icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

jucuska
14. nov 2011

@zabka88 ďakujem ti pekne... 🙂

ktore
14. nov 2011

@jucuska normalne mi slzy vyhrkli ako som citalaze si plakala od radosti...

ktore
14. nov 2011

ahojte.tak ja som dnes uz teplotu nemerala.nespala som dobre nad ranom som bola teda od tretej asi trikrat hore tak som ani nemerala.prsia ma vcera boleli dnes uz nie.nejak ma to prestava bavit sledovat sa.

katie1
14. nov 2011

@jucuska Gratulujem! A ako vyzera ten duch, bol by vidiet aj na foto? Ja som dnes 29DC, ale bojim sa este testovat (mam cca 30 dnove cykly), tiez mam doma mamatest 10. Ty mas ake dlhe cykly?
@zabka88 a Ty ako? Kedy budes testovat?

ktore
14. nov 2011

@katie1 ahojko a ake mas teplotky?jaaaa by som nevydrzala mat doma test a netestovat...radsej si ih ani nekupim????!heh

katie1
14. nov 2011

@ktore ahoj. To neviem moja, ja si nemeriavam teploty. No ja som tiez z toho cakania na nervy...

ktore
14. nov 2011

@katie1 vies ja ked mam doma test tak si poviem ,ze vsak urobim ho co ak?!ak nie neva tak snad zajtrajsi ukaze...ja som nedockava a uz vidim ze kupim ale som dala za ne dost euro jaj ale co uz.no a teplotu teraz nemeriam ani ja.merala som do vcerajska.zajtra mozno odmeriam.ked pozeram grafy tehotnich tak vela tam je pozit.testov robenych uz od 10 dpo ci od 11dpo,tak ma to vzdy laka.

monika2712
14. nov 2011

@ktore to je strasne skoro tych 10-11 dpo, to len malokomu nieco ukaze... ja uz testovat skorej nebudem, az 28dc, ak bude dovod a nejake podozrenie.. ja dnes teplota stale 37.1 uz treti den.. este budem merat par dni, mozno do piatku a potom koncim.. buduci tyzden bude kriticky, tak sa nebudem zbytocne stresovat tou teplotou..
testy mam kupene,ale pekne odlozene v krabici a ani ma nelakaju.. teda ved zatial nie je ani dovod, som len 6dpo.

ktore
14. nov 2011

@monika2712 no ved este sme skoro na test.bojim sa ze kupim test a uz ten 10 dpo budem robit.och joj.ale sa udrzim na uzde.minuli mesiac to bola hroza cakat.tento mesiac sa k tomu staviam uz inak.to sklamanie a sledovanie sa to neni dobre.ja ak budem dobre spat tak si rano odmeriam teplotku.alebo sak načo!je to zbytocne aj tak do ms ma byt nejak rovnako.uz vcera som mala nizku 36.6 tak mi klesla nalada.

monika2712
14. nov 2011

@ktore hm kasli na teplotu uz.. ja este par dni pomeram, ale len tak pre srandu a potom koncim. najdolezitejsia je aj tak ta tesne pred.. takze nema to vyznam velmi.. a testy, skus si nekupit skor ako 25dc.. proste si povedz ze je to hlupost.. zbytocne vyhodene prachy... ja tiez nebudem testovat, tak ked tak sa mozme dohodnut, ze budeme testovat spolu hej? dame si ze 28dc si spravime prvy test ak dovtedy nepride mrcha?

ktore
14. nov 2011

@monika2712 ok na 28 dc testujeme ak sa skvor nic neprihodi ale neverim.som zvedava ci nedostanem skvor ms lebo vlastne aj ovu som mala podla vsetkeho o den skvor.heh takze nas caka testovanie.myslim ze tento mesiac budem kludnejsia.musim vydrzat.trpezlivost ruze prinasa...

zabka88
14. nov 2011

@katie1 ahoj, asi koncom týždňa to risknem, dnes by som mala byť 32 DC, tak uvidíme či ešte nepríde ..

monika2712
14. nov 2011

@ktore hej, vydrzime a testujeme 28dc.. a podla mna nedostanes skor, to ze bola ovu skor neznamena, ze aj cyklus sa musi skratit.. ved aj ja som mala 12dc ovu a cyklus podla mna bude normalne 28-29dc..ale nechame sa prekvapit.. inak podbrusko necitis? nejake spinenie alebo nieco? lebo ja nic.. vcera sa mi zdalo ze citim brusko, ale to asi boli iba creva 😀

barbora21
14. nov 2011

Ahojte, takze ja stale cakam a asi sa pridavam k tym, co budu testovat 28dc. Ja som teraz 24 dc takze tento tyzden by sa snad z tohto cyklu mohol byt // vysledok 🙂 No uvidime, teraz len pekne cakat 🙂
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/barbora21/gr...

