icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
14. nov 2011

@monika2712 😵 dakujeme 🙂 uvidime... ja nemam ziadny pocit...bojim sa bat aj tesit... 😀
@misselin vitam ta 🙂 ja ti velmi nepomozem... my sa snazime len par mesiacov a aj tak som nedockava...
@wildluccia34 aj teba vitam 🙂

monika2712
14. nov 2011

@wildluccia34 okolo 40 eur, zalezi aky najdes..

wildluccia34
14. nov 2011

@monika2712 tak to nie je tak vela,no uvidime🙂dakujem

monika2712
14. nov 2011

@jasin no a nejaky jun by nebol lepsi? to este nebyva tak moc teplo, menej prsi... lebo mate take terminy skor horsie na pocasie.. nam sice vyslo zrovna 35 stupnov v tieni na svadbu, ale to bola fakt blba nahoda. a sak co, ked vam chuti, tak keksikujte a mozno prave takto sa zadari otehotniet.. lebo to neplanujete a lebo sa nekontrolujete.

cicimon
14. nov 2011

@wildluccia34 no neviem, aky ma byt v tehu, asi tvrdy a dlhy.... sleduje sa dlzka a tvrdost

asemilka
14. nov 2011

@jasin provinciale 🙂 mnaaaaaaaam... taku fajnu ju robia v tej pizzerke... 🙂 ale tam robia len fajne 😀

linuska1
14. nov 2011

@asemilka
u nas ani pizza..🙂) len co chladnicka daaa..🙂)

ja teraz len cakat a cakat a cakat... ☹

wildluccia34
14. nov 2011

@asemilka dakujem krásne,ako čitam,aj vy sa snažite,par mesiacov si tušim pisala?

monika2712
14. nov 2011

@wildluccia34 no ak drahy nevie co ti kupit pod stromcek, alebo rodina.. tak je to tip..
pozri napr tento chcem ja:
http://www.realshop.sk/product/beauty-relax-mas...

on je taky univerzalny, ze da sa aj inak pouzit, ale je hlavne na celulu.

wildluccia34
14. nov 2011

@cicimon ahaa,dakujem🙂

asemilka
14. nov 2011

@jasin my sme mali 3o. aprila tento rok. v septembri sme si zajednali dj-a a fotografa, v decembri miestnost... a zaciatkom februara ten zvysok 🙂 hlavne si pozri, ako bude velka noc... ak by ste sa rozhodli pre aprilovy datum 🙂 a majovy je tiez pekny. ale ja som povedala, ze ja sa v maji vydavat nebudem 😀 ale mesiac je to pekny 🙂

monika2712
14. nov 2011

@wildluccia34
Počas tehotenstva má krčok maternice zhruba tri centimetre, je zatvorený a vyplnený hlienovou zátkou - väčším množstvom hlienu, ktorý uzatvára pôrodné cesty a chráni plodové obaly pred infekciou.

asemilka
14. nov 2011

@linuska1 no ja som taka leniva, ze som ani chleba nekupila 😀 takze raz za cas aj pizza moze byt 🙂
@wildluccia34 ano 🙂 a uz som nedockava 😀 a hlavne po vcerajsku... kamosku som koncom septembra ukecala, nech zacnu aj oni... a kurnik, vcera zistila, ze je tehulka 😀 ma predbehla 😀

wildluccia34
14. nov 2011

@monika2712 no idem kuk...praveže ho nechcem nejako zatažovat,par veci mi už odložil,nejake oblečenie mi bol kupit,ale bezo mna,tak netušim čo,švhadlo,kt.ukazuje kolko som schudla,kedže som pribrala 6kg za rok:(a on je taky na zlato,nenapadne sa snaži že čo by sa mi páčilo...ale mame zariadeny komplet domček,a chybaju nam ešte nejake vecičky,tak nejako nechcem aby sme minali,sme sa dohodli,že si kupime nejake somarinky a viac dame do tej domácnosti,uvidime podla financii....

linuska1
14. nov 2011

@asemilka a netestujes?... 🙂

asemilka
14. nov 2011

@monika2712 cize ked som si ho vcera nahmatala a je uplne zavrety, tak to moze byt dobre znamenie?

asemilka
14. nov 2011

@linuska1 nemam test.. len ovulacny 😀 ale keby v stredu nic, tak kupim 😉 😀

wildluccia34
14. nov 2011

@monika2712 ale krásny je,taky maličky,šikovný🙂

jasin
14. nov 2011

@monika2712 nam chuti teraz ako viac keksikovat ako predtym asi je to tym ze to nie je "podtlakom"... My sme skor taky chladnomilny preto premyslame nad chladnejsimi mesiacmi uvidime 😉

