icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ludka77
16. nov 2011

@orchis môj zas miluje nakupovanie, ale neznáša skúšanie 🙂) tak sa v obchode vždy smejeme ako predavačky krútia hlavou 🙂) tak ale vždy povieme že keď to nebude dobre nám tak sa niekto v rodine nájde 🙂))

monika2712
16. nov 2011

@ludka77 inak my sme to mali prave az prilis dokonale nacasovane. preto si myslim ze by to bolo az prilis idealne keby to vyslo.

ktore
16. nov 2011

ja som teho neni citim to.vobec tomu neverim.som taka pokojna.nemala som hlien nemala som sex len tri dni pred ovu.teplotka dole.som taka pokojna ze cakam ms.niekedy si myslim ze test neurobim vobec.zato som chcela skvor o den len aby som pre istotu.ale dnes nejak nemam myslienky ze sa to podarilo.mozno buduci mesiac ma to uz vobec nebude zaujimat.

barbora21
16. nov 2011

@ktore No niekedy na to treba prestat mysliet 🙂 Podla mna to len prospieva 🙂 Mne zasa teplota vybehla spat na 37,1 tak neviem ale podbrusko mam riadne bolave ☹ Tak neviem, ale test robit este nechcem...Takze len cakat a nemysliet 🙂

ktore
16. nov 2011

@monika2712 monika to ja vobec nevydrzim zatajit.urcite par hodin ale viac nie.keby bol doma tak mu to poviem hned alebo necham na zachode pekne vylozene aby hned zbadal.ale doma neni ale volal by a uslo by mi to.neviem ako by to bolo.ale nechcem nad tym rozmyslat lebo som akosi pesimista....

monika2712
16. nov 2011

@ktore no moja tak presunieme ten test na 28dc, ak este bude dovod testovat.. nech si ich zbytocne neminame hej?

ktore
16. nov 2011

@barbora21 kde mas graf?

monika2712
16. nov 2011

@ktore vies co.. ja to vidim tak, ze buduci mesiac budeme spolu opat ovulovat a ze nam to aj vyjde.. 😉

ktore
16. nov 2011

@monika2712 suhlasim ak bude co testovat.este,aj podla teploty.mne klesla vtedy rano na 36.5 a potom som aj pekne dostala

ktore
16. nov 2011

@barbora21 no ak myslis ze sa sklames tak nerob test.tak pockaj.....

monika2712
16. nov 2011

@ktore jasne.. aj teplota klesne 27dc alebo 28dc, tak uz ani testovat netreba.. tak sme dohodnute.. 😉

alyce
16. nov 2011

Ahojte. Mozem sa nieco spytat? Vy sa snazite cely mesiac, alebo len ked je ovu?

monika2712
16. nov 2011

@alyce koho sa to pytas?

alyce
16. nov 2011

@monika2712
no chvilu som vas teraz citala, takze vy dve ty a ktore 🙂 vcera sme si pisali v inej teme

alyce
16. nov 2011

My sa snazime stylom, ked si myslim ze mam plodne dni tak kazdy druhy den a potom uz nic. Len neviem ci to viem dobre odhadnut, ze mozno aj preto to nevychadza. Nijako sa nemeriam..

monika2712
16. nov 2011

@alyce nooo.. je dobre si ovulku nejak potvrdit lebo inak mozes tapat.. napr jedna znama si myslela ze ma v polke cyklu ovulku a tak sa snazili rok a pol..a potom isla k doktorovi, ktory jej dovtedy tvrdil ze je zdrava, aj jej muz bol na spermiograme, a doktor potom na sone pocas mrchy zistil, ze ma zrovna vtedy ovulku.. stava sa do asi jednej zo 100 zien vraj.. tak to len ako priklad uvadzam... ze darmo sa budete snazit vtedy ked si iba myslis ze je.. je dobre si to nejak potrvdit.. aspon jednym testom ovulacnym.. alebo teplotou.. hlien si sledujes nie?
My sa snazime tak vselijak, ale zatial nam vyslo vzdy len jeden pokus pocas ovulky.. casovo sme to nestihli viac krat.. a popritom sexujeme aj ked je inokedy chut a cas.

monika2712
16. nov 2011

@alyce inak hej pamatam si, v kyrete sme pisali ze? 🙂 sklerooooza

alyce
16. nov 2011

ved to, ze my sme dost pracovne vytazeni, a ja este k tomu pracujem poobede, takze vecer sme mrtvi a nas synator tiez zaspi az o 22.00 a my sme uz potom hrozne unaveni, tak sa snazime aspon ked si myslim ze je ovu a potom po vikendoch 🙂 Ale prosim ta mi povedz, ze ako som mohla mat v 15 DC pripravene vajicko na prasknutie (akurat som bola na preventivke) a 23DC som dostala MS? To je divne nie?

