icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
15. nov 2011

@ktore
@monika2712 dobru nocku zienky,aj ja pojdem dnes skor
😉

monika2712
15. nov 2011

@asemilka ano ano.. do Vianoc to musi byt! tak ja tu dalsiu teda asi.. to potom zistim tesne pred vianocami.. bude darecek pod stromeckom 😝

asemilka
15. nov 2011

@ktore nie. ale ked sa zopakuje situacia z minuleho mesiaca, tak skocim za lekarkou... alebo si necham termin, ze ak sa nezadari do konca roka, tak za nou skocim...

monika2712
15. nov 2011

@esmemia dobru moja..

asemilka
15. nov 2011

@monika2712 kupis stuzku, omotas okolo bruska a postavis sa pod stromcek 😉 vyjde to, neboj 🙂

asemilka
15. nov 2011

@esmemia bru 🙂

jorgie
15. nov 2011

@asemilka to vyzera nadejne 😉 dufam, ze ti ciarocka do stvrtku pekne zosilnie...moc drzim palce.....a mozno to ze nemas ziadne priznaky je ten najlepsi priznak

ktore
15. nov 2011

@asemilka ja beriem duphaston poznas?ale ak ho nemas tak takisto posobi na dobre uchytenie aj to befoli.to kupis v lekarni.pomaha sliznici.mozes aj teraz nasadit.su to vitaminy e.b,kyselina lystova.

ktore
15. nov 2011

@asemilka as slabu ciarocku?prehliadla som?

ktore
15. nov 2011

@asemilka uz som precitala.potom posli foto dobru noc

asemilka
15. nov 2011

@jorgie bodaj by... uvidime...
@ktore ducha.. objavil sa po 5 minutach. ale uplny duch... najprv bola palicka biela ako sneh a mohla si ju vselijako natacat... ale po 5 minutach sa objavil duch... je vidiet obrysy palicky a jemny flak... odfotit sa to neda... je to slabunke... cize bud to sa nieco deje a mrcha nepride, alebo sa deje a pride... tak den dva pockame a uvidime...

asemilka
15. nov 2011

@ktore befoli nepoznam, ale mozem kupit 🙂 minuly mesiac som zacala pit alchemilku... no ved uvidim, ze co sa to so mnou vlastne deje 😀

asemilka
15. nov 2011

@ktore bruu 🙂

asemilka
15. nov 2011

Učiteľka dala žiakom za úlohu zistiť, ako sa narodili. Jožko prišiel domov a pýta sa mamičky:
- Mamička, ako som sa narodil?
A mamička vraví:
- Doniesol ťa bocian, Jožko.
Ráno išiel do školy a na streche zbadal bociana. Vyšplhal sa na strechu a dal si bociana do tašky. Učiteľka sa ho v škole spýtala.
- Tak, Jožko, už vieš, ako si sa narodil?
Jožko hovorí:
- No jasné, mám ho vytiahnuť?
- Nie, nie!!! Nemusíš, máš jednotku! 😀

ivuss01
15. nov 2011

@asemilka 😀 😀 na dobru noc som sa prebrala 😀
toto som ja mala minuly mesiac, a mrcha prisla, dnes som 29dc, robila som test, a po niekolkych minutach sa objavila druha ciarka, ale je bledunkaaaa, uz som z toho riadne psycho 😝 dufam, ze na mikulasa bude darcek alebo aspon na vianoce....
a ozaj, ostala tu niektora z povodnych snaziliek, co tuto temu zakladali? ci vsetky uz su tehu?

