icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

moni
17. nov 2011

prepacte ze vam sem leziem, len chcem napisat @jasin ze aj ja som mala pozitivny ovu test a bola som tehotna. ovu test vie zachytit aj HCG (naopak nie) tak nech je to to co si prajes 😵

gelinka75
17. nov 2011

@jasin pozitivny test ako facka 😉

katussska24
17. nov 2011

@monika2712 monika je toho, to je pravda. a viem, ze to aj keby to teraz vyslo, tak ktovie ako by to dopadlo pri tom vsetkom. v kuse stresy, terminy, hadky....aj teraz. ti elektrikari sa chovaju ako.....proste robia dnes take veci, ze uz manzel vyletel na nich...a ja tu pocuvam krik mojich rodicov, staznosti, ochkania, potom krik mangela, kedze pride nasraty a pravom... ☹
@orchis ja viem... len ma napada, ze ci sme ok, ja aj manzel...ale pravdepodobne sme. koncom leta som bola na kontrole, vsetko ok.a pozeram si kalendar, ze neskusame tak dlho....z toho ani raz neboli idealne podmienky... len asi som sa ku koncu tohto mesiaca na to moc upla, bt tehotna by bol uzastny utek pred polkou mojich starosti teraz - samozrejme nielen preto chcem babo, primarny ciel je ze chceme byt rodinka, klasika 🙂 len asi sa ta tuzba umocnila posledne dni....a blbe je ze viem z coho mi bolo zle - stres ☹

jasin
17. nov 2011

@moni
@gelinka75 dakujem.. ja tomuu neverim nemozem uverit akosi.. ja nemam slov..

moni
17. nov 2011

@jasin
ani ja som neverila 😅 takze jasne ze nasledoval tehu test o par dni.
bola som prvy cyklus po kyretazi, nervy na dranc, mala chora, no proste "idealne" podmienky...

monika2712
17. nov 2011

@orchis ahojte, no prave odisli.. mam to za sebou, hura.. ta nervozita uz bola neznesitelna.. tolko meskali, boli tu necelu hodku, tatko bol asi rad, ze to ma tiez za sebou. uff..

monika2712
17. nov 2011

@katussska24 moja no ved prave.. mate toho tolko. babo vyciti kedy nie je spravna doba.. priroda vie co robi... vies radsej takto ako keby to malo potom odist, lebo si v neustalom strese... neboj, ked sa ti ukludni troska zivot, tak budu lepsie podmienky a potom sa zadari...
takze moja draha, hod sa okamzite do kludu, lebo ja chcem byt s tebou augustovka 😀 😎

anastacia242
17. nov 2011

@katie1 gratulujem 😉 😉 😉

jasin
17. nov 2011

@monika2712 ak toto bude pravda ja uz zo seba slovko nemozne asi nikdy nevydam...

anastacia242
17. nov 2011

@monika2712 ahoj ako sa mas? co nove? no citam, ze blesko navstevu si mala 😀 😀 a mas uz za sebou 😀

jasin
17. nov 2011

@moni ja asi tak skoro tiez neuverim- ono u nas to tiez tento mesiac nebolo idealne, ved sme sa uz ani tak snazit nechceli a zrazu..

anastacia242
17. nov 2011

@jasin aj ja som o tom pocula, ze ovutest ukaze tehotenstvo 😉 😉 tak uvidiš ako to dopadne nakoniec...

monika2712
17. nov 2011

@anastacia242 no hej, otec s kamoskou .... strasne chcel aby som mu to odsuhlasila, aby sme sa lepsie spoznali a tak. no malo sme spolu hovorili, nebola velmi moznost, ale tak ukazala som jej dom, a nieco som sa jej spytala a tak.. nech tatko dobre spava, snad uz nebude mat take vycitky..
nove inak nic, buduci tyzden by mala dojst mrcha.. asi aj pride si myslim... a ty co?

anastacia242
17. nov 2011

@monika2712 no, ale sak si malal ovulku aj od Dr.potvrdenu tak ozdaj to vyslo..drzim palce...a kamoska vravela, ze netreba ist do sprchy,ale nechat plavcov plavat celu noc v sebe.. no tie priatelky...moj nebohý otec, mam s cudzimi zenami nejake tie skusenosti 😒 😒 😒 (moji rodicia sa rozviedli, ked som mala 7rokov ...) a otec zomrel pred 5rokmi nahle na infarkt...vo veku 52rokov... ☹
☹ ale mamku este mam 🙂 no mne dnes stupla teplotka na 36,9 stup 🙂 🙂 🙂 🙂 ...vcera bolo 36,5 aj predvcerom a zas som mala rano to, ze jak som vstala mi vytiekol vytok na pyzamo, takze to bude asi ovulka a rano ma boleli krize...tak dnes asi skusime (vcera sa nas pokus zmaril, tomu... sa akosi nechcelo stááť )

monika2712
17. nov 2011

@anastacia242 vies co hej mala som aj ovulku potvrdenu, aj sme sa snazili v ten vecer, takze vsetko bolo super naplanovane.. ale aj tak sa mi zda ze to nevyslo.. som sice len 9dpo ale proste citim sa tak ze nic.. ale nevadi, nezrutim sa kvoli tomu.. ja tak nejak citim v kostiach ze ta dalsia nam vyjde 😉 snad sa moj siesty zmysel nemyli..
no otec si nasiel celkom symposku, hlavne ze nie je tam v dome nie je sam, pomaha mu, stara sa o neho.. kto vie co by s nim bolo keby ju nestretol.. teda viem co by bolo. bol by kazdy vecer v liehu.. takze som jej aj tak nejak vdacna ze sa o neho stara.. inak by som s nim mala starosti ja.

