Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 jaj chodi na kurz.to by sa zislo aj mne
@linuska1 tak to sa vam super🙂no to som si aj ja myslela,hlavne ked vela mojich kamaratok,aj sestra moja otehotneli a nevedeli ani kedy ako...tak som myslela,že to pojde hned šup-šup,ale nevadi...ak nevynde do pol roka,potom začnem stresovat
baby, sledujete ak krcok?
@mukesina no uvidime, lebo ja neviem aky budem mat dlhy cyklus tentokrat a od toho zavisi aj to na ktory den bude ovu, pri kratkom cykle to bolo na 13DC a pri dlhom na 19 alebo 20DC, podla toho kedy som mala tie bolesti.teraz by som mala mat kratky cyklus, teda pevne verim, ze tento bude kratky 😉
@wildluccia34 si nova vsak? nejako som si nevsimla ale pre istotu vitaj 😅 tak si na tom podobne ako ja teda s tym, ze zacnem stresovat az po pol roku 😉 zatial mame za sebou len druhy mesiac a stale ho tusim nemozem pocitat za plnohodnotne snazenie, lebo ak ovu bola vtedy ked som mala tie bolesti, tak prave vtedy sme sa vobec necinili 😀 takze stale plna optimizmu 😎 a pozeram, ze aj vy sa snazite od septembra 🙂 tak sme na tom rovnako 😉 mozem sa spytat kolko mas rokov?
@orchis no ja sa nim asi budem masirovat sama.. som mu to poslala a on mi pisal naspat, ze ci nechcem rovno aj to kladivo masazne, ze teda obidva by mi zobral,ale to asi delegujem rodine, ze ked mi chcu k narodkam daco, tak masazne kladivo s infracervenym.. to su paradne vecicky.
@wildluccia34 uz som jeden mala, ale pokazil sa a ten fungoval.. treba ale casto, ale je to fajn,lebo to sa da aj po leziacky na posteli na boku masirovat nohy, zadok.. to zvladne clovek aj sam.. tak uvidim ako sa mi osvedci ten novy.
Ahojte zenusky pamatate sa este na mna?_ snad ano.. Co mate nove? Tehulky? nestiiham vas sledovat 😔
@jasin jeeej ahoooj.. akurat som na teba minule myslela.. ako sa dari? nieco nove? u nas nic, cakame opat na mrchu, buduci tyzden stvrtok.. tak uvidim ci pride 😀 ale asi ano si myslim.. akurat riesim moje sunky a celulu, sak to je hnus toto uz.. 😠
Na liste je červík a rozmýšľa:
-Zjem ten list teraz, alebo ho zjem, až keď bude väčší...
Na konári nad červíkom sedí vrabec a rozmýšľa:
-Zjem toho červíka teraz, alebo počkám, kým ten červík počká, kým ten list narastie a bude tučnejší...
Na ďalšom konári sedí mačka a rozmýšľa:
... ... -Zjem toho vrabca teraz, alebo počkám, kým ten vrabec počká, kým ten červík počká, kým ten list narastie...
Ako tak mačka rozmýšľa, šmykne sa jej noha a spadne do vody.
Aké z toho plynie ponaučenie?
Čím dlhšia predohra, tým je cicka mokrejšia...
caute baby 🙂 u mna zatial nic... vcera som na nejaku minutku mala taku pichlavu bolest v podbrusku... akoby ma ihlou niekto pichal... a dnes taku mini kvapku krvi na nohavickach a potom nic... tak neviem.. pocit ziadny nemam... a bojim sa mat 😀
@asemilka jaaaj zase davas.. to tu uz dlho nebolo 😀 😀 😀 kde ty na to chodis.. hehe..
kedy ne(cakas) ? ci co si teraz, kolky dc? ja uz sa neviem dockat buduceho tyzdna..
pre vsetkych, co lubia svokrovcov... 😀
Idu rozhadani manzelia v aute a vidia pri ceste ako sa pasu kravy. Manzel povie manzelke:,, Aha, to je tvoja rodina.´´ Manzelka odpovie:,, Ja viem, svokrovci.
😀 😀
@monika2712 "snazilkujeme" viac ako ked sme snazilkovali poriadne 😅 😀 Planujeme svadbu- len sa nevieme dohodnut na datume a inak pracujeme a nic nove..
a preco riesis sunkyy ked sa svojmu chlapovi pacis tak nemas co riesit! 🙂
@monika2712 dnes je to 25 dc a mavam ho 26 dnovy...
@asemilka ahaaa takze uz sa blizi.. no drzim palce! 😎
@jasin jak to ze sa snazite viac? ved ste sa uz nechceli nie? 😀 no super.. a kedy asi chcete svadbu? najlepsie je podla mna tesne pred letom.. a datum? skuste si vybrat nieco co by vam daco pripominalo napriklad.. my sme vybrali tak, ze nas nejak sprevadzala zivotom nasim spolocnym cislo 2 a 12, a dali sme sa dokopy 12.2., kedze sme chceli svadbu v lete, tak sme zanechali 12, a mame ju 12.6, takze mame aj vyrocie svadby 12 aj vyrocie zaciatku chodenia spolu, ale to uz neoslavujeme.
ahojte baby možem sa k vam pridať?my sa snazime s partnerom uz 2roky ale akosi sa nam stale nedari a moja gynekologicka my stale vravi musite cakat lenze roky idu mozte my niektora poradit dakujem vam ☹
@orchis ahoj,ano som tu nová,dakujem za pekne privitanie🙂ja mám 22rokov,v máji sme mali svadbu,trošku sme si užili a teraz by sme chceli babo,len uvidime kedy sa zadari,doktori hovoria,že do roka ked žena neotehotnie,tak je to normálne,ale tak po tom pol roku by som určite už stresovala,hlavne ako sa poznám,vy sa pokušate o prve babatko?
@monika2712 a drahe to je?
@monika2712 😀 nechceli sme snazilkovat ale ked stale sa nam to pri sexiku tak trochu "smykne" nechtiac 😅 A sexiku je ovela viac ako predtym 😅 co uz stava sa🙂
@monika2712
@asemilka na svadbu mame velaa datumov:
13.4.2012- to drahy vravi ze to bude taka odbita narychlo svadba cize skor nie..
12.5.2012- to bude ale vela svadieb 😒
6.10.2012- lebo 7meho ma drahy narodky
10.11.2012- lebo nam padol do oka ale kazdy tvrdi ze nam bude zima 😅
takze mame z toho taky mix 😅
@misselin a spravila ti nejake vysetrenia? potvrdila ti ovulaciu aspon?
@cicimon a krčok ma aky žena,ked je tehotna?čo sa da na tom sledovat?

@wildluccia34
na 1x sa podarila..🙂 nesnazime sa dlho.. ale myslela som si ze je to jednoduchsie..🙂) som myslela ze ako pri malej. .na 1x..🙂) ale ee..🙂