icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ludka77
15. nov 2011

@katie1 ja mávam 28 DC akurát minulý mesiac som mala 30DC a mám pocit že teraz by som mala tiež 30DC, lebo mi pekne test ukázal až dnes ráno. Tak isto mi to urobilo aj pri prvej, že mi ukázalo až 1 deň meškania. No ja pôjdem až v nejakom 8-9tt, skôr asi nie, načo 🙂) ale zavolám doktorovi lebo pri malej som mala serkláž, či sa netreba prísť ukázať skôr 🙂)

asemilka
15. nov 2011

@katie1 je to tam 😵 🙂

ktore
15. nov 2011

@minusko no zvykne vyjst obcas uz na 10 dpo ale vecsinou az na ten 13-14dpo.

asemilka
15. nov 2011

tak... ja zatial nic... 🙂 dnes som si kupila tehu testy... dva 10tkove 🙂 a moj poloviciak strasne chcel clearblue... ale sak ten stojiiiiiiiii 😀 inac, som zistila, ze sa mi nezda az taky citlivy, ako ho deklaruju... je to 25ka test...

asemilka
15. nov 2011

Milý Ježiško tento rok by som si prosila pod stromček tučnú peňaženku a štíhlu postavu, ale prosím Ťa nepopleť to zase, ďakujem... 😀 😀 😀

ktore
15. nov 2011

@minusko no zvykne uz vyjst na en 10 dpo ale zvycajne az 13-14dpo ci neskvor.podla toho ako produkujes hcg hormon.niekto ho viac a niekto menej.

ktore
15. nov 2011

@minusko boze uz som sa pytala na teplotu?ci nemerias.ja uz ani neviem koho som sa pytala.sorry

monika2712
15. nov 2011

@minusko no ja 24.11 testujem.. skorej asi nie. @ktore ty kedy chces 23.11 testnut uz?

ludka77
15. nov 2011

@katie1 keby som mal 28dňový cyklus tak mám termin 21.7 🙂) a dcérku mám narodenú 20.7 to by bolo super keby boli rovnaký deň 🙂) 🙂) 🙂) Ale pri dcérke mi dal doktor termin 27.7 a ja som mu hneď hovorila že 20teho 🙂 tak mi napísal oba termíny že uvidíme kto sa trafil 🙂)

ktore
15. nov 2011

@monika2712 no dlhsie nevydrzim uz.pod aj ty vtedyyyyyyyy

monika2712
15. nov 2011

@ktore OK mozem ale je ti jasne ze to mozno este nebude nic vidiet 😀 inak dnes neviem ci si namyslat ale citim trocha podbrusko. ty nic? som zvedava ze co teplota zajtra, furt som na 37.1

linuska1
15. nov 2011

@asemilka

a kedy testnes?.🙂)

ktore
15. nov 2011

@monika2712 teplota sa ti fajn drzi hore mne sa drzi na 36.6 dnes som odmerala.domeriam uz tento mesiac.zvedava som ci klesne pri uhniezdeni.ak nie neva.

monika2712
15. nov 2011

@ktore dobry clanok... chudatka male tazke to maju.. inak som prekvapena ze tam pisali ze pockaju 7 dni.. to sa mi zda prehnane..
mne dnes troska picha pravy bok.. neviem co to je.. som uvanena dost, aj hlava pobolieva, snad nebudem chora, staci ze je manzel 😒

ktore
15. nov 2011

@monika2712 ja som mala ovu na lavej strane a dost dlho som citila aj potom.snad nebudes chora

monika2712
15. nov 2011

@ktore no ja neviem kde som mala, zabudla mi dokina povedat ked som bola na sone..ale tusim pravy. sa mi zda ze vacsinou mam na pravo podla bolesti aspon.. jaaaj moja nech uz je buduci tyzden ze?

ktore
15. nov 2011

@monika2712 to musia byt velmi zdravy vojacikovia....zato som ala svojmu vitaminiky

ktore
15. nov 2011

@monika2712 i ja zvyknem pocitovat pich pichna pravej srane.myslela som ze cetuje oplodnene vajicko dole.dnes ma nepicha.dnes sa mi objavil tak trochu husty biely hlien.minuly mesiac nie.ale aj teraz len trosku.uz aj ja cakam buduci tyzden kupila som jeden mama test.

monika2712
15. nov 2011

@ktore hm ja nie mojmu, ale on ma asi dobrych plavcov, ked minule dokazali pockat vyse troch dni. ale tak to bola asi nahoda aj.. idem asi trocha schrupnut pred telkou lebo som nejaka ospala.. dnes asi spime oddelene ak bude zase tak soplit.. chudak nestiha ani smrkat .. to bude divne ze nebude spat pri mne 😒

monika2712
15. nov 2011

@ktore no husty hlien je dobry!! 😉 ja mam skor taky kremovy.. ale nie moc husty a to brusko teda dneska fakt citim a nie len pravy bok.. hm kto vie co sa deje.. mozno si zas namyslam. 😠 😠
ja mam tiez mamatest jeden doma a druhy neviem co je, daky z drogisky 25tka asi. akurat som dnes na ne pozerala.. ze ci ich tento mesiac bude sanca ocikat 😀 sa bojim aby ma mrcha nepredbehla.

ktore
15. nov 2011

@monika2712 ved aj ja mam obavy ze ms sa ukaze skvor ako na potvoru.hovorim,ja uz citim od toho piateho dna tie prsia.v prvom teho ma neboleli alebo si nepametam.chcela by som skvor citit pichanie v trede bruska.

monika2712
15. nov 2011

@ktore no ja prsia nic.. ale ani minule ma nejak neboleli, len sa potom naliali ked uz mala dojst tusim.. a brucho citim ale fakt neviem co to je.. a je to len take slabunke velmi.. mozno zas len creva 😀

monika2712
15. nov 2011

@ktore toto som uz citala davnejsie.. ked sme sa bavili o hliene a krcku tak tusim odtialto som cerpala info..
idem zalahnut na chvilu, zatim pa.. a brusko boli a boli 😉

marcovka1
15. nov 2011

monika2712 to sa nieco deje v tvojom brusku.. 🙂

monika2712
15. nov 2011

@marcovka1 no nie ze by ma to nenapadlo.. ale radsej to uz beriem s rezervou.. kedze minuly mesiac som mala asi tisic priznakov a nic z toho 😖

ktore
15. nov 2011

@monika2712 to si teda mala ja nic okrem prsnikov