icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
15. nov 2011

No ked uz davate grafiky,tak moj je takyto a ani mi nevyznacil ovu ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2 popri tom hlienik bol

dajaja
15. nov 2011

@esmemia ja mam z toho hladania prace inac riadny strach. este som nepracovala na slovensku, na krku pomaly 30 rokov, no hroza.. 😒

monika2712
15. nov 2011

@esmemia nevyznacil ti ju lebo tam nemas zvysenie teploty zrejme preto.. po ovulke.. ale tak ked hlienik bol, tak potom mohla byt aj ovu.. alebo.. mohol byt hlienik, ale nemuselo prijst k uvolneniu vajicka napriklad.. mohlo tam ostat zaseknute.. vacsinou potom praskne ked pride mrcha.. mne sa to tiez uz stalo.. ale ja som vtedy ani hlien nemala tusim.

zabka88
15. nov 2011

@ktore okolo 30 +/- .. a ako sa cítiš? využili ste ovulku?
@esmemia @dajaja držím palčeky nech to výjde s robotkou 🙂

mukesina
15. nov 2011

@esmemia @dajaja baby mate upnu pravdu, aj mne sa zda, ze muz odkedy sa snazime snazilkovat a hlavne cez plodne dni je iny.rozhodla somsa, ze mu uz nepoviem kedy mam plodne dni a podme sexikovat.nechavam to tak.chudacik moj, urcite je vystresovany z toho.treba tomu nechat volnu priebeh 🙂

mukesina
15. nov 2011

@dajaja no nieco mi hovor, aj ja mam problem s pracou :( vsade kde poslem zivotopis odozva nemate prax :( odkial ju mam ziskat ked nik ma nechce do prace.je to hroza.najlepsie je asi odist do zahranicia.Robila som si VS aby som mala lepsie uplatnnie, ale asi som sa mylila :(

dajaja
15. nov 2011

@zabka88 dakujem.. aj ked radsej by som bola tehu 🙂 ale ak to do konca materskej nevyjde, zacnem si hladat robotku

zabka88
15. nov 2011

@dajaja možno prísť na iné myšlienky by pomohlo aj tehu 😉 a aj finančne by ste si pomohli ..

ktore
15. nov 2011

@zabka88 no asi dve dni pred sme skusali.sama som nevedela kedy pride ovu.ale nam to nevychadza len cez vykendy skusat.bol by to zazrak keby sa to oplodnilo.preco tak neskoro testujes?

dajaja
15. nov 2011

@mukesina no presne. aj ja mam diplom v sufliku, ale nemyslim ze mi to nejak pomoze. skor naopak. na tie lepsie miesta chcu vzdy prax a na tie horsie ta nezoberu, aby si nahodou nepytala vysoky plat.. u mna je problem aj v tom, ze sa zvyknem skor podcenovat a pritom viem, ze by som zvladla akukolvek pracu..

mukesina
15. nov 2011

@dajaja to ako keby som o sebe pisala 🙂 je to hroza.tiez mi diplom lezzi v sufliku :( , ale vela zamestnavatelov ani neodpise, je to hruza a des. Uz aj manzel je z toho hotovy, ze preco.Tak drzim prsteky, ze coskoro si najdes pracicku

zabka88
15. nov 2011

@ktore lebo som testovala na 22DC a nič 😢 a smutná som z otho bola velmi.. takže teraz počkám aspoň do ´štvrtka či si to predsa len nerozmyslí.. a nezabúdaj že zázraky sa dejú 🙂 🙂

dajaja
15. nov 2011

@zabka88 urcite by to bolo dobre zamestnat sa, hlavne ked teraz vymyslaju s tym dobrovolnym poistenim.. Byt na 190 eurach dalsie 2 alebo 3 roky, to je bieda ☹ problem je, ze som z regionu, kde je dost vysoka nezamestnanost a najst si pracu nie je take lahke.

esmemia
15. nov 2011

@monika2712 no som strasne zvedava co bude z tohto cyklu 😀
@mukesina no asi fakt treba ist na nich este opatrnejsie ako na male deti
@dajaja uvidime moja, ci sa nam skor podari tehu ci robotka 😉
idem dievcence nakrmit malu,uz je hore a pojdeme do obchodiku pa zatial

dajaja
15. nov 2011

@mukesina aj ja ti drzim prsteky.. nech si rychlo najdes robotku alebo ostanes tehu 🙂

mukesina
15. nov 2011

@dajaja dakujem radsej by som brala tehu 😀

monika2712
15. nov 2011

@esmemia no veru aj ja som zvedava z toho mojeho.. este 9 dni ma caka cakanie 😠 😠

dajaja
15. nov 2011

@mukesina aj ja 😀

zabka88
15. nov 2011

@dajaja verim ... sestra teraz nedavno si len našla a hladala no ale strašne dlho.. pri dvoch detičkách a v takom regione sa o nu nešli potrhať..

katie1
15. nov 2011

Ahojte babulky, ja som dnes 30DC a pozrite co som si rano nasla na testiku 🙂 Vidite to tiez? Nazivo je to lepsie ako na foto. Moj drahy to tiez videl. Co hovorite? Mozeme sa tesit? 😵

zabka88
15. nov 2011

@katie1 jééééj, je to tam moja 🙂 super, držím plačkey nech ste hlavne zdravučkí 😀 😀

katie1
15. nov 2011

@zabka88 takze nesniva sa mi to teda 😵 Dakujem!!!

katie1
15. nov 2011

@zabka88 aj Ty uz testni 🙂

monika2712
15. nov 2011

@katie1 noo je to este slabucky dusik, ale tak snad bude silniet!! drzim palce.. tak postupne nam to tu otehotnieva ... som zvedava ze ako dlho tu bude tato tema fungovat, kedze to bolo ze po lete zaciname. a za chvilu uz bude novy rok.. kolko nas tu este asi tak ostane po novom roku ako snazilky.. ?? 😉

ludka77
15. nov 2011

@katie1 včera ráno som mala také isté čiarky a dnes už boli silnejšie 🙂) ja neviem ako ty ale ja sa už potichúčky teším 🙂))

katie1
15. nov 2011

@monika2712 o 2 dni testujem znova!

katie1
15. nov 2011

@ludka77 ano? Uz na druhy den? Tak testnem uz zajtra? Gratulujem aj Tebe!!! No ja sa na nic neviem od rana sustredit 😅

mukesina
15. nov 2011

@katie1 jeeeeeej aj aj to tam vidim 🙂 dufam, y ebude teray len silniet, dryim mooooc prstekz 🙂

ludka77
15. nov 2011

@katie1 no už na druhý deň, ale kúpila som inú značku a zaujímavé že 25kový mi ukázal krajšie čiarky ako ten 10tkový 🙂

dajaja
15. nov 2011

@katie1 jeeej, je to tam, nesniva sa ti 🙂 drzim palceky moooc, nech to silnie 🙂