icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mukesina
19. nov 2011

@monika2712 jaaaaaj, al etha teplotka este nemusi nic znamenat nie?tak drzim prsteky. no yz tento tyzden by si mala (ne)dostat nie?mozno preto ani nemas priznaky, ze si tehu.

kukucg
19. nov 2011

@dajaja Mne ho robili v lete, a nemoze ti to pockat po tehu??? Mne trvalo asi tro roky kym sa sa k tomu dostala 😀 Inak rtgby ti mohli spravit aj teraz, a potom ked ho budu robit myslim uz netreba, spravia to odtlacky, potom ti tam navrataju a nasadia na to tu korunku a na kontrolny rtg aj tak treba ist potom tusim az o pol roka-rok

monika2712
19. nov 2011

@mukesina no moja praveze ta teplota znamena vela.. lebo v tehu je hore.. a mne uz druhy den klesa.. 😒 takze uz si nerobim nadeje.

dajaja
19. nov 2011

@kukucg ved aj ja uz mam dlho dolamanu stolicku. dufala som, ze mi to zubar este nejak polepi, ale nakoniec ma presvedcil na implantat. uz mi aj urobil rtg a zub mi zbrusil az ku dasnu, aby sa mi to dalej nelamalo. len neviem, co bude nasledovat dalej, nejak som sa nestihla spytat na detaily ☹ ten zub musia aj vytrhnut, alebo to navrtaju do korena?

mukesina
19. nov 2011

@monika2712 no nedalo mi tak som sa bola zase pozriet, stale mam natahovaci. a dost mokro sa citim 🙂 , tak zajtra asi opat posexikujeme 😀 ,jaaaaaj to som nevedela, lebo teplotu si nemeriam.juj skoda, a tak bolo pekne nacasovane.ale este je tam nadej.

mukesina
19. nov 2011

@dajaja takze ked dnes je ten hlien, tak zajtra nebude neskoro ano?dakujem moooc za radu. a ty ako?

monika2712
19. nov 2011

@mukesina zajtra by este nemalo byt neskoro, urcite este skusajte, hlienik moze byt aj dva dni taky..
no u nas bolo vsetko perfektne nacasovane, ale ja som tak nejak vedela ze to nevyjde.. ale myslim a dufam, ze ta dalsia uz ano 😉

dajaja
19. nov 2011

@mukesina myslim, ze nie. plodny hlien byva niekolko dni a az posledny den, v ktorom sa vyskytne by mala byt ovulacia. Ja ho mavam vacsinou 3 dni a bolesti mavam den pred ovulkou.

dajaja
19. nov 2011

@mukesina ja teraz stresujem s tymi mojimi zubami. Uz som tu pisala, ze mi idu robit v januari implantat a teraz neviem, ci mam kvoli tomu prestat so snazenim ☹ Aj mne sa blizi ovulka, tak sa musim rychlo rozhodnut..

mukesina
19. nov 2011

@monika2712 no zajtra skusime.som rada, ze som sa prihlasila na MK, su tu super babay,ktore rady pomozu 🙂 este raz dakujem za info.Ano sme si povedali do Vianoc 😉 . Ja ma posledny cyklus do Vianoc.

mukesina
19. nov 2011

@dajaja jaaaaj tak drzim prsteky.no to je najhorsie, teraz ked chcete babo a pride nieco take.ale ved do januara mas este cas nie? tak skusajte este 😉 .

monika2712
19. nov 2011

@mukesina aj ja budem mat teraz poslednu pred vianocami a potom dalsia az po vianociach.. ale tak verim ze ta sa ma uz netyka.. za toto tuto poslednu chcem vyuzit na 300 percent. 😀

mukesina
19. nov 2011

@monika2712 tak tak posledna uz musi vyjst.No ja mam teraz poslednu,ale nebudem stresovat ked sa to nevydari, zivot ide dalej. Snazit sa bude stale.Len najhorsie na tom , ze po novom roku budem sama az do maja.zice bue pauza od vsetkeho.

