Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@esmemia nevyznacil ti ju lebo tam nemas zvysenie teploty zrejme preto.. po ovulke.. ale tak ked hlienik bol, tak potom mohla byt aj ovu.. alebo.. mohol byt hlienik, ale nemuselo prijst k uvolneniu vajicka napriklad.. mohlo tam ostat zaseknute.. vacsinou potom praskne ked pride mrcha.. mne sa to tiez uz stalo.. ale ja som vtedy ani hlien nemala tusim.
@mukesina no presne. aj ja mam diplom v sufliku, ale nemyslim ze mi to nejak pomoze. skor naopak. na tie lepsie miesta chcu vzdy prax a na tie horsie ta nezoberu, aby si nahodou nepytala vysoky plat.. u mna je problem aj v tom, ze sa zvyknem skor podcenovat a pritom viem, ze by som zvladla akukolvek pracu..
@monika2712 no som strasne zvedava co bude z tohto cyklu 😀
@mukesina no asi fakt treba ist na nich este opatrnejsie ako na male deti
@dajaja uvidime moja, ci sa nam skor podari tehu ci robotka 😉
idem dievcence nakrmit malu,uz je hore a pojdeme do obchodiku pa zatial
@esmemia no veru aj ja som zvedava z toho mojeho.. este 9 dni ma caka cakanie 😠 😠
@katie1 noo je to este slabucky dusik, ale tak snad bude silniet!! drzim palce.. tak postupne nam to tu otehotnieva ... som zvedava ze ako dlho tu bude tato tema fungovat, kedze to bolo ze po lete zaciname. a za chvilu uz bude novy rok.. kolko nas tu este asi tak ostane po novom roku ako snazilky.. ?? 😉
@monika2712 o 2 dni testujem znova!

No ked uz davate grafiky,tak moj je takyto a ani mi nevyznacil ovu ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2 popri tom hlienik bol