icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

janka9898
28. júl 2011

@deniskateniska lebo viem ze baby neboli niektore spokojne ak tebe vyhovuje neni o com ja som chcela rodit v ziline lebo v cadcanskej nemocnici rsom robila a nula bodou no ale zacala som krvacat tak pre vzdialenost som isla hned do cadce a kukam ako puk keby si to tam videla a ten pristup novy lekari zo ziliny prisli do cadce sestricky ochotne mile az najendu no proste uzas takzte porodnicu som vtedy zmenila ale uz nezmenim:-!)ň

sjuzan77
28. júl 2011

@cumliatko zajtra skusim test znova, uvidim, ako dopadne. ale ten graf - ja sa na nom normalne zabavam, este som taky nerozhodny nemala 😀 inak ja som mala tiez test rapidclear a zajtra skusim mamatest, snad budem mat stastie 😉
@deniskateniska @nena13 uz som strasne zvedava, ako to dopadne 😅
@deniskateniska @cumliatko zeby dalsie tehulky? 😵
@zasha zatial ich nevysadim. podla spravnosti by som mala dokoncit tento posledny mesiac s najnizsou davkou a potom vysadit, ale ked ostanem tehu, tak ich mozem prestat brat hned. tie kvapky nie su vyslovene skodlive, ale neodporucaju sa uzivat v tehotenstve. a na klinike som uzivanie tych liekov a snazenie som konzultovala a je to v pohode 😉

deniskateniska
28. júl 2011

@janka9898 no zalezi na koho natrafis, mozno sa mi druhy krat nebude vidiet 😀 😀 ale napriklad doktor - ktoreho volaju masiar lebo je velky, ma velke prsty a zasiva ako latku hej.. no tak bez jeho pomoci by som neporodila a sla cisarakom, bo som sa neotvarala len som mala 5 min. bolesti po vysetreni som sa konecne zacala otvarat.. a mojho 4020g macka som ledva vytlacila..no on mi pomohol 😀 a sestricky boli super a na oddeleni, co ja viem boli hrozne a aj dobre, ale tak uz nie som prvorodicka, tak budem vediet si otvorit hubu a budem sa starat o babo sama 🙂 ked uz viem co a ako

cumliatko
28. júl 2011

Nho, už sme domka z výletu, veci pre malú nakúpené, bude z nej parádnica, my sme si tiež pokúpili a normálne čo vám poviem, tiež ma tlačia rifle 😝 musím pokukať po takých na gumu, pretože sa s mm smejeme, že som eče tehotnú v 4tt v tehotenských rifliach nevidela 😀 a ešte, pri malej mi vôbec nechutilo jesť, a keď tak, som jedla ovocie a zeleninu a teraz????! Žiadne namýšľanie, krutá realita, dostala som sa do oddelenia v tescu mäso a mäsové výrobky a čo som tam zbadala? Hovädziu panenku!!! Porád som ju celú zobrala a zajtra PRVÝ raz v živote spravím steaky :o) normálne mi to mäsisko voňalo!!! no neviem. Chceli by sme chlapca 😀

cumliatko
28. júl 2011

A mrcha nikde!!!!!!!!!!!!!!! Zaspala na 9 mesiacov. 😀

zuzik1983
29. júl 2011

no kocky akosi ste toho vela popisali, ja pri tej mojej potvorke moc nestiham 🙂
@divetta to hej,mali sme.
gratulujem novym tehulkam, normalne ak to tu citam, mam aj ja chut uz teraz zacat, len nemozem. prve tehu mi byvalo stale zle, takze musim vydrzat do tej svadby a potom v oktobri sa pustime do toho aj my, ale to uz budem asi posledna, vsetky uz budete tehu 😀

divetta
29. júl 2011

@deniskateniska Vidis, deti citia svojich najlepsie 🙂 Malinky jaky je sikovny 🙂

janka9898
29. júl 2011

baby ☹ ☹ ☹ ☹ pozrite na moj graf takze tehu sa nekona a uz som si bola takmer ista 😨 😨

