 2011

@deniskateniska maly musi byt rozkony mne zas may ukazuje na prsniky a ze mnam mnam cche a to sme kojili iba mesiac neviem co ho to napadlo ci to videl v telke niekde

deniskateniska
28. júl 2011

@janka9898 mne sa hadze doslova do vystrihu a tiez to nerobil 😀 ale tomu som to nepripisovala 😀 sranda tie deturence maju asi siesty zmysel 😀 jooooooj nech uz mam obrovske brusko 😀 😀 😀

deniskateniska
28. júl 2011

@janka9898 jej kukam ze mas tiez 22 rockov 🙂

janka9898
28. júl 2011

@deniskateniska tak tak mame rovnake rocky ale akurat ja som rodila skor prve teraz budeme dufam naraz rodit.-))

janka9898
28. júl 2011

@janka9898 a divam ze si okres dolny kubin tam sme boli na socializacnom taborew u tomasa v kubine min mesiac a chodime tam dost casto a kde bude srodit asi v kubine ze??

deniskateniska
28. júl 2011

@janka9898 nam sa nedarilo prve skoro dva rocky, chceli sme hned po skole ale nedarilo sa az ked som konecne nastupila na zmluvu do prace a bum do dvoch tyzdnov som bola tehu 😀

janka9898
28. júl 2011

@deniskateniska
a divam ze si okres dolny kubin tam sme boli na socializacnom taborew u tomasa v kubine min mesiac a chodime tam dost casto a kde bude srodit asi v kubine ze??

janka9898
28. júl 2011

@deniskateniska no presne ako my tiez sme chceli hned po skole dala som vypoved v praci nasla som si lepsiu v skolskej druzine a tiez len na 3mesiace ze v septembri mi zmluvu predlzie nuz nepredlzili uz som vtedy bola tehu🙂 a maleho sme sa snazlli rok aj cosi
takze podobne osudy

deniskateniska
28. júl 2011

@janka9898 hej hej v kubine... tam je fajn.. je to BFH tak mas dieta pri sebe a tak... no aj porodka je super.. 🙂 🙂