Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@barbora21 no neboj, naozaj je to este velmi kratko.. a podla grafu ovulku mas v pohode, takze tam by problem nemal byt.. len naozaj otehotnenie je velmi kompikovany proces a vela ludi si to neuvedomuje, ze to naozaj nie je tak ako lusknut prstami.. takze hlavu hore, trpezlivost, a hlavne nestresovat.... akoze ta prava to hovori, ale ja mam za sebou troska ina veci takze u mna to je o inom.. inak kolko mas rokov ak sa smiem spytat?
ja by som inak strasne chcela dievcatko.. ale v podstate uz ked budem tehu tak hlavne nech je to zdrave.. a meno mam pre nu taaaake krasne vybrate, len neviem ci ho manzel schvali.. 😒
@monika2712 no a to meno nam nechces prezradit???ja som nerozmyslala nad menom len raz vecer som sa opytala mm ake meno by chcel pre babetko.zevraj barborka sa mu velmi paci.takze tak....a chlapca to uz vobec neviem.uz pozeram kalendar ze asi kedy som mala ovu apodla toho alebo podla niecoho ineho.
ked som rodila dcerku tak sme boli v porodnici dve ktore dali rovnake mena .tak sme sa tesili ze mame dve rovnake kočky.ktovie aj ako sa ma ta druha.mala by som ju vyhladat.nebyva od nas daleko.
@monika2712 ja som tiez patrila medzi tych co si mysleli ze to bude pohodicka, ale opak je pravdou. Ale zas to cakanie potom za to stoji 🙂 a som aspon rada, ze som spoznala svoje telo lebo predtym som vobec nic take neriesila 🙂 Ja mam 25 takze mlade ucho a zivot pred sebou ale som ucitelka preslo mi rukami vela, vela deti a po svadbe sme sa s manzelom rozhodli aj pre vlastne, nie len stale riesit tie cudzie 😀 I ked svoju triedu by som nedala za nic na svete 🙂
@ktore eee .. neprezradim 😉 mam ak tri, ale jedno je taky favorit.. ono tak tak ladi s nasim priezviskom..
a chlapcenske.. mne sa paci Jakub a David alebo Daniel po manzelovi.. ale po pravde neviem si vobec sama seba predstavit mat syna.. neviem preco..
@barbora21 no to tak byva.. vela ludi a hlavne chlapov si mysli ze su na 100 percent zdravi, nepripustia si ze by mohol byt u nich problem a potom su vyhukani ked sa zisti ze maju pomale spermie alebo ich je malo a podobne...
mna to troska hneva ked sa stretnem s takymi ludmi co ani nevedia ako otehotneli, ani nevedia ako porodili, a len mavnu rukou ked im niekto povie ze sa idu pokusat o babo, ze sak to nic neni.. to bude hned... pri tom ved to je vlastne zazrak, obrovske stastie, uz len to najst dvoch ludi ktorych vajicko a spermijka sa navzajom prijmu... toto su veci ktore by sa naozaj nemali brat ako samozrejmost..
@monika2712 To suhlasim 🙂 Mna vzdy najviac rozculi prispevok v spravach o nasich romskych obcankach, ako si rodia jedna radost a ani nevedia ako a slusne pary, ktore sa snazia a dali by tomu babatku vsetko nemozu a musia si toho tolko preskakat... to ma vie nastvat uplne najviac. Aj v mojom okoli su bohuzial pary, ktore zo zdravotnych dovodov nemozu a robia vsetko preto, aby sa im to podarilo ale je to tazke.
@ktore ako sa vola vlastne ta tvoja mala princezna? inak je fakt krasna! 😉
caute 🙂 jeden den robote a citim sa akoby to bol tyzden... 😒
@asemilka ty si dnes nedovolenkovala ako polka slovenska? 😒
@monika2712 spravla som dalsi na donutenie draheho- vysledok :
@jasin nuz moja.. co na to povedat.. asi je to tam 😉 drzim ti palceky. pocuj ovu si mala teda 10dc? lebo ja som mala 12 dc, dnes som 10 dpo a 22 dc..
