Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 no ktovie, ale podla mna je to dobre, ze takto to beries.lepsieje to tak, ako si mysliet ,ze sa zadarilo a potom opat sklamanie.mooooooooooc ti drzim prsteky.dobre ste to mali nazasovane.ja ani moooc neviem kedy je ou, ale snazime sa ked si myslim :D , tak som si povedala, ze teraz budeme vzdy ked bude chut.Fakt to nemam odskusane ktory DC mavam ovu.Ked pridem na SR tak pojdem ku gynge nech ma pozrie, ze kedy mavam ovu
@mukesina no ja mam ovu kazdy cyklus inak, raz 12dc raz 15dc.. tak kto sa v tom ma vyznat.. som pekne zacala testovat ovu testami v pondelok a ta potvora bola uz v utorok a test ani nic neukazal.. no tak teraz uz ziadne ovu testy a pekne od 10dc sa ide na vec a hotovo.. teda ak este bude treba 😉 zatial nic necitim, ale ani nemam co,ale aj tak myslim ze ta dalsia bude nasa.. aspon dufam, ze aspon ta to bude, ked to nevyslo teraz 😉
@monika2712 no aj ja som si povedala, ze ked tak zacneme od 10DC a uvidime.ked sa nepodari, ideme dalej.raz sa nam hadam podari 🙂 . ja ani nemeriam ani netestujem,nechcem sa viac stresovat s tym.KEd sa nebude darit rok tak potom asi zacnem uz nieco take riesit, ale zatial to nechavam tak. uz nebude treba od 10dc 😉 , ved to je dobre, ze este nic necitis.ja som asi 9 dni pred mrchou citil tak prisa, ze som myslela, ze ma porazi. boli take pevnejsie a co z toho ked mrch mrchovska prisla a bolesti v podbrusko ani nehovorim to som mala 6 dni pred mrchou.
@mukesina no ja som s tym meranim a testovanim zacala prave preto ze com to nemala pravidelne, ani cyklus ani ovu.. ale tie testy tento mesiac boli sklamanie, takze s tym koncim , ostali mi dva este, tak pripadne len an potvrdenie ich pouzijem, ale su asi nejake zle,lebo ani v den ovu som nemala jasnu ciarku, len taku slabu.. a teplotu tiez uz teraz este do piatku asi budem merat a potom koncim.. lebo aj tak najdolezitejsia je po ovulke, co viem ze bola a potom den dva pred mrchou, takze zbytocne budem teraz dalsi tyzden testovat.
@monika2712 podla mna budes mat asi tie menej citlive ovu testy a preto ukazali len slabu ciarku 😕 ale najlepsie zabudnut na ne 😉 vies, ze ovulku mas a vies ze priblizne kedy, tak potom tie testy ani nepotrebujes 😎
@mukesina no vitaj spat 😉 vidim, ze si svoju ovulku sledujeme asi rovnakym sposobom 😀 my sme sa posledne dva cykly s priatelom snazilkovali kazdy druhy treti den hned ako mrcha skoncila len nie v obdobi ked som mala tie bolesti a teraz to vyzera, ze tie bolesti oznamovali moju ovulaciu 😕 takze sme sa snazilkovali formou prirodzenej antikoncepcie 😀
@orchis no neviem, nikde som sa nedocitala citlivost toho testu.. ale kaslem na ne..
jejda mne sa dnes chce tak spat... uz nech som doma.. a to som si chcela vecer zacvicit.. hehe.. uz sa vidim 😀 😀
@monika2712 ved prave, tiez som chcela dneska cvicit ale strasne ma to taha do postele, no strasne by som spala a to som prave dopila svoju druhu kavu a nic, ziaden ucinok 😕 ale vcera mi priatel povedal, ze uz nemam zadok taky gulaty ako pred dvomi mesiacmi, totiz uz cca 2 mesiace necvicim tak poctivo ako predtym. no som mu povedala, ze ho mozem mat spat za tyzden, takze musim sa dat do toho cvicenia 😉
@orchis no tak to ti len mozem zavidit ze ho mozes mat naspat do tyzdna.. to ja tak o rok 😀 a ta celulitita na nom.. hruza des.. v zivote som tak zle nevyzerala ako teraz fakt.. chcem si kupit na vianoce nejaky masazny pristroj na celulu tak snad to v spojeni s cvicenim pomoze.