anastacia242
17. nov 2011

jooooj, no novým tehulkam srdečne blahoželám.. 😅 😅 😅 😅 a nám ostatným prajem vela trpezlivosti a dufam, ze coskoro tie tehulky dobehneme 🙂 🙂 🙂 do Vianoc.. 😀 😀

anastacia242
17. nov 2011

@monika2712 no tak to je super s tým otcom, ked mu to pomaha...ze ma priatelku...no tak somveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi zvedavá, mozno zato, ze myslis,ze nic z toho, tak bude 😀 😀 😀 joooj sak uz neviem, ci stihame do Vianoc uz len jeden cyklus...

monika2712
17. nov 2011

@anastacia242 no vies ja si radsej nerobim nadeje, minuly mesiac som mala tisic priznakov a nic z toho, teraz necitim nic, tak tiez mam pocit ze nic nebude..ale ano. moze sa stat ze prave preto ze si myslim ze to nevyjde tak just hej.. samozrejme budem stastna jak blcha a ked nie.. tak nie.. este do vianoc jedna ovu. a po vianociach dalsia.. takze pohodka 🙂
no otec mal z toho strasne vycitky ze ma niekoho, mal pocit ze sa na neho hnevam, ona sa ma bala. no proste divne.. ale tak postupne sa hadam lepsie spozname.. ja mu to nevycitam, ved ma len 56 rokov, a ako pomerne mlady vdovec chapem ze potrebuje nejaku spolocnost a niekoho kto ho chape.

anastacia242
17. nov 2011

@monika2712 samozrejme samota je zla, ty si zijes svoj zivot, tak aj on potrebuje vedla seba niekoho o koho sa moze opriet a vecer nesedi v izbe sam 🙂 hned je zivot veselsíí... 😀 no sak jasne, ked nam to nevyjde do Vianoc tak azda budeme mat o to krajší Nový rok 🙂 😉 😉 😉 😉 ...ked uz tento rok bol nie najlepší... 😒 😒

monika2712
17. nov 2011

@anastacia242 hej hej.. tento rok bol cely na houby! uz odratavam dni kedy skonci.. a verim ze buduci bude dobry, stastny a zacne sa tehotnesvom 😉

anastacia242
17. nov 2011

@monika2712 ano treba myslieť pozitívne...a odosielať si pozitívnu energiu...a bude tak ako nebolo 😀 😀 😀

esmemia
17. nov 2011

@jasin ved tu ciarku pekne vidiet moja,viem,ze ste uz chceli,ci necheli tak sa tes moja,ved splodit babo je zazrak moja,nech ciarocka silnie
😉 😵

monika2712
17. nov 2011

@esmemia len ona je iba 21dc a bol aj ovulacny pozitivny.. tak je to take divne cele.. a cykly ma tusim dost dlhe.. no ved uvidime.. boze tento tyzden je fakt plodny na tehulky teda ak to bude aj u nej tak..

monika2712
17. nov 2011

@jasin btw aj ja som dnes 21DC 😀 ale testovat neplanujem 😉

katussska24
17. nov 2011

@monika2712 monika, nakoniec tento mesiac budes tehu, zaden priznak a ... lebo mam pocit, ze ked ma niekto tisic priznakov, tak nic a ked si myslis ze neni sanca to sa zadari 😉

monika2712
17. nov 2011

@katussska24 no vela bab mi to uz povedalo.. ale ja si stale stojim za svojim. .ze ked budem tehu, budem to vediet, citit.. no tak ci onak, o tyzden sa dozvieme pravdu... akurat som si zacvicila pri telke, vymasirovala tu hroznu celulu novym strojcekom.. a zajtra ma caka ta masaz, ak sa mi bude chciet tak aj ta plavaren a sauna.. niekedy mozme ist spolu ked budes chciet, este mi ostanu listky.

esmemia
17. nov 2011

@monika2712 ja viem,ze je len 21,ale tak kazdopadne nemoze byt aj ovu aj tehu test pozitivny,nieco tam byt musi a dufam,ze je to babo a nic ine!!!

monika2712
17. nov 2011

@esmemia hej no je to divne aj tak.. inak aj mam doma ovu test este jeden 😀 😀

esmemia
17. nov 2011

@monika2712 no mna by pokusal
Ale nahovarat ta nejdem,lebo nechcem aby si bola sklamana!!!!,lebo ti prajem pozitivny vysledok,ale radsej pockaj aspon do terminu MS

monika2712
17. nov 2011

@esmemia no hlavne testovat tehu ovu testom.. eee.. co sa dozviem? nic.. aj keby bol pozitivny, tak tehu test moze byt negativny.. je to skoro, ved som len 9dpo.. minimalne tych 11 treba cakat aj to este nemusi nic ukazat ani len ducha.. no nic. sak uz len tyzden, to ubehne rychlo.