icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
14. nov 2011

@jasin ja by som to v prvom a v poslednom trimestri neriskovala...

monika2712
14. nov 2011

@jasin nemyslim si ze v 10 tt by ju nejak let ohrozil..

asemilka
14. nov 2011

@monika2712 taky ani ani... ani riedky nie je, ani husty nie je... vcera som citila to pichanie chvilu, dnes kusok krvi a nic... nic necitim, prsia necitim, nie som nafuknuta, nic... akurat som unavena... ale to moze by tym, ze z roboty chodim uplne vypluta v poslednej dobe... dnes som bola taka unavena, ze som proste odisla skor..

wildluccia34
14. nov 2011

@monika2712 juuj aha,no presne ani ja si neoblečiem,a to 6kg navyše,mna zas štve,že všetky pekne gate čo som mala,tak sa asi s nimi rozlučim,som si musela nove rifle kupit,ach jaj,hrozne niečo...a ja navyše zbožnujem tak velmi sladkééé

monika2712
14. nov 2011

@wildluccia34 no to poznam, my sme sa prestahovali pred rokom z BA na dedinu a som tu spokojna.. sice dochadzanie je o hubu niekedy, ale je nam to 100 percent lepsie ako v byte..

wildluccia34
14. nov 2011

@monika2712 jooj škoda,ja že sa trošku už poteším🙂

monika2712
14. nov 2011

@asemilka hm tak ten hlien tiez mozno nemusi byt vzdy pravidlom si myslim.. kazdy to moze mat inak, moze prijst neskor ten hlien.. a co testovat kedy planujes? nestiham citat normalne jak sa to tu rozbehlo..

wildluccia34
14. nov 2011

@monika2712 noo však?mne s apáči taky klud na dedine,a hlavne to,že mám blizko do polska,zbožnujem tie trhy,a nakupovanie🙂však autom nechodíš?ked mas dochadzanie na hov...

monika2712
14. nov 2011

@wildluccia34 no prave chodim autom. a este k tomu dvoma! takze aj financne je to narocne.. lebo drahy ma teraz kurzy angliny, plus peklo v robote, takze by som na neho musela cakat do deviatej niekde v BA.. ale zas inak ako autom by to nebolo bohvieco.. busovu zastavku mam nejakych 500 metrov, chodnik skoro ziadny.. a este v lodickach .. no uz som nad tym uvazovala, ale nelaka ma to.. len to zivenie dvoch aut je teda pekne narocne. 😠

monika2712
14. nov 2011

@jasin no ak chcete april, tak to je najvyssi cas zacat organizovat 😉 ja som mala uz v novembri saty zarezervovane.

asemilka
14. nov 2011

@monika2712 ak v stredu nedostanem mrchu, tak kupim test. cize najskor vo stvrtok 🙂

monika2712
14. nov 2011

@asemilka jaaaj no to by bolo super keby nedosla!! 😉

asemilka
14. nov 2011

@monika2712 by som skakala tri metre 🙂 a hlavne ked aj kamoska je tehula 😀 juuuu.. . chodili by sme spolu kocikovat 🙂

monika2712
14. nov 2011

@asemilka no to by bolo super. ja som tiez dufala, ze budem kocikovat s jednou kamoskou..ale ona uz porodila v septembri a kym ja porodim.. ona uz mozno pojde naspat do prace 😒 ale tak mozno nejake ina sa dovtedy najde.

asemilka
14. nov 2011

@monika2712 tak sa budeme navstevovat 🙂 nebyvas tak daleko 😉 🙂

monika2712
14. nov 2011

@asemilka ty si v BA?

asemilka
14. nov 2011

@monika2712 ano 🙂 vidis... idem si to opravit v profile 🙂

ktore
14. nov 2011

@cicimon no kym ti ja odpoviem aj odpovede mas.mal by byt tvrdy zavrety.ja so citila otvoreny cez ovu a na druhy den uz bol zavrety tak neviem ci som dobre citila.teraz neviem.nepozerala som.necham to na dokt.ved ani lekari po vysetreni nevedia povedat na isto ze je to teho podla krcka.co uz,je to komplikovane.