ahoojte dievčata,tak aj my sa snažime od septembra,je tu niekto už tehotny alebo aj netehotný?🙂
@wildluccia34
vitaj. .aj my sa snazime od sept..🙂 zatial netehotna..🙂))
@monika2712
@orchis juj baby to co je dnes sak aj ja ledva oci drzim a usta sa mi otvaraju.citim sa hrozne unavene.rano ma prsia neboleli a teraz uz zase.necitim bolesti.vcera som bola nafuknuta na prasknutie.dnes len prsia chvalabohu.ale to este mam dva tyzdne do ms.inak dobre ze sme robili tie ovu testy aspon vieme o co ide.kedy mame ovu,vlastne aspon ja som si to upresnila ako vlastne čo sa deje.nevedela som ze ked mam bolesti ci mam ovu uz v prvy den alebo ktovie kedy.no ked som si uz robila ovu test tak uz bolo po ovu.takze hned prvy den pichania sa ide na vec.babyja som hlien nemala bielkovy ja som citila dva dni ze teciemtake vodnate rano.
joj a viete baby uz som pisala ze teraz v novembri je rok co skusame.to by bolo krasne.boze aj on by bol taky nateseny ze b tiez urcite plakal od stastia.
@monika2712 no si myslim, ze do tyzdna sa to podari len kvoli tomu, ze sa mi to podarilo uz aj predtym. bolo mi povedane, ze tym ze som uz od skorej mladosti pomerne pravidelne cvicila, spevnovala telo, tak moje telo si to akoze pamata a aj ked sa na chvilu zanedbavam vdaka tomuto sa rychlo dokazem vratit do povodnej podoby 😉 tak uvidime 😉 ale ja potrebujem taketo vyzvy, tesim sa na to a nakoniec som aj tu energiu na to cvicenie odniekial nahrabala 😀
@orchis a cvicis doma ten zadok nejak? no ja som prave poslala linku drahemu na anticelulitidny masazny pristroj taky maly sikovny, ze to chcem na vianoce 😀 tak dufam, ze ma potesi..
@ktore ja som dnes tiez taka otapena.. len spat.. prave mi padla, takze utekam domov, najem sa, pocvicim a pojdem si lahnut asi.. manzel ma anglinu, takze zas pride az o deviatej.. a este chudatko aj chory je.
@linuska1 dakujem krásne🙂no ale pozerám,že ty máš už 1 babo,či sa mylim?
@monika2712 a pomaha to ten pristroj?či ked otestuješ uvidíš?
@monika2712 ja cvicim len doma, predtym som chodila do posilky ale som zistila, ze sa do formy dokazem dostat aj za menej prachov a ovela kratsi cas (12-15 min) a tak to u mna vyhralo, lebo aj ked rada vyzeram dobre nerada cvicim dlhocizne hodiny. do posilky som chodila aj kvoli atmosfere, ale to bolo na sk. tu som chodila do jednej vacsej ale to bolo take chladne, no nic moc. na zadok su najlepsie drepy na jednej nohe, klasicke drepy, vypady a podobne vecicky. je toho dost vela ale ked mas problemy s kolenami tak neviem ci by ich to velmi nezatazilo 😒ale ten masazny strojcek je dobry napad, ak by ma nim masiroval priatel kazdy vecer....no jupiiiii 😅
@monika2712 aku anglinu spominas???hm???
@wildluccia34 ahoj vitaj, zatial netehotna, my sa snazime od juna
@ktore normalne kurz anglictiny
ano.. jedno sa nalepilo hned..🙂) druhe nie a nie.🙂)
@mukesina ahojko,tak držím palčeky,a už si aj vydata?či máš len priatela?no ja dufam tento mesiac,ale to som dufala aj minuly...
@linuska1 ale však neskušate nejako dlho 😉
@linuska1 a to na prvy raz s apodarilo prve?tak to faajne

@marcovka1
tiez by si s tou fazulkou mala pravdu..🙂) tiez porodom zmeneny cely cyklus.. .a ty?.. ktory si den cyklu?... budeme testovat za 9 dni spolu?...