Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@asemilka ano ano.. do Vianoc to musi byt! tak ja tu dalsiu teda asi.. to potom zistim tesne pred vianocami.. bude darecek pod stromeckom 😝
@esmemia dobru moja..
@monika2712 kupis stuzku, omotas okolo bruska a postavis sa pod stromcek 😉 vyjde to, neboj 🙂
@jorgie bodaj by... uvidime...
@ktore ducha.. objavil sa po 5 minutach. ale uplny duch... najprv bola palicka biela ako sneh a mohla si ju vselijako natacat... ale po 5 minutach sa objavil duch... je vidiet obrysy palicky a jemny flak... odfotit sa to neda... je to slabunke... cize bud to sa nieco deje a mrcha nepride, alebo sa deje a pride... tak den dva pockame a uvidime...
Učiteľka dala žiakom za úlohu zistiť, ako sa narodili. Jožko prišiel domov a pýta sa mamičky:
- Mamička, ako som sa narodil?
A mamička vraví:
- Doniesol ťa bocian, Jožko.
Ráno išiel do školy a na streche zbadal bociana. Vyšplhal sa na strechu a dal si bociana do tašky. Učiteľka sa ho v škole spýtala.
- Tak, Jožko, už vieš, ako si sa narodil?
Jožko hovorí:
- No jasné, mám ho vytiahnuť?
- Nie, nie!!! Nemusíš, máš jednotku! 😀
@asemilka 😀 😀 na dobru noc som sa prebrala 😀
toto som ja mala minuly mesiac, a mrcha prisla, dnes som 29dc, robila som test, a po niekolkych minutach sa objavila druha ciarka, ale je bledunkaaaa, uz som z toho riadne psycho 😝 dufam, ze na mikulasa bude darcek alebo aspon na vianoce....
a ozaj, ostala tu niektora z povodnych snaziliek, co tuto temu zakladali? ci vsetky uz su tehu?
@asemilka ale prdlajs bru,znasilnila som mm a on aby nam predlzil radovanky,tak zadrzal bojovnikov a nakoniec sa nespravil,tak ma ide porazit aj ta posledna nadej na mozne splodenie ...som asi na tom najhlbsom psychickom dne a vycerpani a rumazgam ako cvok....ja to druhe babo uz nechem,,,,ja si ho prosim,ale uz viem isto,ze sa musim niecim zamestnat,lebo v takejto nalade nepride do bruska
@asemilka achemilku nepi ked myslis ze mozes byt tehotna....je dobra na upravu cyklu ale moze sa ti odlupit sliznica a uhniezdene vajicko vyplavit.pi to len do ovu ale potom uz radsej nie.kup si to befoli a papaj to.su to len vitaminky a pomozu sliznicu pripravit na udrzanie....nastoji to vela okolko vyse 1 euro a davas raz za den
@esmemia asi vynechaj nablizsi mesiac uplne.oddychni si z manzelom.neboj pride dalsi.skus byt silna a najlepsie je trochu oddychnut si.ja som cakala dcerku 7 rokov.povedala som si ze uz dost.oddychnem si.sex sme mavali uz potom len tak raz dvakrat za mesiac.ani neviem ako som otehotnela.
@katie1 Jéééj Katie, vidíš máš aj ty koľajničky 😉 super, teším sa s tebou...
baby chcela som si aj ja testík odfotiť s manželovým mobilom, no zabudol si nabíjačku v kamióne a včera nebol v robote, dnes odišiel no pre prípad sa vráti domov až zajtra/ možno tak hneď vám ich odfotím a zavesím na net...ale každým dňom silnejú, tak sa tešíme...
Pre tie, čo registrovali, ako som tehu išla oznámeť manželovi : veľmi sa potešil a hneď vymenúvával, čo všetko treba kúpiť...postieľku, kočík...a ja že stop stop, ešte je čaaas 😎 môj zlatý, tak sa teší, nikde nič a len mi hladká bruško, pusinkuje, ked príde a ide do roboty 😉
Ešte na vás mám otázku...kedy ísť ku doktorovi ??? dnes som 28 DC, stačí ísť o týždeň vo štvrtok že?
A u ostatnych chcem co najskor vidiet // 😉 Drzim Vam moc palce!

@ktore
@monika2712 dobru nocku zienky,aj ja pojdem dnes skor
😉