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/janka9898/gr...
a sprosty test rapidclear mali ste pravdu je na prd

tatya
29. júl 2011

@zuzik1983 neboj, nebudes sama, aj my zaciname najskor v septembri 🙂
Nahodou som pozrela temu jul 2010, obcas tam nakuknem, lebo aj ja mam julove slniecko 🙂 ale neprispievala som tam... a nasla som tam teba 😀 to je super, ze nahoda 😀 😀 Neboj sa s tym spinkanim, aj ja mam nespave babo, od malicka... teraz,asi od 10 mes. uz spinkame len raz - rano vstava pred 8h, spinkat chodi okolo 12:30 max. na 1 az 1,5 hod. a potom je vysmiata hore az do 22h a v noci este okolo 2h a 5:30 este kojime... Snazila som sa ju naucit viac spat, kazdy povie, ze mas dieta ako si ho naucis, ale nejde to... proste, ked nespava, nebude spat, ked nema presny rezim, nebude ho mat... 😖 Ale vzdy treba vyskusat, ci mu nahodou nepomoze nejaka zmena a ked nic nepomoze, pomoze Tebe, ked sa s tym zmieris 😀

tatya
29. júl 2011

Moj manzel hovori, ze tieto nove verzie babetiek dodavaju s jadrovym reaktorom, ze preto maju tolko energie 😀 tak Vas nestiham denne sledovat, ze kolko ste za 3 dni popisali... uz sa tesim, ked budem aj ja (ne)cakat na mrchu a hladat na teste dve palicky... je to tu naozaj plodna tema, tak drzim Vam vsetkym palce, aby ta tehulkovska nalada bola nakazliva aj pre nas dalsie 😅

zuzik1983
29. júl 2011

@tatya no vidis, nahodicka 🙂 a ak nam to vide obom, tak zas budeme mat deturence v rovnakom veku 😉 nebojis sa toho maleho rozdielu?myslim to tehotenstvo s 1 dietatom a potom zvladanie 2 malych deti?lebo ja uz teraz mam strach, ale chcem to 🙂 tak o tom nasom spinkani si si uz asi precitala, rano vstavame o 6 zaspava o 22 a medzitym spinka 2 x po polhodinke, ked sa zadari ,tak aj hodinku.a chcem ju naucit na ten jeden spanok,lebo neskoro zaspava a chcela by som troska kludu pre seba 😉 vyskusam a uvidim 😀 ona je uplny nespavec, nechapem, ako dieta v jej veku dokaze spat cez den aj 3 hodky 😕

divetta
29. júl 2011

@janka9898 To je skodaaa, ale nevadi, nabuduce to vyjde urcite 🙂 ja mam stale 36,6 - 36,7 takze dovi aj ja uz 🙂

zuzik1983
29. júl 2011

@janka9898 tak snad o mesiac, neboj mimco pride v spravny cas

cumliatko
29. júl 2011

@janka9898 ☹ A ja som celkom myslela, že budeš tehu, ako sa tá teplota krásne držala a stúpala!!!!! Že je na prd ten Rapiclear? Ja už upozorňujem každú ktorá je možno tehuľa, nech si ho nekupuje!!! Viem ako sa cítiš, ale neboj, budúci mesiac to istí, budeš snažilkovať o stoosem! 😀 Držím paluchy a drž sa!

janka9898
29. júl 2011

@cumliatko
@zuzik1983
@divetta dakujem vam koceny uvidiem ako bude lebo my sa snazime stale nielen cez plodne dni vypocitane tak uvidime mozno mrcha nepride i ked brucho uz boli riadne na mrchu 😒

cumliatko
29. júl 2011

@janka9898 Jasné, ani my sme sa nesnažili len na plodné dni, neviem si to tak presne vypočítať, my sme snažilkovali stále, každý druhý deň, mali sme sexovací maratón, tak som zvedavá aké díte z toho bude 😀 😀 😀

janka9898
29. júl 2011

@cumliatko neboj bude zdrave ako buk🙂)

deniskateniska
29. júl 2011

@cumliatko 😀 😀 😀 😀 ja uz rozopynam opasok a gombicky 😀 😀 😀 😀 sranda to druhe tehu je asi ine, a brucho mam ako balon 😀 😀 a dnes som zozrala misku slahacky s grankom 😀 😀 a presne mrcha nikdeeeeeeee 😀 😀