monika2712
14. nov 2011

@barbora21 tak ty mas 28dc skor ako my, my az buduci tyzden, 24teho tusim ..

barbora21
14. nov 2011

@monika2712 pridavam sa na testovanie na 28 dc 🙂

barbora21
14. nov 2011

@monika2712 hej, buduci tyzden - 19. by mala prist mrcha - to je 29 dc, tak skusim den pred 🙂

jucuska
14. nov 2011

@ktore joj zlatá si moja...aj som rozmýšlala, či to mám povedať manželovi, ale to, ako sa to dozvie, som si už naplánovala dávnejšie, tak som vydržala...objednala som capačky s nápisom I love mum, a na druhej je I love dad...Kúpila som krabicu a naplnila som ju lupeňmi ruží, ktoré sme mali na svadbe a úplne na spodku je pohľadnica s testom a s dojímavým textom a na vrchu sú položené capačky...už dávnejšie som robila tajnosti, že mu idem niečo objednať/ predpokladá že hodinky/ tak dnes akože došiel balík 😉 Som zvedavá na jeho reakciu, ale on je taký citlivý, určite bude plačkať...Ináč, ja som vnútorne cítila že sa nám podarilo...a aj on hovoril, že si myslí, že nám to vyšlo...no som mu včera povedala, že mám bolesti, že určite sa hlási mrcha 🙂
@katie1 Ďakujem, fotila som mojím, ale nevidno, no manžel má lepší foťák, tak skúsim večer sfotiť...Ja som mala nepravidelnú menštruáciu...niekedy mi meškala týždeň, dva až mesiac.Predminulý cyklus mi zas meškala skoro 2 týždne a keď som už šla ku gynekológovi po vyvolávačku, tak dorazila, dal mi duphaston, potom došla na 29 DC mrcha...Bála som sa, že kvôli cyklu sa nám nebude dariť a vidíš 🙂 No ako myslíš...vidš, že ja som dnes len 26 DC a už vidno, tak podľa toho kedy sa zadarilo, ale už by sa ti mal objaviť duch...držím palce 😉

nikol.l
14. nov 2011

@rika04 tak každé telo na to asi zareaguje odlišne tak som zvedavá čo čaká mňa 🙂 dúfam , že žiadne problémy nebudú....

orchis
14. nov 2011

@jucuska gratulujem 🙂 krasna sprava takto na rano 😎 tak nech sa ti to vajko pekne silne drzi na mieste 😉 a potom nam tu hod ten testik nech sa nim pokochame 🙂
velmi pekne si to vymyslela s tym darcekom pre manzela 😉

gretkav
14. nov 2011

@barbora21 Ahojko 🙂 ja cakam tiez mrchu tento piatok alebo v sobotu..a testovat budem asi tu sobotu. teraz som 25 dc..no volaco na mna asi lezie..do nedele rana herpes na pol ust a teraz sa necitim na 100% :( je mi zima aj ked sedim pol metra od radiatora :(

@jucuska tisko gratulujeeem 🙂

jucuska
14. nov 2011

@orchis
@gretkav ĎAKUJEM baby 😉

linuska1
14. nov 2011

dobre raaaanko..🙂

linuska1
14. nov 2011

@jucuska zatial len tak tisko.. grat..🙂

minusko
14. nov 2011

@jucuska gratulujeeeem 🙂

orchis
14. nov 2011

@linuska1 tak ako? manzel je este nazive? 😀

minusko
14. nov 2011

Ahojte babenky 🙂 Tak ja tu zasa po dlhšom čase píšem ako sa darí. Dnes som 24DC. Od ovulky bolia prsia a niekedy aj podbruško. Celý minulý týždeň som prespala. Dnes rano som neodolala a testikovala a bud si to namyšľam alebo tam je taky slabuliiiinky dušiček,ktoreho vidno len na svetle.Ďalší testik si robim asi až o týždeň. Tak sa modlim aby to vyšlo.

orchis
14. nov 2011

@minusko ako si na tom ty? ktory si DC resp DPO?
ja som tu pisala o tych vacsich a bolavych prsiach a teraz zistujem, ze asi cim vacsie problemy s prisiami pred mrchou tym vacsie menstruacne bolesti pocas mrchy 😉 vcera som trpela cele poobede 😒

orchis
14. nov 2011

@minusko juuuj, velmi ti to prajem, ale velmi opatrne na to 😉 pockame na silnejsieho dusika, vsak 😉

nikol.l
14. nov 2011

@jucuska jéééj tak to gratulujem a prajem veľa šťastia 😉