Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@marcovka1 dakujem.. fakt si myslim ze to asi skor budu creva alebo co.. ale kaslat na to. nech je to co je to.. nebudem sa tym zaoberat ani stresovat... 😎
@monika2712 urcite sa nestresuj vsetko je na dobrej ceste 🙂
@marcovka1 hmmm.. ano ano dufajme 😎
@katie1 no moja,dusika som videla aj bez toho aby som si zvacsila tie fotky,takze to je uz duch a dufam,ze bude len a len silniet a vsetko bude prebiehat ako ma
@monika2712 no moja ako sa mozes nieco take pytat?Jasne,ze tu budem ja :D 😉
@esmemia a co som sa pytala??? 😀 😀 ze kto tu bude este po novom roku v tejto teme??
no ja dneska cely den migrena.. a vecer zacalo brucho.. citim ho.. je to len take slabe ale citim ho. tak vaham ci su to creva (vetry) alebo nieco ine?? 😀 😀 😀 uz nech je stredaaaaa buduci tyzden!!
Ahojte babulky 🙂 Ako sa mate ? 🙂 Su tu este nejake potencialne julovky ? 🙂
@barborka1446 urcite hej!! len sa este boja pridat.. hehe.. ale nejake nam tu pribudli tento aj minuly tyzden tusim..
a tebe sa ako dari? vsetko v poriadku?
@esmemia Dakujem!
@barborka1446 ahoj, ja sa k Vam chystam zapojit, dnes som sa prvy krat testla 😉
@monika2712 Uff, dakujem za opytanie, ale necakala som taku brutalitu v prvych tyzdnoch, hoci to nebolo najhorsie, dost ma to prekvapilo teda, ale uz je mi lepsie 🙂 Na gynde som este aj tak nebola, az 28. idem 😀 Davam si nacas 😀 A ty ako ? Uz po ovulke ? 🙂
@katie1 Ale ale 🙂 Kde najdem testik, nech zablahozelam ? 🙂
@barborka1446 🙂 testik mam zatial len tu v teme na str. 310. Este je ciarocka zatial slabucka 🙂
@barborka1446 no ja som po ovu a cakam na mrchu.. opat raz.. buduci tyzden stvrtok cca.. tak uvidim. vnutorny pocit mam ze pride.. proste nemam pocit ze to vyslo, hoci vsetko bolo nacasovane idealne.. ale dnes citim brusko, 7dpo, tak neviem ci si zas nieco namyslam.. alebo co.. ale uvidime, nechame sa prekvapit. 😉
no niektore zeny mavaju dost zle stavy, poznam take co aj 3-4 mesiace zvracali. tak drzim palce nech ti uz je lepsie..ale hlavne nech u doktora vsetko dobre dopadne!
@monika2712 ano moja,presne to si sa pytala :D...no nieco sa v brusinku deje a ja som zvedava co :D
@esmemia ty si zvedava?? a co ja potom?? 😀 😀 😀 ja asi umrem od zvedavosti.. testy na mna kukaju zo skatule v kupelni.. hahaa... aj tak by prdlajz ukazali teraz.. kurna a este aj ta migrena dneska cely den.. ma porazi 😒
@linuska1 zajtra rano, ak mrchata nepride, alebo az vo stvrtok... inac jeden som si spravila aj pred chvilou 😀 je tam duch. ale objavil sa tam az po 5 minutach... ale videl ho aj manzel. najprv sa mi rehotal, ze si to domyslam 😀 lebo fakt sa na to trebalo sustredit. ale on videl tu palicku tiez... tak uvidime. ale hadam zajtra mrcha nepride a ja vydrzim a budem testovat az vo stvrtok rano 😉 🙂
@katie1 Mozno slabucka ciarocka, ale krasna ciarocka a za chvilu ti zosilnie, ze nam oci vybije 🙂
@monika2712 Tak hadam to uz vyjde aj teraz, hoci nemas ten pocit .. Ked najmenej cakas, tak vtedy to pride, tak dufajme, ze to bude aj tvoj pripad 🙂 Uz to musiiiii vyjst 🙂
No mne asi v 5.ci 6.tyzdni bolo brutalne,to uplne som sa citila,akoby som mala brutal kramose,len bez kramosov 😀 Cele dni som len prelezala,aj horucku som chytila jeden den 😀 Dalsi tyzden mi bolo lepsie, obcasne pichanie, ale spala som poobede dve a pol hodinky kazdy den a vecer uz o 9 v posteli 😀 Dalsi tyzden som grcala 😀 A tento tyzden je konecne v pohode 🙂 Samozrejme to cikanie ma zabija 😀
@asemilka moja, ducha na teste som aj ja mala minule oneskoreneho a nakoniec nic nebolo. takze treba pockat na poriadny pozitivny vysledok.. ked bude duchan v casovom limite 😉
to ti nechcem brat iluzie alebo co, ja len aby si sa este neteskala moc zbytocne. 🙂
@barborka1446 dakujem moja snaaaaad ano 😉 a ked nie tak uz dalsia to musi byt urcite!