@janka9898 a co ti ten rapiclear napisal ze si tehu? a dosla mrcha? mohla teplota uz klesnut nie? ci ? ja sa v nom nevyznam az tak 🙂 no buduci mesiac to pride 😉 asi to tak ma byt 🙂
@cumliatko sexovaci maraton 😀 😀 to pri nasom krpcovi nehrozi... 😀 😀 😀 vzdy ked sme chceli nieco tak sa maly zobudil 😀 😀 a mm chcel ze romantika a tak a jamu vravim moj zlaty ak nieco chces tak rychlo bo sa maly zobudi no tak to pochopil 😀 😀 😀 😀 😀

sjuzan77
29. júl 2011

... | | ... 😵 😵 😵

katkav
29. júl 2011

@sjuzan77 gratulujem 😉

janka9898
29. júl 2011

@sjuzan77 je super skoda ze ja nakoniec nebudem aprilovka nevadi

@deniskateniska ano napisal mi ze som tehu ale mrcha nikde

sjuzan77
29. júl 2011

@katkav dakujem 🙂
@janka9898 mne rapiclear ukazal takmer neviditelneho ducha a dnes mi mamatest ukazal jasne 2 ciarky, tak snad bude vsetko v poriadku. a neskusala si si urobit este nejaky iny test? citala som tu na fore, ze aj tehulkam obcas teplota klesne a nakoniec mrcha aj tak nepride..

janka9898
29. júl 2011

@sjuzan77 nie neskusala nemam cas a ani cestu do mesta musim pockat do stvrtka ked pojdeme do mesta ale uz to neriesim ak som tehu som ak nie nie budem neskor ved mimi sa hadam rozhodne ma nenechat dho cakat 😉

cumliatko
29. júl 2011

@deniskateniska No tak sexovací maratón začínal až okolo pol jedenástej večer, keď si lady zmyslela konečne zaspať 😀 a snažilkovali sme sa v detskej, zatiaľ čo malá spinkala v spálni :o) trošku sťažené podmienky, ale podarilo sa 😎 Mrcha dnes zablúdila a neprišla! Mám zvyšné testy, tak som testla mamatest a tam dve TUČNÉ čiaročky. 🙂 No s tým bruchom ja teda nemôžem, rifle čo obvykle nosievam, tak mi je v nich už na grcanie, ako som v nich scucnutá 😀 V pondelok idem na nákupy takých gatí na gumku 😝 Jéžiš, čo ja budem nosiť vo februári v 7 mesiaci?????? 😅

cumliatko
29. júl 2011

@sjuzan77 Huráááááááááááááááááá 😀 😀 😀 gratulujem!!!

cumliatko
29. júl 2011

Tehuľky potichu sa vás pýtam kedy skočíte k dokimu? Na budúci týždeň vo štvrtok to bude 1 týždeň čo mi bude meškať mrcha, chcem ísť v piatok, lebo mm má voľno. Skoro? Ja som len bojazlivá, či je všetko OK, a či to nie je nedajbože mimomaternicové 🤐 . Vy kedy pôjdete? Ja to nevydržím ako tu niektoré na MK píšu, že išli v 8-9 týždni!!! Už potrebujem vedieť že je to OK, lebo sa ma zrovna na potvoru všetci známi vypytujú, a že kedy? a čo a ako? kedy bude druhé?! 🙄

cumliatko
29. júl 2011

@janka9898 A mávaš pravidelný cyklus? Kedy si mala dostať mrchu? Ja by som to ešte tak zle nevidela. Ja som napr. BT nemala 37 a som tehu. Až včera mi stúpla na tých 37. Ale ako hovoríš, keď si, tak si, a ak nie, tak máš o príjemnú prácu postarané 😎

nena13
30. júl 2011

@janka9898 Moc ma to mrzí,tak som Ti to želala.To akože nechápem s tým testom-to myslíš vážne ,že Ti ukázal tehotenstvo?Nechápem...Naozaj nie si?

nena13
30. júl 2011

Dievčatá,chcenm sa Vás opýtať-vy tu píšete,že máte teplotu 36,7 a viac ...Ja mám pred ovuláciou len 35,9-36,2 po ovulácii maximálne mi vystúpi na 36,6 .Meriam v ústach,každé ráno v rovnaký čas...Myslíte,že je to v poriadku,kedže nemám tak vysoké teploty ako vy?Ďakujem.

janka9898
30. júl 2011

@cumliatko nie nemamvam ale uz som vcera vecer tu mrchu sprostu dostala ☹ ☹ ☹
a graulujem k ciarockam🙂))