monika2712
14. nov 2011

@asemilka no hej lebo ty tam nic nemas.. a kde byvas? no sak ja som kusok .. len tu na dedine neni moc co robit. ale tak prechadzat sa tu da.. ale v BA je viac moznosti, parkov a tak.

asemilka
14. nov 2011

@monika2712 mam to tam. ale problem asi je, ze som sa kedysi prihlasila na ceskom konikovi... tak asi preto tu ba nevidno..

monika2712
14. nov 2011

@asemilka aha hej. lebo ked si kliknem na tvoj profil ma to hodi na ceskeho kona a tam ale neukazuje mesto.

asemilka
14. nov 2011

@monika2712 v jari sme zakotvili v petrzalke 🙂

asemilka
14. nov 2011

@monika2712 co ti poviem.. som bola sikovna pri prihlasovani kedysi... 🙂 inac... pipina... som si spravila ovu test 🙂 a tam je ciarka... slabucka... ale silnejsia, ako som mala den po ovulke... ak zajtra nic, tak aj zajtra skusim... ale skusim nechloncat cely den vodu 😀 furt nieco pijem a cikam z toho... 😀

monika2712
14. nov 2011

@asemilka a si aj povodom z BA? ja som zila v petrzke skoro 30 rokov ale uz sa mi to tam nepaci.. su aj pekne casti petrzky sice, ale uz mi to tam pripada take skarede.. nikdy som na petrzku nepindala, ale na starobu zacinam 😀

monika2712
14. nov 2011

@asemilka inak tomu nerozumiem, ako to ze ovu test vnima hladinu hcg?

asemilka
14. nov 2011

@monika2712 ja som tu vyrastala 🙂 potom sme tri roky byvaly v dubravke v podnajme s mojou polovickou. tak nanecisto sme si vyskusali spolunazivanie 🙂 ja som chcela ist byvat skor do domu... ale drahy nechcel... tak som si aspon povedala, ze typ bytu si vyberiem ja 🙂 ale neplanujeme tu byt navzdy... ked budeme mat deti trosku odrastenejsie, tak by sme skusili aj ten dom 🙂 dovtedy hadam manzela ukecam 😀

asemilka
14. nov 2011

@monika2712 myslim, ze nie. ale aj ovu test dokaze odhalit tehu... dokonca skor, ako tehu test... u vsetkych kamosiek to fungovalo... tak skusam aj ja 😀 aj ked viem, ze by som nemala 😠 ale trpezlivost nie je moja silna stranka...

monika2712
14. nov 2011

@asemilka no my sme zili 2 roky v biskupiciach oproti pentagonu.. ako nebolo to zle, iba nam dva krat vykradli stare auto a raz pivnicu, ale mali sme velke problemy so susedmi a vlastne kvoli tomu sme sa rozhodli pre dom.. je to sice strasne slucka na krk, velka hypoteka, ale tak mame tu klud.. to sa tam nedalo, studaci z celeho slovenska, siesti nasackovany v trojizbovom byte v podnajme, zurovali 3 -4 krat do tyzdna nam nad hlavou, dalsi sused spieval, akoze operu.. uprostred noci, no proste peklo.. bolo to fajn na zaciatok ale potom to uz boli len nervy.. takze dom bol pre nas vyslobodenie a zaroven strasne financne narocne, ale asi lepsie ako sa trapit v byte.

monika2712
14. nov 2011

@asemilka to znamena ze aj v tehu je potom zvysena hladina LH nie? hm o tom som nepocula..ale citala som uz o tych pozitivnych ovu testoch v tehotenstve.. no uvidis.. uz mas len par dni, tak este vydrz netestovat 😉

asemilka
14. nov 2011

@monika2712 joooooooooj 🙂 ved ja viem.. idem si dat papu 🙂