@monika2712 ty mas aspon nejake pocity.. ale co jaaaaaaaa 😀 mrcha mala prist najneskor dnes rano...a ja nic. este aj to spinenenie zo vcera je este slabsie... a nic ma neboli, nic necitim... prsia ma nebolia, pricom zvyknu... akurat si myslim, ze sa mi nejako viac hompalaju... 😀 brusko nemam opuchnute, ako zvyknem mavat... proste nic... ani mrcha, ani riadna palicka 😀 uz ked ma prist mrcha, tak cim skor, nech sa cim skor mozme zacat snazit 😀
@asemilka neboj. mozno mas oneskorene priznaky.. a ja ? prosim ta.. ja zas budem mat tisic priznakov a mrcha si aj tak pekne dorazi na 28dc... tvoja chybajuca mrcha je lepsim priznakom ako tisic inych, na to nezabudaj! spinenie je OK, to sa na zaciatku stava vraj.. takze nebooj.. zajtra alebo stvrtok testuj znova a bude tam uvidis !
@monika2712 vies co... toto bolo sice v casovom limite, ale fakt duch... minuly mesiac som ale takeho isteho mala tiez.. po dvoch dnoch viditelna slabucka palicka... po dalsi dvoch trosku silnejsia slaba palicka... a potom nic... potom ma strasne rozbolelo brucho a krvacala som tri dni vkuse... brucho po par hodinach prestalo, ale tieklo zo mna stale... potom som den spinila a potom nic... a teraz ziadny pocit 😀
@monika2712 ja by som sa tesila aj teraz... ale po minulom mesiaci neuverim, kym neuvidim 🙂 to je ako s tou nasou postelou... ja tej firme, co nam ju ma dodat neuverim, kym ju neuvidim 😀
@asemilka hm tak vies.. mozno to odislo nakoniec same.. ja som tiez mala ten pocit.. ved tie priznaky to nebolo normalne. a potom aj tak dosla mrcha.. a tiez silna dost.. takze chapem, poznam.. no uvidis co bude teraz.. moze byt ze mas nizke hcg preto nemas este nejake poriadne priznaky! no vidim to tak, ze mame dalsiu potencialnu tehulku 😎 sa tu s vami vrece roztrhlo tento tyzden!
@asemilka spravne moja. pokial nebudu kolajnice jak svet tak sa tesit radsej netreba..
@monika2712 inac... co sa tych priznakov tyka... ja to mavam bezne skoro kazdy mesiac.. ja sa na to asi nemozem spoliehat... a odkedy sa snazime o mimi, tak aj mrcha si robi, co chce... cyklus sa natiahne, alebo skrati... 😀
baby uz sa mi nechce sediet.nejak nas tu je malo asi vypnem,ozaj pozerala som krcok.ale ja fakt neviem,ja citim ze je mekky ja neviem ako vyzera tvrdy.
@asemilka
@monika2712
@esmemia
@monika2712 sak ved padol slub, ze do vianoc... tak ja sa snazim toho drzat 😀 inac, ta hladina hcg to kludne moze byt... aj mamina tak mala... tak to mozno dedim 😀 a ano. mimi tam podla mna minuly mesiac bolo a odislo.. ale zase lepsie skor, ako ked si zvyknem... aj tak sme to obaja doma tazko niesli... mno... ale hlavu hore, raz sa to predsa musi podarit 🙂

@monika2712 ale nemusis mat ja som nemala ziadne a potom so pozerala jak puk na test ci dobre vidim 😀 aj tebe to prajem 🙂