alyce
16. nov 2011

@monika2712
ano to bolo v tej teme... Vidis, zas by som mala nieco doma porobit a len tu visim na nete a studujem 🙂 Vy uz ste v tychto veciach take zbehle, snad sa daco priucim

monika2712
16. nov 2011

@alyce nooo kratka lutealna faza...
vynate z clanku:

Ďalšou z príčin neplodnosti môže byť krátka luteálna fáza. Pre úspešné uchytenie zárodku je potrebné, aby luteálna fáza trvala aspoň 10 dní.

monika2712
16. nov 2011

@alyce precitaj si tu:
http://www.elep.sk/forum/d66/kratka-lutealna-faza/

Mala by si si asi zacat merat teplotu, ze ci sa ti to takto opakuje stale.. ta kratka lut. faza.. pripadne zopakovat sono v case ovulky u doktorky, a potom opat odsledovat prichod mrchy. ak bude aj dalsi mesiac kratka, tak mas problem.

alyce
16. nov 2011

@monika2712
vidis. 2x som otehotnela hned ako mi skoncila MS, kedze mam kratke cykly. Tak sa trochu bojim, ci sa mi to po tom potrate volako nerozhadzalo, ved v 15 DC by som uz davno mala mat po ovulke... Tento tyzden som si objednala ovu testy, aj ked som si povedala, ze uz sa na to nebudem sustredit. Ale chcem vediet, ako to u mna funguje. Ale sme si povedali, ze tento mesiac ideme cely kazdy druhy den a uvidime, ci bude zmena a masla okolo pupku pod stromcekom 😀

alyce
16. nov 2011

Dufam, ze tie testy su aspon spolahlive... Inac moja doktorka je vegetacka, ked som jej povedala, ze som potratila, tak len mavla rukou, ze to je velmi caste a mame sa hned zacat snazit o dalsie tehu. A ze jej tam chodi vela zien s tym, ze sa im nedari otehotniet a ze to je presne preto, ze to planuju a nenechaju to na prirodu.. Dobre co? Ale ma to trochu povzbudilo, ze je to proste normalne a taky je zivot a netreba sa preto trapit. A my sa aj tak trapime!

ktore
16. nov 2011

@monika2712 ano merat teplotu.a podla mna by mala dostat nieco v prvom rade na upravu cyklu ci vitaminy ak nechce lieky.ale ak ma kratky cyklus tak by jej pomohol ten duphaston!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@alyce

mukesina
16. nov 2011

@ludka77 @katie1 babenky takto vam blahozelam 🙂 katie1 drzim prsteky nech to len silneeje 🙂 , aj ja som chcela v juli, lebo moj manzel je ulovy 🙂 ,ale uz nestiham.

mukesina
16. nov 2011

@monika2712 @ktore babenky Vam drzim prsteky, nech u nepride mrcha, ze na dalsi tzden vidime dalsie tehu testiky s 2// 🙂

alyce
16. nov 2011

@ktore
No ved podstata kratkeho cyklu je v tom, ze ovulacia je skor a tym padom sa stiha aj ta lutealna faza. Aspon tak to u mna fungovalo pred potratom. Hned po MS hlien a vravim, ze som tak 2x otehotnela. No ale ak sa mi to teraz volako poposuvalo a ja zistim, ze ovu je neskor a tym padom sa mi to nestiha uchytit, tak pojdem k doktorke a uvidime co s tym spravi. Testnem to nejake 2 mesiace a pojdem... Vravim ona je vegetacka, nieze ma posle domov s tym ze zbytocne stresujem

katie1
16. nov 2011

@mukesina dakujem. Nevadi, bude augustove 😉

ktore
16. nov 2011

@alyce musis si merat teplotu,a brat tie lieky,ak treba tak zmenit doktorku.ved by o mala brat inak a vrhnut sa sledovania ked vie ze ma pacientku ktora ma nejaky problem otehotniet.vypocut a nasdit liecbu.duphaston je na to ze po ovu si ho nasasis a tam padom sa pripravi sliznica a vajicko na uhniezdenie.ms ti zatial nepride.lebo je to hormon ktory podporuje uhniezdenie vajicka a drzi ho!!!!na stranke duphaston ti poradia tiez toto.ale teraz by si mohla miesto tych liekov nasadit ine co je dostat vlekerni.chces to????su to vitaminy ktore taktiez posobia na lutealnu fazu.neviem ti to zrozumitelne vysvetlit.