Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@esmemia ahoj, len ti chcem napisať, že ťa dobre chápem lebo u nás je dosť podobne.. stačili dva , tri mesiace snaženia a môj predtým velmi prítulný manželík riadne zmenil, akokeby na to ani chuť nikdy nemal (čomu neverím) a pritom po bábatku túži, vidím to ako sa díva po deťoch 🙂 myslím že som ja urobila chybu že som moc chcela a moc plánovala a on dostal nejaký psychoblok .. ale nehnevám sa na nho, čo by som tým dosiahla 🙂 nechávam tomu volnejší priebeh, zakázala som si doma o tom hovoriť a radšej plánujeme teraz nejaké tie výletiky mimo mesta do pohody ( nenapadne sa snazim aby to bolo v plodne dni ale tento pojem už nevypustim z ust 😉 ) že si oddychneme a užijeme viac jeden druheho 🙂 držím palčeky aby to dobre dopadlo u vás, lúbte sa to je najdoležitejšie 🙂
Caute zeny.. tak mne sa teplota drzi hore bez pohnutia uz 4 dni... ziaden naznak uhniezdovania (cize poklesu) no tak nic... dnes mam zas migrenu od kedy som vstala, v poslednej dobe ale nejak caso ☹
v noci som malo spala, lebo manzel ma nadchu tak celu noc smrkal.. tak len dufam, ze do dalsej ovu bude zdravy .
Kuk teplota koho to zaujima:
http://www.fertilityfriend.com/home/38444b
@wildluccia34 tak tak ako pises 🙂 , my sa tiez nemilujeme len preto, aby sme nieco splodili. Som si povedala, ze uz mu ani nebudem hovorit kedy mam plodne dni 😀 , aby sa chudacik nestresoval.hadam sa nam raz podari a tiez budeme mat malu babibku alebo maleho pipiska 🙂 .ja som sa z toho dostavala 2 dni, bola som mooooooooc smutna.Som si povedala, ze dost, takto to dalej nejde.tak dufam, ze sa mi to podari 🙂
@linuska1 ale ktovie, mozno spermijky prezili a si pockali na vajko 🙂 , mozno ste to akurat trafili nikdy nevies.budem drzat prsteky. ved toto.aj ja uz som zo vsetkeho chora.nastastie si nemeram ani netestujem, len podla hlienu aj to neviem kedy je pressne, len co si ja myslim. ale uz sa tym asi nebudem zapodievat . necham to teraz tak a sa budeme milovat kedy budeme mat chut.Hadam sa nam podari raz splodit 🙂
@mukesina no to je najlepšie nechat tomu volný priebeh,určite si nebudem kupovat kvoli tomu ovulačne testy a stale sa skušat.ked to ma prist,tak to pride,a nemusi to zrovna na plodne dni,moja sestra otehotnela a mala 3dni pred plodnými dnami...a netreba sa ani tak stresovat,ja si poviem,skušame len 2.mesiac,možno sa podarí další 😉
@zabka88 ale ano zapaja,v celku ju to zaujima,nech jej to len pekne ostane,aby mi mal kto pomahat neskor :D
@monika2712 Moja uhniezduje sa okolo 6-10 DPO este to nie je stratene 😉
@esmemia no uz som 7.. ale citila by som daco podla mna.. a citim vnutorne ze nic nebude.. inak boze jak sa to vlecie?? ze som len tyzden po ovulke, mam pocit ze to uz je cela vecnost ! 😠 a este dalsi tyzden cakania.. grrr
@monika2712 moja,ak rada citas tak si naluskni daku knihu,alebo skaldaj puzzle 😉
@esmemia noo len v robote co mam robit??? doma sa nejak zabavim vzdy.. ale tu sa nudim kurnik a nemam co ... aaa... este k tomu som sa nazrala jak za dvoch a teraz sa mi chce spat ! 😀 😀
@monika2712 no pekne,za dvoch papas :D a co fajne si jedla? Ja som si dala do misky polievky a schrumala mini lentilky :D
No v robotke sa zamestnaj pracou :D ,alebo si zadaj na nete slovny futbal a zamestnaj si hlavku tam :D
@esmemia no obcas sa tu fakt nudim.. akoze nieco by sa naslo, len sa mi nechce.. hlavne takto poobede.. vies co zobral nas jeden panko, partner do sushi baru, takze sushi, miso polievku a nejaku cinu k tomu. takze dooost som toho pojedla.. 😎
ahojte baby. ja vas tu poctivo citam, aj ked som sa uz dlho neozvala.. no nebolo o com pisat, dnes som 13DC a este si musim pockat tyzden na ovulku. ☹
@esmemia aj moj muz reaguje podobne ako tvoj. odkedy som sa zacala viac sledovat a spomenula som mu plodne dni akoby sa tomu vyhybal.. zo zaciatku ma to strasne hnevalo, lebo viem, ze aj on velmi tuzi po babetku a sexikovat sa mu doteraz chcelo viac ako mne, ale asi aj on dostal nejaky blok z toho planovania. teraz to uz beriem vsetko s rezervou, bud otehotniem alebo nie.. Kebyze mam nejaku robotku, do ktorej sa da vratit, tak hned idem.
baby mozno to chlapou nebavi lebo vedia ze to chceme len tak "nasilu"a zato sa im to nepaci.len tak ma to napadlo ze aj tam moze byt problem.

@barbora21 krasny grafik moja,drzim palceky
@ktore ja teplotu 36,6 uz druhy den a na to,ze bol ovulacny hlienik,tak som cakala,ze dnes uz bude vyssia a nic