Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@dajaja Mne ho robili v lete, a nemoze ti to pockat po tehu??? Mne trvalo asi tro roky kym sa sa k tomu dostala 😀 Inak rtgby ti mohli spravit aj teraz, a potom ked ho budu robit myslim uz netreba, spravia to odtlacky, potom ti tam navrataju a nasadia na to tu korunku a na kontrolny rtg aj tak treba ist potom tusim az o pol roka-rok
@mukesina no moja praveze ta teplota znamena vela.. lebo v tehu je hore.. a mne uz druhy den klesa.. 😒 takze uz si nerobim nadeje.
@kukucg ved aj ja uz mam dlho dolamanu stolicku. dufala som, ze mi to zubar este nejak polepi, ale nakoniec ma presvedcil na implantat. uz mi aj urobil rtg a zub mi zbrusil az ku dasnu, aby sa mi to dalej nelamalo. len neviem, co bude nasledovat dalej, nejak som sa nestihla spytat na detaily ☹ ten zub musia aj vytrhnut, alebo to navrtaju do korena?
@monika2712 no nedalo mi tak som sa bola zase pozriet, stale mam natahovaci. a dost mokro sa citim 🙂 , tak zajtra asi opat posexikujeme 😀 ,jaaaaaj to som nevedela, lebo teplotu si nemeriam.juj skoda, a tak bolo pekne nacasovane.ale este je tam nadej.
@mukesina zajtra by este nemalo byt neskoro, urcite este skusajte, hlienik moze byt aj dva dni taky..
no u nas bolo vsetko perfektne nacasovane, ale ja som tak nejak vedela ze to nevyjde.. ale myslim a dufam, ze ta dalsia uz ano 😉
@monika2712 no zajtra skusime.som rada, ze som sa prihlasila na MK, su tu super babay,ktore rady pomozu 🙂 este raz dakujem za info.Ano sme si povedali do Vianoc 😉 . Ja ma posledny cyklus do Vianoc.
@mukesina aj ja budem mat teraz poslednu pred vianocami a potom dalsia az po vianociach.. ale tak verim ze ta sa ma uz netyka.. za toto tuto poslednu chcem vyuzit na 300 percent. 😀
@monika2712 tak tak posledna uz musi vyjst.No ja mam teraz poslednu,ale nebudem stresovat ked sa to nevydari, zivot ide dalej. Snazit sa bude stale.Len najhorsie na tom , ze po novom roku budem sama az do maja.zice bue pauza od vsetkeho.
@mukesina fuu no 4 mesiace sama.. ach jo.. to by som nevydrzala.. ja by som len fakt chcela mat aspon trosicku pekne vianoce ☹
@monika2712 verim ti moja.treba poztivne mysliet, dalsi cyklus to uz vyjde 😉
@monika2712 no to bude dlha doba ☹ preto by som bola rada, keby nam to teraz vislo 🙂
@mukesina ano ano.. stale si to vravim.. ze dalsia je moja.. som o tom na 90 percent presvedcena. len aby som zas nebola sklamana..
@mukesina hm a nemrzelo by ta zas, keby nebol pri tom ako ti bude rast brusko, na sone s tebou.. alebo ked ti bude zle? lebo mne by asi aj z toho bolo smutno.. ale zas ked bude v tebe cloviecik rast, tak mozno budes menej mysliet na mm ako ti chyba lebo budes mat starosti sama so sebou..
@monika2712 aj nato som myslela, ale ked praca na sr nie je, tak musi odist a tu ma super platenu robotku. bude smutno keby som bola tehu, ze nechodi so mnou na sono.ale hadam to nieako prekoname.ale prve sono by este mal stihnut keby to vislo 🙂
@mukesina no hej a zas za tych par mesiacov sa toho az tak vela neudeje.. dufajme.. jaaaj no len uz aby to bolo skutocne, aby sme uz naozaj mali bruska 😉
@monika2712 tak tak snivam o tom, a dufam, ze raz sa moj sen splni a aj tebe.Ze konecne aj ja uvidim 2 palicky na teste 🙂
babenky ako vikendujete?
@mukesina mam pocit ze dneska sme tu len my dve 😀
@monika2712 ved aj ja pozeram 😀 , vsetky vikenduju asi mimo PC, nie ako my 😀
@mukesina no jo.. ja mam daku divnu naladu .. unavena som, bolia ma prsia.. uz nech to radsej pride.. 😒
@monika2712 oooooo, ja praveze som nieaka moc spokojna neviem preco. dobre sa citim. no tha bolest prs je na tom najhorsia,mna uz tyzden pred MS blia prsia ☹ .Manzel vstal po nocnej a opuchnuty na pravej srane lica, ma hnis na dasne ☹ ,dufam, ze zajtra sa mu bude chciet sexikovat 🙂 .tento mesiac sa citim, ze by to uz mohlo aj vyjst 😉 ,sportujem, jem viac ovocia, a aj ten hlienik som si vsimla po pol roku snazenia 😀
@mukesina no ja uz mam asi pomaly ale urcite PMS, vsetko tomu nasvedcuje :(
@monika2712 ooo taknech rychlo prde, aby co najrychlejsie odisla a mozete sa opat snazilkovat 🙂 , ja mam dnes take vacsie bolesti krizov tak ovu sa asi na 100 percent uz hlasi 🙂, hadam , ze fakt zajtra manzela nieako znasilnim 😀 , dufam, ze ho nebude az tak boliet zub. by to bol najkrasji darcek pod stromcek a aj na narodky moje 🙂 , oznamila by som mu to az na Vianoce 🙂 . Skor aj tak y som nesla na vystrenie, lebo domov idem az 23.12 tak uz doma by somsi urobila vysetrenia.
@mukesina no ved aj ja mam narodky, 27 meho a este k tomu okruhle, krajsi darcek si ani neviem predstavit. ;)
@monika2712 ja mam 16 🙂 no to by bol krasny darcek na 30-tku 🙂 . No a na moju stvrtstorocnicu : 🙂

@monika2712 jaaaaaj, al etha teplotka este nemusi nic znamenat nie?tak drzim prsteky. no yz tento tyzden by si mala (ne)dostat nie?mozno preto ani nemas priznaky, ze si tehu.