icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

katussska24
19. nov 2011

@monika2712 ha! a viem tvoje narodky, nemusi mi to FB povedat 😉
tak teda mam objednany ten gel Pro Seed, len ench ho aj vyuzijem :D a este ten napoj Maca...ked nid ine, aspon moje telo pookreje 🙂 🙂 🙂 ale decembre je skvely mesiac na otehotnenie...takze...nejak sa moc tesim...dokelu, dokelu...nejde to potlacit 😎 nejak ten smutok vystriedala euforia 😀
monika a mozno za to moze ten moj obed 😝

monika2712
19. nov 2011

@katussska24 a chutil ti aspon ten obed? lebo nejak si nepovedala. ale chodte tam urcite niekedy na obed.. uvidis bude vam chutit pizzoska.. no zavidim ti to nasadenie, ja sa dako citim na houby.. hrozna unava na mna prisla tak mi drahy spravil kafe, aby som si aspon film pozrela bez zaspania. a taka som nejaka nie vo svojej kozi.. nespokojna.. hruza.. najradsej by som zalahla a spala az do pondelka.. neviem co to na mna prislo... aj draheho som odmietla. ze uz nemam chut ani sa mi nechce..
a tie narodky by som ti kludne povedala. inak ved v info to asi ukazuje na FB tusim.

monika2712
19. nov 2011

@mukesina nooo keby to tak vyslo.. dufam ze maminka mi konecne posle uzlicek z nebicka. .

monika2712
19. nov 2011

@katussska24 inak stale mam dilemu ci oslavovat narodky, vychadza mi to na houby v utorok, neviem ci rodina bude mat volno aby prisli.. nemam to na kedy inokedy prelozit, lebo ved v sobotu je silvester.. tak neviem.. asi to neoslavim a bude po dileme..

katussska24
19. nov 2011

@monika2712 chutil a moc. ja len spapam vsetko a od blaha nemam slov 😝 no mne asi prospelo to prevetranie a dlh spanok. to som nemala 2 tyzdne, teraz o bol fakt extrem... 😖 ale tak domcek sa pohol a mne je lahsie na srdci... 🙂 a neviem co ma tak nabudlo este, asi ta kamoska...ale tak, v kazdom pripade, asi stres a vycerpanost robi svoje...fungovat v robote od siedmej rano, potom 4 hod praxovat- ta kozmetika, o pol deviatej doma, riesit stavbu a zalahnut v nervoch(posledne 2 tyzdne som zaspavala 23.30 - 2.30, a to som vstavala o siestej). takze asi sa to podpisalo na mne mierne...
dnes super den musim povedat, nic som nespravila uzitocne, ale bol tak pohodovy cas, hlavne ten perfektny obedik 🙂 aj ked mi to prislo ze sme tam sedeli sotva 15min 😅

katussska24
19. nov 2011

@monika2712 alebo to spoj s 26, nejaka vecera a zaroven oslava?

mukesina
19. nov 2011

@monika2712 resne ako katusska24 pise, dat to na 26 .podla mna dat len ieaku veceru trosku posediet.potom oma s manzelom si to vyhutnat 🙂

monika2712
19. nov 2011

@katussska24 fuu kati ako to si mala dost zabijak sak si skoro vobec nespala.. to ja by som uz bola KO..
no inak asi mate pravdu, dam to na 26teho, to bude moct aj rodina prijst. spravim tortu, chlebicky a kto chce nech dojde.
inak hej, vzdy nam to rychlo ubehne ked sa zakecame 😀
@mukesina doma budem robit oslavu, tu je kopec miesta pre viac ludi, nieco im nachystam a mam pokoj..

katussska24
19. nov 2011

@monika2712 no a katka zase papala.. 😅 co uz, asi sa s tm zmierim ze som taka...dnes je inak uplne uspesn den, este som nasla aj uzasnu sanitu do dolnej kupelky 😵 a pefis ceny...asi sa odvracia ta temna strana mesiaca, snad pride stastie 🙂

monika2712
19. nov 2011

@katussska24 no super moja. ja som mala opat polievku ale esteo 5tej a dva kusky chlebika.. a mandarinky tlacim..
no idem uz kukat ten filmi teda.. tak pekny vecer este 😉 a dikes za poobedie.. dobre padne sa s niekym stretnut obcas.. 😉

katussska24
19. nov 2011

@monika2712 monik, ja dakujem. mne to velmi dobre padlo 🙂 len uz sa neviem dockat na tie stretka s kocikmi 😀

monika2712
19. nov 2011

@katussska24 no moja pockaj nepredbiehaj, este sa musime stretavat s brusiskami.. si budeme porovnavat ktora ma vacsie a ktora uz kolko pribrala 😀 😀 😀

katussska24
19. nov 2011

@monika2712 hej a hlavne fucat v strede jula na zrmzline cookies 😉

monika2712
19. nov 2011

@katussska24 haha anooo.. na makovej 😀 😀

monika2712
20. nov 2011

Bre ranko zeny, tak zahada pokracuje dnes opat 37.1, prsia bolia jak fras, v noci tusim aj brucho bolelo, mrcha nikde. 😨 som 24 dc takzena test je skoro

esmemia
20. nov 2011

@monika2712 Moja hod grafik :D

linuska1
20. nov 2011

a u mna mierny pokles.. za 3 dni ma prist mrcha....🙂
druha polka grafu je rovnaka ako minuly mesiac.. teraz by sa mala teplota 2 dni drzat a tak ist poriadne dole.. a ma prist mrcha a to je presne 25 den cyklu..🙂

esmemia
20. nov 2011

No pre mna moj graf nic neznamena,takze mi je v celku jedno aku mam teplotku :D

linuska1
20. nov 2011

@esmemia

🙂) a mozno budes prva co bude mat dve ciarocky.🙂)

monika2712
20. nov 2011

@esmemia http://www.fertilityfriend.com/home/38444b/

Baby akurat som dala piect kacicu a boli tam aj droby tak som dala daco varit kocurovi, a nieco do plnky ale normalne mi zle ostalo z tych vnutornosti 😖

linuska1
20. nov 2011

@monika2712
prosim ta monika graf fertility ma niekde aj slovenske vysvetlivky?..

monika2712
20. nov 2011

@ktore kukam ze aj ty si tak klesla.. a zajtra mozno stupnes jak aj ja.. inak baby pozrite si graf blackswan, v albume ho ma, ten vitazny.. a tiez tam ma okolo 11 12 dpo pokles a potom opat stupne.. to je haluz.

monika2712
20. nov 2011

@linuska1 nie nema .. je to len v anglictine.

esmemia
20. nov 2011

@ktore moja tebe sa blizi mrska????
@linuska1 u teba by to cca mohlo byt uhniezdenie,no a ja mat ciarky nebudem,lebo sexik bol,ale vyron ee,takze nic z toho ,ale vsak hodit vam ho mozem :D http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2 ,ta 37,1 tam je len preto,ze vcera bola navsteva,tak sa aj cosi popilo :D
@monika2712 No moja ty budes tehu

esmemia
20. nov 2011

@monika2712 uhniezdenie moja to moze byt

linuska1
20. nov 2011

@monika2712 ja jej graf nevidim.. nie sme priatelky..))

linuska1
20. nov 2011

@esmemia

to iste som mala min. mesiac tu sa daju pozriet oba mesiace..🙂 na pravo sa prepina mesiac

http://www.womenzone.cz/uzivatelka/linuska77/gr...

esmemia
20. nov 2011

@linuska1 acha,tak neviem moja