@monika2712 deniska sa vola.nevedela som ake meno jej dat mojej dlho ocakavanej tak som jej dala svoje.je moja krasna nadherna zlata kralovna mojho zivota.tak sa spolu delime o meno.moj svet moj zivot,to je ona moje vsetko...a hlavne je dobrucka....
@monika2712 monika nie jasin je ta ktora nahodou tento mesiac neskusala?dobre si pametam?ze?nechcem sa vracat naspet.
@monika2712 toho mesiaca netusim presne kedy som mala ovu- ale podla mojich pocitov to tipujem na 9/10DC ale nie som si tym ista.. ja sa tu klepem jak taka sirotka do placu mi je..
@ktore .. je to krasne mne je z toho do placu ak toto vyjde zacnem verit na zazraky..
@ktore ano ano.. presne.. uz si povedali ze nebudu skusat 😉
@jasin jaaj moja az mi slzicky za teba vyhrkli.. neboj dobre bude.. potichucku sa tes.. aby sme to nezakrikli. vies nic nie je vyhrate kym nevidno srdiecko na sone.. ale budem na teba myslie a drzat ti vsetkych 10 aby to vyslo. 😉
@jasin moja vyrev sa poriadne ja som plakala tiez.a ked som isla isla od dokt z utv tak som revala celou celou z polikliniky az na stanicu a celu cestu v buse az domou.slzi tiekli a bola som stastna.bola to nadhera a chcela by som to zazit znova.bola taka pysna...ze konecne aj ja mam,aj mne sa podarilo...
@ktore mne sa paci skratka Deni, nevolas ju tak? inak je fakt krasna, podarila sa vam.. a este tancuje? ja ked budem mat babiku tak dufam ze bude tancovat ako maminka ked bola mlada.. len aby nebola drevo ako tatko 😀
@barbora21 ja ucitelkam nezavidim...maju to tazke z detickami a potom obcas aj z rodicmi nie?a meno barborka je uz zriedkave.ale mame u nas jedno dievcatko ma asi 12 rokov.a este poznam jedno a ma asi19.inak asi nikoho.mohlo by sa to vratit.aj moja prastarka sa volala barbora ale ju nejak inak volali myslim ze nejak je pisana po madarsky take kratke meno teraz ma nenapadne
@monika2712
@ktore
zatial sa tesim zatial prezivam sok ja ked som ich dnes uverila tak som sa roztriasla kolena podlomene slzicky na krajicku tomuto som vobec ale vobec nedufala- do konca mesiaca budem musiet stihnut nabehnut k dr. ale snad bude vsetko ok a dopadne to tak ako by to mohlo..
@ktore ano my sme sa uz nesnazili tak ako predtym ziadne ovu testy ziadne stresy ze malo sexikujeme alebo nieco podobne.. jednoducho sme sa venovali inym veciam a popritom sexikovali a "sem tam" sa to smyklo..
@monika2712 nechce tancovat lebo po nich kricia.inak si myslim ze by je to islo.velmi rychlo sa uci len jej chyba trpezlivost.ak nieco hned nevie tak sa rozplace.proste si myslim ze sa aj zahanbi.daleko mam do mesta s nou chodit na tanecnu.skoda ze v skole neni.
@ktore hm nevadi, este je mlada, mozno o par rokov. ja som zacala az v 12tich tancovat a drzalo ma to tak 3 roky, potom som uz nestihala treningy kvoli skole, ale dodnes to lutujem. milujem tanec, mohla som to niekam dotiahnut a mat super postavu 😀 no co uz..
@monika2712 ja ju volam deniska.ale inak aj deni ale som ju volala casto pod sem kralovna moja,alebo som ju casto volala alzbetka a amanda.ale to len take prezivky ako som mala naladu.akurat som jej vravela ze ma zajtra druhe meniny.bude alzbetka kralovna mat meniny.
@jasin moja verim ti.. urcite to je sok, hlavne ked ste sa prestali aktvine snazit... to je fakt zazrak 😎 jaj furt kukam ten tvoj test ze uz by som aj ja chcela toto najst na teste kurna...

@monika2712
@ktore ja to mam naopak, pre chlapca mam a pre dievca vobec 🙂 ja som zasa za chlapca - ten to musi byt urcite 🙂