esmemia
15. nov 2011

@asemilka ale prdlajs bru,znasilnila som mm a on aby nam predlzil radovanky,tak zadrzal bojovnikov a nakoniec sa nespravil,tak ma ide porazit aj ta posledna nadej na mozne splodenie ...som asi na tom najhlbsom psychickom dne a vycerpani a rumazgam ako cvok....ja to druhe babo uz nechem,,,,ja si ho prosim,ale uz viem isto,ze sa musim niecim zamestnat,lebo v takejto nalade nepride do bruska

ktore
16. nov 2011

@asemilka achemilku nepi ked myslis ze mozes byt tehotna....je dobra na upravu cyklu ale moze sa ti odlupit sliznica a uhniezdene vajicko vyplavit.pi to len do ovu ale potom uz radsej nie.kup si to befoli a papaj to.su to len vitaminky a pomozu sliznicu pripravit na udrzanie....nastoji to vela okolko vyse 1 euro a davas raz za den

ktore
16. nov 2011

@esmemia asi vynechaj nablizsi mesiac uplne.oddychni si z manzelom.neboj pride dalsi.skus byt silna a najlepsie je trochu oddychnut si.ja som cakala dcerku 7 rokov.povedala som si ze uz dost.oddychnem si.sex sme mavali uz potom len tak raz dvakrat za mesiac.ani neviem ako som otehotnela.

katie1
16. nov 2011

Ahojte babulky, tak dnes rano uz mam ciarku silnejsiu ako vcera 😵

ktore
16. nov 2011

@katie1 no to je nadhera....bodaj by sme to zazili vsetky....krasa....stastie...a muzicek???

ktore
16. nov 2011

@asemilka serus moja tak sa to tu zosilnieva a co ty?

nufacikmi
16. nov 2011

@ktore ahoj, ja by som mala dostať mrchu 23.11., ale nemusela by prísť

katie1
16. nov 2011

@ktore dakujem! Tak vies aki su chlapi, nepochyboval o tom, ze to vyjde 😀

ktore
16. nov 2011

@nufacikmi joj tak bodaj by neprisla.kedy chces testovat?

nufacikmi
16. nov 2011

@ktore však to, bodaj by už ani jednej z nás neprišla...najradšej by som už testla aj teraz, ale to by bolo zbytočné, takže musím počkať do budúcej stredy, aj keď testy už mesiac čakajú na svoje využitie..Ty kedy testuješ?

orchis
16. nov 2011

@katie1 gratulujem ku krasnym ciarockam 🙂 a teraz nech uz len pekne silneju 😉 budes si robit este dalsie testy?

katie1
16. nov 2011

@orchis dakujem Vam vsetkym moc moc. Nechce sa mi tomu stale verit. Este testnem v piatok mamatestom (mam doma) a buduci tyzden este raz nejakou 25-kou 😀 K lekarke pojem az o dva tyzdne totiz, asi 1.12. 🙂

jucuska
16. nov 2011

@katie1 Jéééj Katie, vidíš máš aj ty koľajničky 😉 super, teším sa s tebou...
baby chcela som si aj ja testík odfotiť s manželovým mobilom, no zabudol si nabíjačku v kamióne a včera nebol v robote, dnes odišiel no pre prípad sa vráti domov až zajtra/ možno tak hneď vám ich odfotím a zavesím na net...ale každým dňom silnejú, tak sa tešíme...
Pre tie, čo registrovali, ako som tehu išla oznámeť manželovi : veľmi sa potešil a hneď vymenúvával, čo všetko treba kúpiť...postieľku, kočík...a ja že stop stop, ešte je čaaas 😎 môj zlatý, tak sa teší, nikde nič a len mi hladká bruško, pusinkuje, ked príde a ide do roboty 😉
Ešte na vás mám otázku...kedy ísť ku doktorovi ??? dnes som 28 DC, stačí ísť o týždeň vo štvrtok že?

katie1
16. nov 2011

A u ostatnych chcem co najskor vidiet // 😉 Drzim Vam moc palce!

katie1
16. nov 2011

@jucuska no parada 😉 Gratulujem! Tak si tiez julovka 😅
Ja som bola dva tyzdne dozadu na rocnej prehliadke a cytologii a lekarka mi povedala, ze ked si najdem //, tak az o dva tyzdne mam prist. Takze ja pojdem asi 1.12. 🙂