Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
som posielala graf mojej tete co je gynekologicka a vraj ovulku som najpravdepodobnejsie mala toho 14..
ak je pozitivny ovu test tak samotna ovulacia nastava 24-48 h... po pozitivnom vysledku... 😠
ale potom mam iny problem lebo lutealnu vazu mam prilis kratku..len 8 dni... ☹
Ahojte,baby prosim vas.mam otazočku.AKE MATE SKUSENOSTI S UžIVANI Pregnium,a kyseliny listovej,mi sa snažime o babetko už dlhšie všetko mame v poriadku.Ale stale nič. ,no na nete som pozerala že bi sa maly uživat taketo doplnky,ževraj pomahaju,.
Mate už niektora ,po tychto doplnkoch pozityvny vysledok // ?Dakujem
@esmemia no praveze neviem, lebo na uhniezdenie je jednak neskoro a druha vec, ze sa pise, ze uhniezdenie sposobi jednodnovy nahly pokles teploty a nie pomaly dvojdnovy ako to bolo u mna..ale aj blackswan to tak ma..
@linuska1 no tak 8 dni je malicko na lutealnu to je pravda. 😒
@monika2712 hej viem.. sa nestihne uhniezdit... mrcha ho vypudi... alchemilku zacnem pit.. nech mi predlzi cyklus..
@linuska1 no aj ja som ju uz mala nachystanu ze sak pride mrcha zacnem pit.. ale teraz dako neviem.. ze ci teda pride.. ostalo mi fakt zle po tych vnutornostiach a ostal tu z toho taky smrad jak to varim.. tfuj..
uz som dnes rano kukala na testy.. do kelu.. ja fakt neviem na com som teraz..
@monika2712 no ano,ael ak sa tam mrnous nevedel dobre zavrtat,alebo hladal na na ako m mieste zapustit domecek,tak mozne by to bolo ci????Bozeeee kedy ti to ma prist ta MS ? Dufam,ze nepride
@esmemia no tak vo stvrtok som 28 dc. dnes som 24.. takze netusim fakt ze co do kelu.. ale ked kukam na ten graf blackswan.. je mi to velmi podobne..
@esmemia najblizsie dni budu rozhodujuce, ak teplota opat klesne, tak je to jasne.. ak este stupne o 0.1 alebo ostane na tom istom ,tak je tam este sanca.
@monika2712 este vydrz.. a na 28 dc testuj...🙂
@monika2712 no toto bude dlhe cakanie...juj moja nezavidim ti ho ,ale prajem kolajnicky na teste :D
@monika2712 skus merat raz za dva dni
podla mna je dobre merat... aspon sa naucim citat sa..
@monika2712 a nemoze byt ten jednodnovy pokles teploty uhniezdenie vajicka?
Niečo pre manželov a partnerov:
Pokiaľ chceš princeznú, správaj sa ako princ, pretože pre vola sa hodí len krava....... 😉
@asemilka moja lenze to bol dvojdnovy pokles.. postupny.. a nie nahly jednorazovy.. nechapem..
@monika2712 a nemoze to byt tym, ze by si isla spat neskor, ako ine dni? skusam... 🙂
@asemilka no takto.. aj v piatok som isla spat az o polnoci a v sobotu rano bol pokles, ale merala som v obvykly cas.. vcera som isla spat okolo pol dvanastej, a merala som o 7.30.. neviem ci by to mohlo spravit taky vykyv, fakt netusim, ale jedna baba v teme Grafy teraz pisala, ze od 4.00 - 10.00 o kazdu hodinu neskor je zvysenie teplotu o 0.1 tak jedine ze by to bolo tym ze som merala o pol hodku neskor.. ale zas oproti vcerajsku je to o 0.2 viac.. no necham sa prekvapit.
@monika2712 cakanie... 🙂 ine asi neostava 🙂
@asemilka ved hej.. toto vecne cakanie 😠 uz by som taaak chcela testovat..
@monika2712 ale aj potom budes musiet cakat... na vysledok 🙂 a potom zase, kym sa mimi narodi 🙂
@asemilka tak ale to uz bude prijemne cakanie.. vysledok testu je par minut.. toto su dni..a kym sa mimi narodi, tak to bude pekne cakanie.. radostne.. inak kukam ze blackswan testovala uz 9dpo, ma tam pluska v grafe uz od 9dpo.. aaaach jak ma to laka 😀
@monika2712 kolky den po ovulke si? lebo vraj tak 10 dni po ovulke uz by mal byt vysledok.. ide len o to, ako rychlto ti bude telo produkovat hormon...
@asemilka dnes som 12dpo.
@monika2712 tak to by uz mohlo byt nieco vidno... 😉 ale aj nemuselo... 😀

@esmemia ja viem...🙂) o dva dni je tu mrcha...🙂)