@asemilka velka noc je buduci rok prvy aprilovy tyzden 😉 to viem na isto 🙂 aa v maji ma moj brat 1.prijmanie cize to uz bude vsetko nakope 😖 ale mne sa najviac paci ten piatok 13.teho 🙂 a mali ste vsetko podla svojich predstav?

monika2712
14. nov 2011

@wildluccia34 no to sme aj my na tom tak, ze treba nam do domu este vela veci, ale tak mam aj narodky po vianociach, okruhle, tak si myslim ze sa moze niekto buchnut po vacku trochu 😀 a ked chce nechce mat doma rosolovy zadok tak co mu ine ostava 😀 😀

wildluccia34
14. nov 2011

@monika2712 tak ty si mi to riadne odborne povedala,no ja ho mam dost tvrdy...ale mám dostat MS za tyžden,neviem aky ma byt pred MS...nevyznam sa až tak do toho

misselin
14. nov 2011

@asemilka dakujem za privitanie 🙂

asemilka
14. nov 2011

@jasin nam sa pacilo 🙂 bolo uzasne 🙂 ale druhy krat by som si nekupila take vysoke topanky 😀 este v piatok vecer ma skoro piclo, ked som nemohla najst biele silonky... a v sobotu som bola ako vymenena 🙂 ale bolo fajn 🙂 len svokra sa s nami od svadby nerozprava 😀 sa urazila... kupila nam totiz tortu a vliekla ju v tom teple 3oo km sem... tak si vies predstavit, ako vyzerala... mala totiz pocit, ze vyberie krajsiu tortu, ako mi... a my sme neodvolali u tety cukrarky tu, co mala kupit akoze svokra... a ked ju videla... bola kraaaasna... 🙂 a este aj lacnejsia, ako ta jej, co ju dotrepala... tak sa urazila 😀

wildluccia34
14. nov 2011

@asemilka alee a to len tak zistila?sa ani nesnažili?aj moja kamaratka sa chceli snažit,maju svadbu 7.1 2012,ale nevadilo by jej,keby už čakala babo,ale ma priatela,kt.chodi do nemecka na 3-tyždne a tyžden je doma a akurat ten tyžden,čo je domka,tak ma MS...tak nadava len

monika2712
14. nov 2011

@wildluccia34 ano ano, taky maly sikovny do ruky na rychle masirovanie.. staci vraj 10 minut denne, ale to si viem predstavit tak kazdu nohu 10 minut .. ale tak vecer pri telke uplne v pohode aj cele telo si s tym prebehnem. 😎
ja som pribrala 10 kil za rok, takze som dost nestastna zo seba.. alebo skor z toho ze nic neobleciem a este horsie ze ani neviem nic zohnat na seba.. a to nie ze by som mala 100 kil, ale konfekcne velkosti mi nesedia, teda nohavice su moj hlavny problem.. a rozculuje ma to, lebo rifle nie su problem ale do prace musim elegantne a s takymi gatami mam problemy.

monika2712
14. nov 2011

@wildluccia34 no pred MS sa to velmi neudava ze aky ma byt.. inak to som ti skopirovala z jedneho clanku 😀

jasin
14. nov 2011

Kocky inak taka otazka leteli by ste v tehu 10-11tyzden do australie a spat?? na tri dni len tak na kratko..

ma letiet kolegyna- a chce chce je ale tehu pre to aj sef ju odhovara a ja by som bola tiez najradsej keby som mohla ist ja 😅

asemilka
14. nov 2011

@wildluccia34 koncom no mala len jednu mrchu, odkedy sa dala ukecat na babo.. a dalsiu par mesiacov nedostane 😀

wildluccia34
14. nov 2011

@monika2712 ńo to určite,však mužov vie pritahovat hlavne aj ten zadok🙂no ja som sa trošku zle vyjadrila,my nemáme svoj domček,to kdeže,byvame u svokrovcov,ale oni maju krasny 7-ročný nový dom,riadne velky,maju 3 poschodia a my byvame uplne na samom spodku,mame samost.vchod,kuchynu,obyvačku,WC,šatnik,spalnu,proste ako velký 3-izbovy byt,tak som tu riadne spokojná,nikdy som si nemyslela,že si tak zvyknem prejst z mesta do dediny....

monika2712
14. nov 2011

@asemilka co ti ja viem.. ja mam napr pocit ze ten moj je taky polootvoreny stale.. necitim rozdiel medzi zavretym a otvorenym.. takze fakt neviem.. a hlien mas nejaky? lebo mal by byt vraj taky husty nejaky..