monika2712
19. nov 2011

@mukesina fuu no 4 mesiace sama.. ach jo.. to by som nevydrzala.. ja by som len fakt chcela mat aspon trosicku pekne vianoce ☹

mukesina
19. nov 2011

@monika2712 verim ti moja.treba poztivne mysliet, dalsi cyklus to uz vyjde 😉

mukesina
19. nov 2011

@monika2712 no to bude dlha doba ☹ preto by som bola rada, keby nam to teraz vislo 🙂

monika2712
19. nov 2011

@mukesina ano ano.. stale si to vravim.. ze dalsia je moja.. som o tom na 90 percent presvedcena. len aby som zas nebola sklamana..

monika2712
19. nov 2011

@mukesina hm a nemrzelo by ta zas, keby nebol pri tom ako ti bude rast brusko, na sone s tebou.. alebo ked ti bude zle? lebo mne by asi aj z toho bolo smutno.. ale zas ked bude v tebe cloviecik rast, tak mozno budes menej mysliet na mm ako ti chyba lebo budes mat starosti sama so sebou..

mukesina
19. nov 2011

@monika2712 aj nato som myslela, ale ked praca na sr nie je, tak musi odist a tu ma super platenu robotku. bude smutno keby som bola tehu, ze nechodi so mnou na sono.ale hadam to nieako prekoname.ale prve sono by este mal stihnut keby to vislo 🙂

monika2712
19. nov 2011

@mukesina no hej a zas za tych par mesiacov sa toho az tak vela neudeje.. dufajme.. jaaaj no len uz aby to bolo skutocne, aby sme uz naozaj mali bruska 😉

mukesina
19. nov 2011

@monika2712 tak tak snivam o tom, a dufam, ze raz sa moj sen splni a aj tebe.Ze konecne aj ja uvidim 2 palicky na teste 🙂

mukesina
19. nov 2011

babenky ako vikendujete?

monika2712
19. nov 2011

@mukesina mam pocit ze dneska sme tu len my dve 😀

mukesina
19. nov 2011

@monika2712 ved aj ja pozeram 😀 , vsetky vikenduju asi mimo PC, nie ako my 😀

monika2712
19. nov 2011

@mukesina no jo.. ja mam daku divnu naladu .. unavena som, bolia ma prsia.. uz nech to radsej pride.. 😒

mukesina
19. nov 2011

@monika2712 oooooo, ja praveze som nieaka moc spokojna neviem preco. dobre sa citim. no tha bolest prs je na tom najhorsia,mna uz tyzden pred MS blia prsia ☹ .Manzel vstal po nocnej a opuchnuty na pravej srane lica, ma hnis na dasne ☹ ,dufam, ze zajtra sa mu bude chciet sexikovat 🙂 .tento mesiac sa citim, ze by to uz mohlo aj vyjst 😉 ,sportujem, jem viac ovocia, a aj ten hlienik som si vsimla po pol roku snazenia 😀

monika2712
19. nov 2011

@mukesina no ja uz mam asi pomaly ale urcite PMS, vsetko tomu nasvedcuje :(

mukesina
19. nov 2011

@monika2712 ooo taknech rychlo prde, aby co najrychlejsie odisla a mozete sa opat snazilkovat 🙂 , ja mam dnes take vacsie bolesti krizov tak ovu sa asi na 100 percent uz hlasi 🙂, hadam , ze fakt zajtra manzela nieako znasilnim 😀 , dufam, ze ho nebude az tak boliet zub. by to bol najkrasji darcek pod stromcek a aj na narodky moje 🙂 , oznamila by som mu to az na Vianoce 🙂 . Skor aj tak y som nesla na vystrenie, lebo domov idem az 23.12 tak uz doma by somsi urobila vysetrenia.

monika2712
19. nov 2011

@mukesina no ved aj ja mam narodky, 27 meho a este k tomu okruhle, krajsi darcek si ani neviem predstavit. ;)

mukesina
19. nov 2011

@monika2712 ja mam 16 🙂 no to by bol krasny darcek na 30-tku 🙂 . No a na moju stvrtstorocnicu : 🙂